Golf ІІ, Малишка :)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем StevBenz, 26 гру 2012.

1. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Ну я про це теж подумав.

Хто яке мастило використовує для Golf ІІ?

2. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Ну ситуація в мене інакша, моя вже проїхала 333 тис. Тому синтетика мені точно не підійде, хоч і масла не бере.

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    LiquiMolly Longlife 10w-40. бери на розлив в офіціалів (каміон оіл, що по вул.Шевченка) - дуже хороше мастило як для наших двигунців (в мене 1,8RP)

4. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Беру Статоїл 10-В40 пів сентетика в Олега26 задоволений на 100%.

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    З цієї теми з пошуку, доречі саме цю тему я мав на увазі, ти мав би засвоїти три речі:
    1. Мастило тре лити таке яке має допуск VW для твого двигуна.
    2. Маситило повинно бути не підробкою - для цього, бажано, діставати його від одноклубників з-за бугра (тобто які часто катаються туди/назад).
    3. Не промивати двигун всяким гімном ні перед, ні після заміни.

А все решта не важливо. Ну і не кататися без заміни надто довго ;)

6. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    дуже попрошу контакти в луцьку якщо можна, можливо буду клієнтом)

7. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Ура весна прийшла :)

• Подобається Подобається x 1
  8. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Ех і знов пригоди і знову поломки :sad:.
    Поїхав я міняти масло на своїй малишці але правда далекувато але що не зробиш за ради своєї машинки :) (Городок, Автосервіс СТО КОМФОРТ). Поміняли мені масло і я радий виїхав у напрямку Львова. Від'їхав я за межі Городка і тут впали в мене оберти :sad:. Виявилося що поламався бензонасос, я очікував що йому ще не багато залишилось жити. Правда повезло що не далеко від сервісу від'їхав, подзвонив приїхали забрали мене назад, видно Малишці сподобалося там :D. Ну залишив малишку там, мають завтра привезуть бензонасос і зразу поставити. Тому мене ще завтра чекає весела подорож до Городка на чудових автобусах марки еталон :). Ну ще скажу паро слів про сервіс, сервіс хороший і технічно підготовлений, ще подивились мені додатково по стану авто, порадили як краще і що краще. Сервісом задоволений :)

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Хай пробачить мені ОлегМ, але власне ЦЮ опцію, я б апріорі вимикав у всіх сервісах :)

п.с. реально вканало з насосом. міг би в таку погоду і задубіти десь на трасі...

10. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    будемо надіятись що вони просто вирішили подивись стан авто :)
    ну думаю що дійсно повезло :)

11. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    електродвигун склоочисника

Нарешті в нас потепліло. І я взявся за свою малишку. Моторчик для заднього вікна вже лежав давно і вирішив раз гарна погода то чого б не поставити його на своє законне місце. Але не вдалося бо не вистачає одної маленької деталі "рычаг электродвигателя". І тепер мене чекає довгі пошуки маленької детальки. і ще виявив деякі артефакти з середини кришки багажника. На фото видно які саме. Це не критично бо по здувалась фарба і проявилась корозія. Але так не можна лишати і треба щось придумати. Варити не дуже хочеться :sad:

12. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Зачисти, оброби антикором, а потім загрунтуй нітро грунтом (сійким до корозії), в себе так робив, все гуд.

13. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Маю любі деталі до заднього двірника.

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Якщо щось треба по з/ч, то звертайся.

15. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    о треба буде так зробити :):good:
    треба тільки той ричаг і начебто все.

16. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    От вирішив поділитись як я підспідку в пічці робив і міняв панелі оскільки моя була дуже поганому стані та й ще в якісь рідині. З'їздив на зелену і купив стару побиту пенельку до пічки, купляв щоб головне була панелька з позначками і кріплення щоб було в порядку оскільки в моя стара була прикріплена на подвійний скотч і по нашій бруківці відлітала :). Обійшлось все дуже дешево оскільки панель я купив майже за дарма. Розібрав, трошки було важко оскільки вони були наглухо заклеєні прийшлось дуже акуратно розрізати шви щоб не тріснула пластмаса :). Проблем ніби ні яких виникнути не може під час цієї операції. Єдине треба помучитись з лампочкою. Бо там стояла лампочка накалу, і вона по габаритам менша ніж світодіодна на 12В, правда туди підходить ідеально 3В яка є на фото правда вона не підійшла і я думаю всі знають чому :). Але посидів з напильничком і лампочка ідеально підійшла :). На фото погано видно як світиться панель але я задоволений результатом.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Зараз на жаль не багато роблю в машині оскільки часу не дуже мав та й дощі падали а в мене гаража немає. Планую найблищим часом придбати собі глушник бо зараз в мене прямоток, колодк передні задні, і перебрати електрику хоча б позабирати скрутки ізоленти і протягнути нормальний дріт, а то ліва колонка щось не працює як вияснилось робоча і я підозрюю що це якийсь стик, бо біля колонки один колір дроту під рульом інший а біля магнітоли ще інший. І зараз шукаю молдінгові полоси ущільнювачі на дах і лівник. Тому якщо хтось має таке добро в себе і продає то я б купив звичайно за розумну ціну.

17. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ось таку цікаву брошуру до Golf 2 Syncro найшов в інтернеті. Думаю буде цікаво подивитись.

• Подобається Подобається x 1
  18. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Всім привіт. От нарешті появилось трошки більше вільного часу та й машину в тата забрав оскільки попав в аварію і позичив на термін ремонту. І список назбирався солідний роботи.
    Хочу поміняти передні гальмівні колодки і диск, гідрокомпенсатори, подушки двигуна (перед), вихлопну трубу. Ще поміняти дверні замки, і чорні полоски на даху бо ущільнювачі зовсім зсохнулись вода не затікає але треба міняти, ще хочу найти фільтр в салон разом з корпусом бо немає :sad:. Зараз шукаю поблизу гараж хочу перебрати салон і подивитись до проводки, бо там дуже багато склеєно зі шматків, хотів найти дрід від колонки на водійській дверці до магнітоли, не вийшло бо біля колонки один колір після двері другий а біля магнітоли взагалі каша.
    От поки що така ситуація. Тому якщо хтось знає де що можна придбати з перелічених предметів то буду дуже вдячний за цю інформацію. Тому поки зроблю це то буду переходити на рівень вище:).
    Дякую за увагу.

19. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Всім привіт.
    Шукаю стартер з редуктором, може бути не робочий або просто корпус. Тріснуло вухо на стартері яке йде до передньої моторної подушки. Буду вдячний за допомогу.

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Такий? Але він не редукторний.

Якщо такий то не маю, але є інші.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)