а моя думка що необхідно максимально боротись зі всіма можливими методами роботи даі, які вони здійснюють порушуючи законну процедуру, навіть якщо ти порушив. так один другий третій пооскаржує і дивись почнуть ті ментозаври працювати не порушуючи закону і процедур
Я абсолютно не захищаю тих слуг народу, просто цікава штука виходить: ти нарушив, це знають і ти і гайці, і зводиться все до того що гайці використовують якісь там не правомірні методи щоб тобі доказати твоє порушення. А НАФІГА НАРУШАТИ ПДР? ДЕ ЛОГІКА. Ніхрена не пойму.
ну справа в тому шо якби він не нарушив-не доказав би методи роботи даівців. а ті б далі з дня в день розказували хто не правий, макніпулюючи як їм вигідно тим візиром. а в попередньому відео-де докази обгону в забороненому місці??? той в фурашці потім запинаючись розказував, що може і біла машина не та, може він і погано побачив... отаке ніразу не нормально!!!! хоча погоджуюсь що правил дотримуватись потрібно. за кордоном ти б фіг шо кому так доказав, але і не потрапляв би в ідіотські ситуації ніколи і не доказував шо ти не олень. вже мовчу про то як вони закривають очі на ситуації, які їм вигідно намалювати по-іншому чи "просять ззверху"(по сіньці самі катаються і творять невідомо що, дітити мажорів скіки ДТП створюють-а реально покарані одиниці)
Стіп! Хлопці! Ніхто не говорить про те, чи порушував той шофер, чи ні. Йдеться про те, що дайці поставили свою трубу: 1 - на повороті! 2 - на підйомі! 3 - там, де суцільна лінія посередині, а на узбіччі жовта! А той рагуль, захистити якого вийшов хлоп з камерою, відійшов вбік, дав на лапу поліцаєві, потім прийшли і разом посміялися з того, хто не хоче давати на лапу. Ідеться про те, щоби припинити свавілля дайців. Але не про те, що можна собі порушувати ПДР як заманеться. Ідеться також про те, що, якщо водій справді порушив, то даєць (тобто берець) повинен все зробити згідно з законом і тоді гроші від штрафу підуть на ремонт наших доріг, а не його бл...і на шубу (сорки, не витримала! вирвалося!). Бо ж, так як пише djuma, кого вони бакланять? Та нас із вами! Чому? Бо ми даємося! А їх треба змусити карати тих, хто порушує. Закон має бути для всіх один. І не починайте зараз тут розмазувати смарклі щодо того, що, мовляв, ми нічого не можемо зробити... А хто може? Ніхто? То давайте самовимремо нах... чи шо?
ПДР порушувати нехарашо, але є в нас така штука як презумпція невинуватості, і поки даєць не надасть залізо-бетонних доказів(фотовідеофіксація повіреними приладами(той ж візир в режимі зьомки відео), докази реальних свідків, покази вимірювальних приладів, на яких чітко зафіксовано що це саме твоє порушення), треба до останнього боротись
Бо я переживаю за себе і за своїх рідних. Бо всякі уроди надивляться такого відео і потім женуть бо знають що небудуть покарані. От взяти наприклад пост №132 там чітка інструкція як не пропускаючи пішохода або перевищуючи швидкість вийти з води сухим. І всякі уроди надивляться таких інструкцій потім чудять на дорогах. Я не за дайців і абсолютно проти того щоб їм давати на лапу. І я вже писав чого я тут виліз. Ця тема для того щоб обговориту якусь ситуацію, переглянути якесь відео як діяти в такому випадку де реально нівчому невинному водію шиють якесь порушення, а не для того мол нарушайте люди вот вам наглядно як не відповідати за ті порушення.
а от почнуть всі відмазуватись ЗАКОННИМИ методами і в результаті начальство даі задумається, що добре б і відеокамер закупити і заставити своїх підлеглих по закону працювати
ось і добре. trucam значно обєктивніший ніж візир. якби його(візира) покази ніхто неоскаржував, то і нового б не вводили. трикам дає значно менший(на порядок) відсоток неправдивих результатів.+кажуть без протокола від нього не відкрутишся. такщо win в любому випадку
Не прочитав всю тему, може обговорювалось. Але.. Ви не зобовязані їхати на експертизу і ДАЇшник не може забрати автомобіль по підозрі на перебиті номера, якщо вона не несе небезпеки або перешкод на дорозі. Потрібно було припаркувати автомобіль в дозволеному на це місці, скласти протокол і викликати експерта. В даному випадку ДАЇшнику 5+ за своє вміння розводити людей і по морді за таку діяльність. Все це робиться для того щоб приватні штрафмайданчики отримували прибутки. Навіть якщо і буде проведена експертиза, днів так через 4-5, і висновком буде що номера не перебиті, вам доведеться або заплатити за штрафмайданчик, або заплатити за штрафмайданчик і в суді доказувати що діяльність працівників ДАЇ були сумнівні, експертиза довела що номера справжні та стягнути заплачену суму з держбюджету чи ДАЇ
два відео, на мій погляд найцікавіші цього тижня бидло, для якого немає громадян України http://www.youtube.com/watch?v=Qgvj0DlTArU ДАІ не бере взяток http://www.youtube.com/watch?v=ryY8spm_rK8
Пані Чортопхай тут я з вами не згіден...скільки штрафів не плати ,а дороги всеодно немае..у Львові катався позавчора-так дійсно дорога хороша..а ось у мене доріг взагалі немае...
а чо з тим свавіллям боротись ? слати на юх, судитись і всьо. мене щойно даєць біля головної пошти зупинив. ну так, він не представився, так він неправильно показав мені жезлом про зупинку, так він не назвав мені причину зупинки, але! він поцікавився, чому я так пізно ще за кермом, чи все в мене в порядку, чи поміняв я гуму, бо зараз небезпечно на літніх лисаках їздити. Почувши, що вертаюсь додому з гаражу, втомлений і голодний побажав мені щасливої дороги. п.с. я сам запропонував йому показати документи, на що він сказав "та нє, я просто хотів дізнатись чи у вас все в порядку" "а настроение улучшилось"
Аналогічна ситуація була вчора. Мило так побесідував з дайцем... Може вони вже євроінтегруватися починають?
ні, він банально нюхав чи з салону алкоголем не чути і прикидався добреньким. мене колись розпитувались чи файна в мене машина