Об"ём ресивера 4.2 литра. Неспешно ищетса б/у лямбдазонд, можно не очень рабочий. хочю посмотреть какая смесь у мя щяс у карбов оказался один минус-трудно ехать в пробке, двигатель очень чюствителен к дросельной заслонке. иногда хочитса выйти и пойти пешком
пока небыло интернети сделал много полезного, обесшумил салон, отремонтировал торпеду, поставил стабилизатор поперечьной устойчивости, жду сидушки и думаю ставить ли дроселя и МПСЗ
Розжился шариком на ручьку КПП от Kamei. очень удобная. когда розганялся то на левом шрусе обрезало болты, шрус ударил по коробке и пробил дыру.
Про який "шарік" іде мова? Чи це просто "прогон"??? "Стрьомні" болти просто не були як належить дотянуті)))
шарік троха інший. повністю гумовий і чорний міняю нефартовий шарік з доплатою на фартовий чекаю передні сідушки. вже довгенько чекаю
Так, я ті сідушки вже кілька місяців готую, Олег М. не дасть збрехати, сам бачив, як я їх мив. Тим не менше ще не все готово, треба зачекати.
про них, рідних, іде мова. дружині спеціально подушку під дупку підкладати буду щоб коли сідатиме на сидіння - не рвала паралон на боковій підтримці Набачив на ринку передні фари за 80 грн. ціна солодка але може хто знає чи вони нормальні? продавець каже що виробник польша
трохи закинув свою тему. за цей час: -НАРЕШТІ придбав у Ореста та встановив передні сідушки. довелось їх переварювати заново бо до мене їх переварювали якісь рахіти і жопа була значьно нижча від колін коли сидиш. Орест попереджав мене про це, але він гадав що це особливість сідух з Г3. -Фільтр який умене стояв раніше (той що на фотках) розірвало, хто незнає, вмене була проблема - хлопки газу в впускний колектор, наразі на його місці прижився нульовичок. - Придбав зимову гуму Йокогама, на вулиці зараз сніг, катаюсь і пісяю кіпітком. - У нашого одноклубника Босса придбав задній широкий бампер в поганенькому стані, потроху реставрую. скоро будуть фотки
айзовсім забув. - придбав нові фари Аутопал, хрусталь. до боша сім кілометрів гавном гребти зато як виглядають - Володимир обіцяв ковпаки і обідки на колеса, чекаю.