Golf ІІ, Малишка :)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем StevBenz, 26 гру 2012.

1. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Виглядає що такий але я не можу найти номера на ньому, щоб звірити :sad:.

2. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Шукаю кріплення на передню решітку для середніх фар.

3. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Всім привіт. Прикупив я собі решітку на свого і коли почав міняти то побачив що в мене дві ліві середні фари. Тому обміняю або продам одну ліву фару а і куплю праву середню :). Фара в дуже хорошому стані, скляна не потіє, принаймні в мене не потіла за весь час експлуатації.
    Кого цікавить дзвоніть +380938838157 - +380661715796

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ти щось плутаєш. в г2 переднє світло не ділиться на праве-ліве. навіть ті маленькі фари. з чого ти зробив висновки, що вони ліві?

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ліві!? Вони бувають ліві і прав?
    На скільки я знаювони бувають для лівостороннього руху і правостороннього, а кріплення ніби мало б бути однакове. Ні?

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Внутрішні фари додаткового світла (або птф) діляться на праві і ліві. Кріплення у них різне! Дзеркальне !

7. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Так вони діляться на ліві і праві, бо мають 3 кріплення які розміщені буквою Г(умовно), а кріпились вони в мене як виявилося на дротиках для яких не дуже і треба ліву чи праву фару :). Тому хто має праву то було б суперово. А то зараз взагалі без середніх фар.

8. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    З'їздив в гості на Тернопільщину. Дорога там завжди була жахлива. Їхав акуратно не гнав бо знав що дорога погана і ще й вже було темно. Та ще й наші культурні водії не знають що треба дальнє виключати коли на зустріч їде машина. Але обережність не врятувала бо в яму влитів хоч і не сильно але коли вийшов то побачив на правому передньому колесі от такий подарунок. Може хтось знає де можна вирівняти. Не хочу сам пробувати то не сталь щоб не тріснув.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    мрак
    Олег М ніби катає в себе диски. Контач його... хоча я може щось путаю.

10. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Треба в нього запитатись.
    Я щось чув що їх треба нагрівати а потім рівняти, бо то не сталь і може тріснути.

11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Жах! Аж шкода дивитись на ту вм'ятину на таких дисках:-(
    Я позавчора теж через зустрічне дальнє влетів в яму на підпущеному 55 профілі і трохи загнув правий передній диск (оригінальні Estoril виявилися досить міцними) і ще й вилізла величезна гуля на покришці (хоч резини і не шкода, бо то на допал, але від удару таки не приємно)
    Порадою не допоможу, але у Львові точно є де відкатати, то мені з тим гірше, бо найближче, то 40 км в одну сторону.

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    На вул.Трускавецькій катають/лікують/варять/кують легкосплавні диски, ніби, по відгуках, роблять то добре.

13. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    О, воно не далеко від мені. Треба буде з'їздити попитатись.

14. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    І ще я вирішив добратись до люку, бо щось просів і заклинив. Як зняти стелю? Бо я вже все повідкручував а стеля тримається + не знаю як зняти дзеркало заднього виду.

15. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    О, воно не далеко від мене.

І від мене... Ти де живеш? може ми сусіди? ))

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Про зняття дзеркала недавно була тема, я там відписував ЯК...
    А про люк, тобі ж недавно робили дах, то як так "просів"??? А гарантія?

17. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Живу біля стрийського парку на перехресті стрийська сахарова.

18. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Добре треба почитати.
    Ну мені більше дах рівняли, малювали. Люк був робочий вони його просто розібрали і назад зібрали, вони зразу казали що з люком в них будуть проблеми. Я до них їздив вони казали що нічим не допоможуть бо самі не розуміються на них. Тому буду пробувати сам. Там гайка була відлетіла. Я її маю. Надіюсь що буде треба її просто прикрутити та й все. Але треба ще добратись до тої гайки.

19. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А нафіга тобі стелю знімати? Ти там нічого не побачиш.
    Заводський люк знімається через дах.

Останнє редагування: 12 жов 2013
  20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Щодо катання дисків, то я свої легкосплавні (непідйомні! - певно, брешуть, що ЛЕГКОсплавні )))) катала на Стрийській. Як казав один жи... житель теплої країни над Йорданом, получіла удовольствіє.
    Якщо цікавить, маячте, спробую детальніше пояснити, де то...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)