спасиба падрачіл то одна з тих моделей замістя яких я би зняв свої всмпо але в ідеалі я бачу на твоїй машинці розбірні BBS з покрашеною в колік кузова серединкою!
Класні диски Revel , підтримую, виклади фото вже перевзутої. Якщо не секрет скільки заплатив, я так зрозумі купив в зборі зрезиною. В мене колись такі стояли на В3 , приміряв на свого Мк1, дуже навіть акуратно виглядає.
Ravel, а який виліт в тих дисків?? бо я зара такі самі маю з бмв там 25.. ти собі їх вже міряв??? доречі незнаєш як ковпачки пробити на диски ббс?
маю точно такіж 15, виліт 33. Ковпачки також шукаю, як знайдеш свисти, мені треба 2. Раз на ебею в штатах продавались - 45 баксів за чотири.
на моїх ет24, собі міряв авжеш)),на Г1 якраз по краю арок.... пробити- знайти десь ? незнаю, полажу може знайду десь,так свисну )
піськаструйка все відмиє ))) автос поки ненаходу, чекаю стойки з польщі, завтра мають бути вже... і буде гольф приземлений нарешті, і можна буде вже виїзджати
ну колеса ну будуть в притул быля арок,це поперше, а по друге підвіска стане жорсткішою, и 3 - мало коли вожу пасажирів ззаду ну побачимо як воно і які враження будуть)
Правильною дорогою йдеш! Акуратный гольфик, європейський стиль, нічого лишнього. GTI -айні смужки над порогами не хочеш зробити? Вони зроблять силует трохи стрімкішим. А ще можна чорним матом обробити передні віконні стійки
машина - БОМБА!!!!! класно!!!! не кожен хоче так "вилизувати" пі.ся. За виліт дисків........хм.....не знаю що сказати..... в мене тре, як добрий горбяра, а особливо на швидкості на "драбинку влетіти".... хоч мене не так виступають
дякую! по дискам - не тре нічого, поки що, треба спробувати посадити на заднє сідиння двох і побачити як воно
Ось тобі гілка форуму клубу з Латвії де чувак по гвинтику збирає гольфа мк1. То тобі для натхнення. Передивись всі сторінки форуму, просто фотки. Якщо треба щось перекласти, то користуйся http://pereklad.online.ua/ P.S. Я в того чувака двигун купляв.
та я вже стільки тих проектів з повним відновленням Г1 надивився, що натхнення хоч позичай де гілка ?