Golf ІІ, Малишка :)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем StevBenz, 26 гру 2012.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    • Подобається Подобається x 1
  2. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Вітаю в нашому клубі !!!

Маю зовнішню частину люка (те, що металеве), та інші частини люка (якщо ще щось потрібне), віддам за недорого.

Також дуже цікавить подивитись на будову твого багажника (бо це синхро).
    Дзвони 0935956ОО9,

Буду радий поспілкуватись і обмінятись досвідом.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Чо ж ти в мене не подивився. ;)
    Та і нічого там цікавого немає крім того що тунель вищий і багажник менший бо туди повнорозмірна запаска кладеться.

4. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Хочу взяти собі гараж на зиму. Хотів почути думки, ціни на оренду. Живу на стрийській біля податкової, а гараж хочу зняти на зиму щоб не мерзла на вулиці, і хочу подивитись до салону, бо щось трішки почав тарабанити(як я люблю бруківку :sad:). А на вулиці не дуже зручно робити щось з машиною.

5. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Походи, подивись які гаражні кооперативи є поблизу. Надрукуй оголошення і вивіси на вході (майже в кожному на вході є дошка оголошень). Я так собі шукав, навіть на форумі тему створював, але результати лише оголошення принесли. Не знаю як коло податкової, а біля мене (біля автовокзалу) аж 4 кооперативи + на Трускавецькій гаражі :). Тож найшов досить швидко.

6. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Сталась в мене маленька неприємність. Зламались передачі. Як мені пояснили то в мене поламалась ричаг переключання, бо в мене працюють лише 2 передачі задня не працює. Казали що вони там пластмасові? Хотів запитатись де можна купити. Треба на завтра :)

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ем.. МКПП ? чи куліса ?

8. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Завтра буду їхати точно взнавати, я лише домовився з майстром, але ще не розбирав і не дивився, я йому розказав ситуацію і він мені сказав що може бути. Він сказав що скоріше всього тяги до куліси.

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    тяги мають пласмасові кругові застібки ,коли вони знощуються тоді і вискакують,в мене такаж проблема була,або ще одна причина ,хтось невміло недожавши сцеплення пробував силою втикнути передачу

10. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Там пластмасові застібки стерлись бо поставив на місце втикаю передачу а вона вискакує то неподалік був магазин "ВОЯЖ" десь читав що ніби норм. маг. і він не далеко від майстра у якого буду робити, тому купив залишив ту напрямляючу і залишив машину і пішов на роботу, бо він не мав місця де мене поставити і ще треба ту напрямляючу відрегулювати бо до мене вона була погано відрегульована. Якось так :)

11. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Як ви всі знаєте в мене сінхро але на превеликий жаль не повне :sad: перший власник був не дуже хороший з нею і багато деталей продав комусь. І оскільки машинка не така проста то хотілось по мірі своїх сил відновити його повну комплектацію, бо машина хороша. Мотор рідний кузов здоровий і це тішить. І хотів би найти побільше інформації по цій машині щоб можна було подивитись чого немає і що можна замінити. Якщо може хтось має якусь інфу суто по VW GOLF 2 syncro то можете мені скидувати. На перед дякую всім :)

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Маю рідні, 40грн пара
    Заодно при зустрічі можна і про синкро привода поговорити.

13. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Круто я б на них подивився. Ти б міг їх взяти на з'їзд я б подивися і зразу і взяв би. Правда якщо встигнуть мені дах зробити то наступного з'їзду.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ОК. Але Нагадайся перед зїздом.

15. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    добре нагадаю :)

16. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Появилась в мене така думка. Пригнати собі VW сінхро на донора суто по деталях чи краще шукати деталі які мені треба окремо?
    Бо треба мені весь зад від сінхро по технічній частині. Задній міст кардан і все що необхідно до нього.
    Щоб могли порадити?
    А і ще я нарешті завіз на ремонт машину, і скоро вона буде з гарним рівненьким дахом, потім постараюсь фото виложти якщо будуть, бо казали подзвонять перед тим як будуть малювати дах.

17. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    І ще питання по коробці передач. Деколи погано втикаються передачі, коли вижати два рази щеплення то тоді норм втикаються і ще можна перейти на задню не вжимаючи ричаг вниз, на ходу не пробував:). Що може бути? То не критично але хотілось би виправити. :)

18. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Підтягни зчеплення і передачі будуть включатися краще. На рахунок включення задньої без нажимання важеля вниз- зніми чехол важеля переключення передач і все стане зрозуміло. Там є гачок, який не пускає важіль вліво без натискання на ноьго. Може бути щось відломане, але воно ремонтується:D...

19. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    А є такий гачок. І він пластмасовий може вершок обламався, треба буде подивитись.
    біля мотора, тросик?

20. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    тут?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)