Як боротися із свавіллям ДАІ?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Serh, 25 лип 2012.

1. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    впринципі відео знімав не з початку і нічого особливого і якісного не зафільмував-та все ж...
    спускався нині з моста по Городоцькій в сторону Метро десь о 18:00. зупинили за світлофором біля Вог. Інспектор наполегливо вимагав вийти з машини навіть після моїх слів що закон мене не зобовязує цього робити, а це лише його бажання (даішник аргументував то тим, що він на проїжджій частині і в небезпеці знаходиться). дійшли до компромісу що я пересяду на пасажирське місце а він обійде з іншого боку.
    Інкримінував мені проїзд на червоний, грозився що покаже докази. Я пояснив що проїхав світлофор на мигаюче зелене, попрозив принести законні докази "правопорушення" і вразі їх наявності обовязково будемо сладати протокол. Інспектор пояснив що докази-це камера на стовпі світлофора і фізично показати не зможе, але настоював на складанні протокола а далі як суд вирішить:crazy:
    мене трафило і включив телефон, після чого спокійно поїхав... Мораль проста-потрібно до кінця відстоювати свою правоту(якщо звісно не порушував ніфіга)
    http://www.youtube.com/watch?v=FL5LKn3LzyM&feature=youtu.be

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    ТАК, ЦЕ НЕ ОБРАЗА І НЕ ФЛУД. ЗВИЧАЙНе Запитання!
    А що, якщо після того як даїшник представиться сказати

"Грошей не дам, йди на ху_й!" і закрити вікно... ?

Думаю штопор буде ще той, нє ? ))
    Планую так зробити, якщо буде хтось пиняти не чесно
    Не для того я тут чесно на права здавав, щоб мене бидло пиняло і щось вимагало..

P.S.: для підготовки до теоретичного екзамену вивчив тупо на пам"ять щось 960 запитань... інакше не здасиш.. і правильно!
    Практичний - 200 євро, двічі забув включити поворотник - давай, до свиданья... Перехвилювався - те саме...

Останнє редагування: 3 гру 2013
  3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    млять, тепер я знаю чого ті дайці такі злі...

п.с. "тупо вивчити" - до сраки. ти спитай як Шег здав екзамен.

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Мене теж там зупиняли. Пробували розвести на проїзд на червоне.
    Після того як пасажири в машині підтвердили проїзд мною на зелене, то відчепився.
    Навіть документи не став перевіряти. Напевно стараються зразу розводити на цій точці. Решта їх не цікавить.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну в Остеррейху мабуть таке проходить. Але не в нас. В 3х останніх питаннях були спеціально закладені помилкові відповіді. Коли я здавав. Одну відповідь я вгадав, а дві помилки допускаються. Далі з мене полюбому вимагали грошей. Не дав, на той час за екзамен по 60у.о. збирали. То був лютий 2008го. Потім мене довго мурижили з видачею прав, коли всій групі заплативших вже видали. Але я доббився свого. І отримав права 29го лютого! ))) В такий цікавий день)

А в тебе штопор не буде? Закриєш вікно і будеш сидіти? Він тобі навіть щасливої дороги побажати не зможе і не скаже шоб ти їхав далі.
    Та й зупинити можуть з різних причин. Можуть як понятого, можуть попередити просто про щось, а можуть спитатися чи все гаразд, і відпуститине перевіряючи документів. Принаймні в мене таке буває, я не їжджу з камерами і реєстраторами і не займаюся тою білібєрдою в неті. Бо 90% людей там порушують і просто шукають як уникнути відповідальності. 10% дійсно порушення прав.
    В будь-якому випадку ти маєш зупинитися і вислухати як він відрекомендовується, і каже чому зупинив. Далі вже можеш слати якщо щось не так.

• Подобається Подобається x 1
  6. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Я ж писав: "Планую так зробити, якщо буде хтось пиняти не чесно"
    Не правильно зрозуміли мій вислів... якщо почне втирати, якусь херню - тоді давай, до свиданья )
    Відносно реєстратора - сьогодні прийшов з китаю. Ambarella Full-HD, малесенький як "пачка спичок", ховається за дзеркалом з.в. задоволений на всі 100%. Дав 50євро на алібабі.

90% - це типічні бики із-за яких корапшин такий великий. Порушив справді - плати. Порушив, бо дорожники - дебіли -> оскаржуй. Не порушив, а тобі вішають - посилай на **й!

P.S.: доречі, така херня, якщо даївець вимагає від вас передачу документів (права тех паспорт) - відмовляйте. Як тільки передасьте йому в руки - станете від нього залежні, а не навпаки. Якщо почне наполягати на тому, що він через скло не може прочитати - витягніть із бардачка ксерокопію і передайте йому. Якщо щось - нехай через скло звіряє чи справжні. В ідеалі - це завірити цю комію. Тоді вони взагалі охіріють )

Останнє редагування: 4 гру 2013

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)