Ну ситуація в мене інакша, моя вже проїхала 333 тис. Тому синтетика мені точно не підійде, хоч і масла не бере.
LiquiMolly Longlife 10w-40. бери на розлив в офіціалів (каміон оіл, що по вул.Шевченка) - дуже хороше мастило як для наших двигунців (в мене 1,8RP)
З цієї теми з пошуку, доречі саме цю тему я мав на увазі, ти мав би засвоїти три речі: 1. Мастило тре лити таке яке має допуск VW для твого двигуна. 2. Маситило повинно бути не підробкою - для цього, бажано, діставати його від одноклубників з-за бугра (тобто які часто катаються туди/назад). 3. Не промивати двигун всяким гімном ні перед, ні після заміни. А все решта не важливо. Ну і не кататися без заміни надто довго
Ех і знов пригоди і знову поломки . Поїхав я міняти масло на своїй малишці але правда далекувато але що не зробиш за ради своєї машинки (Городок, Автосервіс СТО КОМФОРТ). Поміняли мені масло і я радий виїхав у напрямку Львова. Від'їхав я за межі Городка і тут впали в мене оберти . Виявилося що поламався бензонасос, я очікував що йому ще не багато залишилось жити. Правда повезло що не далеко від сервісу від'їхав, подзвонив приїхали забрали мене назад, видно Малишці сподобалося там :D. Ну залишив малишку там, мають завтра привезуть бензонасос і зразу поставити. Тому мене ще завтра чекає весела подорож до Городка на чудових автобусах марки еталон . Ну ще скажу паро слів про сервіс, сервіс хороший і технічно підготовлений, ще подивились мені додатково по стану авто, порадили як краще і що краще. Сервісом задоволений
Хай пробачить мені ОлегМ, але власне ЦЮ опцію, я б апріорі вимикав у всіх сервісах п.с. реально вканало з насосом. міг би в таку погоду і задубіти десь на трасі...
електродвигун склоочисника Нарешті в нас потепліло. І я взявся за свою малишку. Моторчик для заднього вікна вже лежав давно і вирішив раз гарна погода то чого б не поставити його на своє законне місце. Але не вдалося бо не вистачає одної маленької деталі "рычаг электродвигателя". І тепер мене чекає довгі пошуки маленької детальки. і ще виявив деякі артефакти з середини кришки багажника. На фото видно які саме. Це не критично бо по здувалась фарба і проявилась корозія. Але так не можна лишати і треба щось придумати. Варити не дуже хочеться
Зачисти, оброби антикором, а потім загрунтуй нітро грунтом (сійким до корозії), в себе так робив, все гуд.
От вирішив поділитись як я підспідку в пічці робив і міняв панелі оскільки моя була дуже поганому стані та й ще в якісь рідині. З'їздив на зелену і купив стару побиту пенельку до пічки, купляв щоб головне була панелька з позначками і кріплення щоб було в порядку оскільки в моя стара була прикріплена на подвійний скотч і по нашій бруківці відлітала . Обійшлось все дуже дешево оскільки панель я купив майже за дарма. Розібрав, трошки було важко оскільки вони були наглухо заклеєні прийшлось дуже акуратно розрізати шви щоб не тріснула пластмаса . Проблем ніби ні яких виникнути не може під час цієї операції. Єдине треба помучитись з лампочкою. Бо там стояла лампочка накалу, і вона по габаритам менша ніж світодіодна на 12В, правда туди підходить ідеально 3В яка є на фото правда вона не підійшла і я думаю всі знають чому . Але посидів з напильничком і лампочка ідеально підійшла . На фото погано видно як світиться панель але я задоволений результатом. Зараз на жаль не багато роблю в машині оскільки часу не дуже мав та й дощі падали а в мене гаража немає. Планую найблищим часом придбати собі глушник бо зараз в мене прямоток, колодк передні задні, і перебрати електрику хоча б позабирати скрутки ізоленти і протягнути нормальний дріт, а то ліва колонка щось не працює як вияснилось робоча і я підозрюю що це якийсь стик, бо біля колонки один колір дроту під рульом інший а біля магнітоли ще інший. І зараз шукаю молдінгові полоси ущільнювачі на дах і лівник. Тому якщо хтось має таке добро в себе і продає то я б купив звичайно за розумну ціну.
Всім привіт. От нарешті появилось трошки більше вільного часу та й машину в тата забрав оскільки попав в аварію і позичив на термін ремонту. І список назбирався солідний роботи. Хочу поміняти передні гальмівні колодки і диск, гідрокомпенсатори, подушки двигуна (перед), вихлопну трубу. Ще поміняти дверні замки, і чорні полоски на даху бо ущільнювачі зовсім зсохнулись вода не затікає але треба міняти, ще хочу найти фільтр в салон разом з корпусом бо немає . Зараз шукаю поблизу гараж хочу перебрати салон і подивитись до проводки, бо там дуже багато склеєно зі шматків, хотів найти дрід від колонки на водійській дверці до магнітоли, не вийшло бо біля колонки один колір після двері другий а біля магнітоли взагалі каша. От поки що така ситуація. Тому якщо хтось знає де що можна придбати з перелічених предметів то буду дуже вдячний за цю інформацію. Тому поки зроблю це то буду переходити на рівень вище. Дякую за увагу.
Всім привіт. Шукаю стартер з редуктором, може бути не робочий або просто корпус. Тріснуло вухо на стартері яке йде до передньої моторної подушки. Буду вдячний за допомогу.