Всім привіт. Прикупив я собі решітку на свого і коли почав міняти то побачив що в мене дві ліві середні фари. Тому обміняю або продам одну ліву фару а і куплю праву середню . Фара в дуже хорошому стані, скляна не потіє, принаймні в мене не потіла за весь час експлуатації. Кого цікавить дзвоніть +380938838157 - +380661715796
ти щось плутаєш. в г2 переднє світло не ділиться на праве-ліве. навіть ті маленькі фари. з чого ти зробив висновки, що вони ліві?
Ліві!? Вони бувають ліві і прав? На скільки я знаювони бувають для лівостороннього руху і правостороннього, а кріплення ніби мало б бути однакове. Ні?
Внутрішні фари додаткового світла (або птф) діляться на праві і ліві. Кріплення у них різне! Дзеркальне !
Так вони діляться на ліві і праві, бо мають 3 кріплення які розміщені буквою Г(умовно), а кріпились вони в мене як виявилося на дротиках для яких не дуже і треба ліву чи праву фару . Тому хто має праву то було б суперово. А то зараз взагалі без середніх фар.
З'їздив в гості на Тернопільщину. Дорога там завжди була жахлива. Їхав акуратно не гнав бо знав що дорога погана і ще й вже було темно. Та ще й наші культурні водії не знають що треба дальнє виключати коли на зустріч їде машина. Але обережність не врятувала бо в яму влитів хоч і не сильно але коли вийшов то побачив на правому передньому колесі от такий подарунок. Може хтось знає де можна вирівняти. Не хочу сам пробувати то не сталь щоб не тріснув.
Треба в нього запитатись. Я щось чув що їх треба нагрівати а потім рівняти, бо то не сталь і може тріснути.
Жах! Аж шкода дивитись на ту вм'ятину на таких дисках:-( Я позавчора теж через зустрічне дальнє влетів в яму на підпущеному 55 профілі і трохи загнув правий передній диск (оригінальні Estoril виявилися досить міцними) і ще й вилізла величезна гуля на покришці (хоч резини і не шкода, бо то на допал, але від удару таки не приємно) Порадою не допоможу, але у Львові точно є де відкатати, то мені з тим гірше, бо найближче, то 40 км в одну сторону.
На вул.Трускавецькій катають/лікують/варять/кують легкосплавні диски, ніби, по відгуках, роблять то добре.
І ще я вирішив добратись до люку, бо щось просів і заклинив. Як зняти стелю? Бо я вже все повідкручував а стеля тримається + не знаю як зняти дзеркало заднього виду.
Про зняття дзеркала недавно була тема, я там відписував ЯК... А про люк, тобі ж недавно робили дах, то як так "просів"??? А гарантія?
Добре треба почитати. Ну мені більше дах рівняли, малювали. Люк був робочий вони його просто розібрали і назад зібрали, вони зразу казали що з люком в них будуть проблеми. Я до них їздив вони казали що нічим не допоможуть бо самі не розуміються на них. Тому буду пробувати сам. Там гайка була відлетіла. Я її маю. Надіюсь що буде треба її просто прикрутити та й все. Але треба ще добратись до тої гайки.
Щодо катання дисків, то я свої легкосплавні (непідйомні! - певно, брешуть, що ЛЕГКОсплавні )))) катала на Стрийській. Як казав один жи... житель теплої країни над Йорданом, получіла удовольствіє. Якщо цікавить, маячте, спробую детальніше пояснити, де то...