сфоткаю викладу, але вона вже не нова, давно стоїть, рік то точно зараз Гольф на деяких доробках: пошиття нового потолка, розтонування, заміна всіх сайлентблоків, встановлення нових колес на 15 ББС +приземлення. + ще куплена рідна задня полка...
дякую... як кажуть наші сусіди з Польщі ---- "mk1 to skarb a o skarby trzeba dbać ", що читається навіть якщо не знаеш польської )))
Сьогодні прикупив с.блоки балки, дав 90 грн за обидва. Тобі вони напевно теж потрібні , чи ти вже поміняв?
що це тобі за 90 грн продали, взагалі то сайлентів на задню балку нема,тільки оригінал по 300 чи 400 грн за штучку.... дуже цікаво, напиши виробника будь-ласка і номер по ньому! Собі ще не поміняв, але знайшов з чого можно поставити ....як тільки зніму балку, то одразу.... підскажи. щоб зняти бак, треба балку знімати ??
На скільки я памятаю коли знімав бак балку вроді не чіпав, єдине зняв вихлопну. На сайленти натрапив можна сказати випадково, просто на автобазарі порився в тих людей ,які дуже давно займаються запчастинами до іномарок, вони і самі толком не памятали від чого вони, на них взагалі нічого не пише, але по якості досить непогані, сам глянь
Будь-ласка, хто знайде, мені теж сайленти на задню балку потрібні! Ravel, з мене пиво за юзання твоєї теми
хлопці, в мене є на приміті, що можна поставити, навіть вже лежить чекає, але от для 100% впевненості, що воно таке як нада - треба зняти старий сайлент і поміряти ....