Вони хоч мають право їздити по зустрічній. А як боротись з тими, що без маячків по зустрічній їдуть, або з крайнього лівого повертають на право. Вони що по іншому зроблені, чи може просто ті що стоять в черзі дурніші...
в мене також номер на білій вставці, а машина синього кольору якщо я не помиляюся то таке може статися після того як "травлять номер"
А тому, що так світ зроблений, багато запитань будуть задавати різні люди! Ти ще б зайшла в службу безпеки пояснити що робиться в країні ))
Тобто, не тратьте, куме, сили, спускайтеся на дно? файна позиція... нема шо сказати... От я нині пізно ввечері виходжу з хати, а в мене на дверях (НОВИХ!!!!!!!) приліплено клеєм (у п"яти місцях) кавалок паперу, на якому написано, що через відсутність допусків на комини мешканцям нашого будинку відключать газ 7 жовтня 2012 р. (я не помилилася - на шматці саме так було написано). А щоби підключити, треба буде замовляти бригаду і т.д. Хотіла б я подивитися на Твою паралельність, якби на Твоїх дверях причіпили нині щось таке, коли прогноз каже, що за пару днів буде -10, а раніше ніхто не попереджав Тебе, що маєш перевірити комин. Справді цікаво було б подивитися, як би Ти своєму синові пояснював, що так світ зроблений і не треба йти в сбу через те, що в хаті бурульки висять.
попийте Валер*яночку або карвалол або нервохель, тобою керують емоції. Живи позитивом, а не тим від чого Тебе верне! Ти описала ситуацію про ДАЇ - я відповів, причому тут комин та наліпки на двері?
Читнула про те, що син судді в Луганську збив дівчину. Коли його наздогнало ДАЙ, увага!, воно пригрозило, що викличе програму Дорожній Контроль, щоби ті зафіксували, як він відкручує номери http://www.pravda.com.ua/news/2013/09/23/6998528/ А ми з вами тут розводимося про те, як боротися зі свавіллям ДАЙ! а воно саменьке безправне - телепрограму викликає для залякування вбивць!
воно правне. Тільки кожен боїться за свою дупу, щоб потім не звільнили з насидженого місня за те що "мажора" совають. А так викликали журналістів і хай там гризуться
нет потерпевшего, нет протокола истины: - из машины не выходить - документы в руки инспекторам не передавать - страховой полис только при составлении протокола, или оформления ДТП - фото, видеофиксация, показатели свидетелей (подставных) не являются в данном случае показаниями - признание того, что вы помешали пешеходу, может предъявить только сам пешеход, т.е. потерпевший [youtube]cA_TW021MpA[/youtube] прибор "визир" нельзя использовать: - вечернее время суток - плохие погодные условия - в "ручном" режиме для замера скорости нюансы: - вы не обязаны выходить из машины, вообще - вы не обязаны предъявлять документы без доказательства/демонстрации вашего правонарушения - вы не обязаны предъявлять страховку сходу, страховка предъявляется только при составлении протокола, или оформления ДТП - ... казус, инспектор не может предъявить вам ваше правонарушение, потому что большинство "визиров" либо не имеют батареи, либо она дохлая [youtube]oj6yQ_c96CA[/youtube]
на рахунок другого відео. я далеко не правник і розбираюсь тіки на хлопський розум-тому не збираюсь нікого звинувачувати чи щось спростовувати. так от: той дядько посилається в відео на 2 статті-251(Доказательствами по делу об административном правонарушении являются любые фактические данные, на основе которых в определенном законом порядке орган (должностное лицо) устанавливает наличие или отсутствие административного правонарушения, виновность данного лица в его совершении и другие обстоятельства, имеющие значение для правильного разрешения дела . Подробнее: http://kodeksy.com.ua/ka/kodeks_ukrainy_ob_administrativnyh_narusheniyah/statja-251.htm) і 268(Лицо, привлекаемое к административной ответственности имеет право: знакомиться с материалами дела, давать объяснения, представлять доказательства, заявлять ходатайства; Подробнее: http://kodeksy.com.ua/ka/kodeks_ukrainy_ob_administrativnyh_narusheniyah/statja-268.htm) так в одній іде просто перелік,що може бути доказом а в іншій вказано, що особа має право ознайомитись. його право ж задовольнили і він може вийти і ознайомитись. Юридично правильно на таке посилатись?? і якими ще приладами має право користуватись даішник для фіксації правопорушення,щоб вони були реальним доказом??
[youtube]UCbgwb840bM[/youtube] По правилам! -в кадре должна быть только одна машина и ракурс от обочины до обочины -они зумом увеличивают только машину терпилы! и начинают разводить, а с боку могла ехать например другая машина и это ее скорость
в новій редакції ПДР сказано, що потрібно предявити і поліс страховки, хоча це суперечить ЗУ, і тут на власний розсуд діяти, оскільки ПДР у ДАІ є, а роздрукований ЗУ хіба мати з собою. Просто так попав на ПОСТ і був заскочений(((
Тут вже пішла тема не про свавілля ДАІ, які щось там комусь примарне шиють. А те як уникнути сплати штрафу при явному порушені ПДР. І всякі такі відео на автофорумах -то брєд повний, бо вчите людей як порушувати правила ПДР без всякіх покарань (пока наслідки не злаплять). І особисто від себе на далі буду мінусувати таке відео де вчать як уникнути покарання при явному порушенні правил ПДР. Не подобається давати на лапу - заплати в касу. І в даній ситуації немає значення де їхня машина стоїть: в кущах, чи посеред дороги, чи її немає зовсім, Ти маєш в любому випадку дотримуватись швидкісного режиму це впершу чергу Твоя безпека. Шануймося Люди.
А в мене після перегляду цього відео склалося інше враження. Є ідіоти (маю право так сказати, бо себе зараховую до них), які не хочуть бути бидлом, і принаймні опираються свавіллю ДАЙ, а є білі і пухнасті, які крутять пальцем біля виска, вказуючи на нас, ідіотів, і йдуть до міліційного авта башляти дайцям на лапу.
Одна річ коли ти ніфіга ненарушав, або спорне порушення, або склались такі обставини що без порушення ніяк. І зовсім друга річ коли ти свідомо порушуєш ПДР і тим слугам народу ще щось доказуєш що ти правий. Якщо вже такий гонуровий і нехочеш дати палтіннік на лапу то заплати пітіхатку в касу і не нервуй себе і когось і спи собі спокійно тай думай що ті гроші не пішли комусь в карман а пішли на благо народу.
Ну во первых, тут ни кто не пропагандирует что нужно нарушать ПДД и за свои поступки не отвечать. В последнем ролике показано! Как дайцы любят нагибать народ нарушая правила. Вы не когда не сможете нормально снять нарушение с видео фиксацией, не нарушив. Я думаю что это было специально сделано, чтоб показать как разводят нас. Если у вас есть негатив, то ненужно его выливать. Тем более что большая часть поддерживает. Зайдите на ютуб канал этого автора и у вас поменяется мнение по поводу нарушений водителей