Відповідь: Гольф 3 Та, пеГасе, поглянь на фотку гольфика Andie: машина виглядає зашибісь( бо водій машину любить). Не треба тобі на 1.4 прямоток і фільтр. Постав гарні 15" диски з гумою 205-ю і буде бомба, повір. А двигло, може, колись поміняєш п.с.По висловлюваннях тих хто їздив , 1.8- файний для гольфа двигун.
Відповідь: Гольф 3 а моя машина шо погано виглядає? знаєш я свою мафинку дуже дуже люблю. в мене антифриз за 100 грн залитий нажаль 15 не поставлю бо мафинка взагалі не поїде, 14 то багато має бути 13 П.С. 1,8 я їздив на такому, машина бомба
Відповідь: Гольф 3 В мене Джетта була з 1.3і двигуном і стояли 15" семидюймові. Поїде, як милий. Титани, дійсно,- це50% вигляду машини.
Відповідь: Гольф 3 так але по теорії розхід збільшується бо двигуну більше потужностьі треба для обороту колеса
Відповідь: Гольф 3 Це якшо поставити тяжкий сплав. Візьми дорожчі легкосплавні диски, і всьо буде гуд
Відповідь: Гольф 3 не зроблю по 2 причинах 1 в вересні купив нову хорошу гуму 2 в березні купив титани 14, фірмові ВВ вони паходу дуже легенькі
Відповідь: Гольф 3 А ти, здається, їх ше не ставив... В мене так , вже, 2-й рік лежить Саб з підсилювачем і хорошим комплектом проводки- чекає на ту , єдину
Відповідь: Гольф 3 ага щас. а я Іспанский льотчик. в мене штатно 14, а в тебе 13. угу ти ще на три болти постав. як в таврії.
Відповідь: Гольф 3 У мене стоять 14, але з 60-м профілем, на зад поставили 65 - але труть при нагрузці...
Відповідь: Гольф 3 а ти як грузиш? ну для мене грузити це 5 людей в машині плюс бажаж, скіки в кг не знаю, ну наприклад як їдем на шашлики......... коли мій друг переїзджавто також загрузили гоьлф по повній не було де .... аж до самого верху і при тому пеер сидіння відсунули до руля по макс. і не терло
Відповідь: Гольф 3 Хм... дивно... мабуть пружини погані... Загрузка приблизно така ж, ну трішечки більше (повний багажник)... два роки тому міняли, мабуть якусь пальонку поставили...
Відповідь: Гольф 3 В мене Джєтта була, просто піднята, трохи, і коли проводив капітальну загрузку ставала на свій нормальний рівень