А мене дістали му... мужики на київських номерах - паркують на самому виїзді з кільця, а ти через них глохни і коркуй весь рух! (бо я би ніколи не здогадалася, що білий Авео на виїзді з кільця на Володьки Немалого - просто запаркований!) Добре, що реакція в цей раз не підвела. FasT, а Ти тільки крашеним дамочкам дзеркала будеш збивати? Бо я - незалежно від статі :
Усім! Просто попадались, на разі, тільки дами... Мужики, навпаки, пропускають, пригальмовують та дякують, якщо я їх пропускаю! Відповідали-відповідали! )))
Їду я ось тут http://goo.gl/maps/7gbgD по Хмельницького у правому ряду, фактично по тій білій лінії вздовж тротуару. Горить зелене. Я їду прямо. Але якесь блондінко на опелі мене перед самим перехрестям випереджає і повертає на Грінченка, ледве розминулись. І такі ситуації досить часті, коли ти їдеш прямо, а якесь чмо нагло підрізає, повертаючи праворуч, ніби тебе взагалі не існує
І не тебе одного. Часто повертають, думають, що швидкі олені, а бідному роверисту щоб не вїхати їм в зад з заносом задніх коліс приходиться викручуватися...
Апну темку... Всім, кого це стосується, та їх знайомим: Люди, якщо для Вас за останні 3-4 місяці нічого не змінилось, якщо для Вас Європа - це лише безвізовий режим та авто без розмитнення, якщо Ви далі повертаєте через подвійну суцільну до/від Податкової, і там же наліво під знак на Чмоли, якщо правим рядом, який звільняють для повороту направо, ви всіх оминаєте, та стаєте посеред перехрестя, загородивши перехід, паркуєтесь під знаками, на газонах, одним словом, якщо ВИ - РАГУЛЬ, то прошу, змініть з авто національну то євросимволіку, не позортесь. Не паплюжте саму ідею євроінтеграції. П.С. Таке враження, що в нас кількість рагулів на 1000 мешканців не менша, ніж в середньому по Україні, тільки вони вдало замаскувались...
Як на мене, то кількість рагулів навіть стала більша ніж була до останньої революції. Бо то шо люди зараз стали внаглу нарушувати ПДР знаючи, шо даїшники зараз не ганяютья за порушниками і їм за то нічого не буде. От сьогодні віз дружину на роботу. Дорога проходить по двох вуличках з одностороннім рухом. І регулярно бачу там "протишерстників". Сьогодні здибав трьох. До одного підїхав, опустив шкло, то він ще почав бурити: "шо тобі дороги мало", а коли почав питатися чого він під знак їде, то тоді почав вже вибачатися. Люди не міняються. Як був рагулем, так рагулем і помреш. Революція тут не допоможе
Вєрняк! Я минулого тижня спостерігала таку картину, від якої офігіла - і смішно і грішно... (нажаль стерла з реєстратора), але мені було більше шкода машину в тій ситуації ніж того рагула за кермом. Їду я по Кульпарківській (від центру),200 метрів до кільця (Кульпарківська-В.Великого-Виговського), 18 вечора, тягнучка....і в лівому дзеркалі бачу, як тіп на шкоді по подвійній суцільній об"їжджає 2 ряди машин, вилітає (таки вилітає!) на зустрічну смугу під джипа, чувак в джипі явно ох...., але встиг тормознути і не зачіпити інших авт, підрізаючи зустрічного тролейбуса (у водійки "рогатого" аж волося дибки стало на голові від такого).Свист тормозів, в троліка злетіли роги, фафакання.... А чувак на шкоді "не потєрявся", довго не думаючи через бордюр (а він там височенький досить) і напопіздовш через ГАЗОН поміж ялинками заїхав на заправку ОККО.... Це було видовище! Всі в захваті чекали, що в того оленя відваляться або бампер, або колеса.....але ніфіга... Робим висновок: Шкода - надійне авто А рагулів у нас дофігіща! Нажаль
Висновок один - треба піднімати внески за страховку і тоді все буде чьотко! Ось в Джермані: Якщо в тебе права до 2х років - твоя страховка на машину коштуватиме близько 1500 євро в рік.. Далі, якщо їздиш без аварії, кожного року внески падають.. стає 1200 ... 800.. 400 євро в рік.. Якщо лупнув когось десь - внесок повертається до 1500 євро і далі все спочатку... Якщо твій стаж більше 15 років - тобі дозволяється когось стукнути на халяву 1 раз в рік.. Ну і от.. сума в 1500 євро - це конкретно велика сума, пів середньої зарплати, тому і всім шкода + отримати права дуже важко + все перехрестя чітко розмічені розміткою знаками і світлофорами.. Штрафи величезні, плюс позбавлення прав - це запросто! Це все комплекс.. Не можна просто сказати, що ось так бикота і все.. Спочатку треба змінити всі інші фактори, а тоді бикота з часом сама відпаде..
Досраки гроші і вартість страховки. Шкода що можуть через таких оленів постраждати люди, в тому ж тролейбусі. А життя за гроші не купиш.
Та штрафи в нас вже піднімали, ще трохи - і треба буде продавати машину. Навіть якби в нас за порушення ПДР розстрілювали - їх би все одно порушували, бо кожен думає "та, мене не зловлять"... Рагулізм - це стан душі! Його не витравиш штрафами чи інфраструктурою. Навіть якщо ліфт буде з мармуру і новими кнопками - в ньому все одно якийсь дебіл, та й закурить. Страховка тут ні до чого. Якраз ті свині не стукають когось, а самі підставляються, порушуючи ПДР. А ти чи я його зачіпиш - і шо? Сам же вийдеш винен, бо причетний до ДТП? Але то все лірика. Я просто попросив рагулів зняти символіку, щоб різні провокатори не ставили всіх патріотів з ними в один ряд.
По сумах: Здати на права із навчанням: 1500 євро Екзамени в ДАЇ: 500 євро (якщо здаєш з першого разу, якщо ні - знову 500) Перша страховка: 1500 євро рік Податок: бензин 150 євро, дизель 400 євро рік Машина: як яка, зазвичай перша машина десь до 10 000 євро ..... Випробувальний термін 2 роки. Якщо допустив аварію - термін продовжується + довчення на курсах + нові екзамени. Пити не можна ..... Штрафи: 1. Дистанція замала - від 40 до 400 євро з позбавленням на 2 місяці 2. Пересічення прямої лінії розмітки 400 євро з позбавленням на 2 місяці 3. Наркота - 7 пунктів + позбавлення прав + відправка на курси + річний мед огляд 4. Аварійка без трикутника - 15 євро 5. Не зупинитись на СТОП - 100 євро + позбавлення на 1 місяць 6. Проїхати на червоне світло після 1ї секунди - 200 євро + позб. на 1 місяць 7. Алкомежа - 0,5 проміле. Переступив втретє - 1500 євро + позбавлення на 3 міс. (це якщо просто зупинили для контролю) 8. п.7 якщо ти щось нарушив - позбавлення прав 9. Перевищення швидкості на 70км - 680 євро + позбавлення 3 місяці 10. Нелегальні заїзди драгрейсерів - 500 євро + позбавл. 1 місяць 11. Якщо машина не відповідає технічному стану - евакуатор 12. Якщо немає паперів на доставлене обладнання (навіть на інші колеса ніж заводські) - евакуатор 13. Без пасків безпеки - 35 євро 14. Дитина без крісла - 40 євро + подальший недопуск до поїздки 15. Обгін справа - 100 євро 16. Втекти з місця події - прокуратура + 2 місяці позбавлення + 600 євро 17. Поворот на ліво, не пропустивши зустрічного - 70 євро... Ось так от... Якщо комусь цікаво - можу знайти в неті онлайн теоретичний екзамен на російській мові для здачі на водійські права в Джермані.. попробуєте собі.. там 20 запитань, 48 різних білетів
[size=+2]Ну що, знатоки, впірьод! Хто перший здасть ??! ))[/size] http://www.autoschkola.de/component/option,com_fahrschule/Itemid,1/lang,russian/ Щоб пройти - максимум 9 штрафних пунктів в результаті (зазвичай це 2 питання не правильно) При оновленні сторінки - отримуєш новий білет з новими запитаннями )
як не дивно, але я вперше підтримую, що пише Себастіян. ІМХО - підняття суми страховки і суми покарання - це перший крок до отримання ціни на авто, як в європі.
Так, бо в нас ніхто таких сум не "потягне", і почнуть масово продавати авто (і я в тому числі), і тоді і ціна впаде... Зато товстосумам буде лафа - дороги вільніші набагато стануть!
незабудьте врахувати, що зп там в єврах, тому, щоб згрубшого спроектувати ті ціни на нас, треба просто замість євро написати гривень
Спочатку в державі повинні бути зміни.. 1. Створення нормальних умов їзди а. нормальні дороги б. нормальна розмітка в. знаки і світлофори г. зміна пдр д. перекваліфікація ДАІ е. зміна судової системи 2. Зміна умов ввезення та реєстрації авто 3. Зміна умов страхування на відшкодування 4. Зміна умов отримання прав водіння Це колосальний об"єм роботи, для людей теперішнього стану - це десь 20 років роботи.. Тут просто чесно заробляють, тому кожне ойро на вагу.. відношення до грошей зовсім інше.. Також тут НЕ РЕАЛЬНО без машини, якщо ти працюєш.. Тому декому дорожче позбавлення прав і подальший менінгіт з переотриманням і тими пунктами в штрафталон 18. Перехід пішоходом не на переході - 15 євро 19. Катання на велосипеді п"яним - позбавлення прав ) 20. Велосипед без світла спереду, ззаду, збоку - 15 євро.. )) Ну що, хто кіко пунтків набрав ??!
і я тогожемнЄнія не дивно, день через тиждень, тобто 1 день щось толкове, а тиждень флудить... А щодо їзди РАГУЛЬСЬКОЇ, та сьогоденніх дописів тут, то додам наступне: -не слід звичайний робочий люд, чи середньостатистичних львівян, українців називати РАГУЛЯМИ. В більшості випадків, ПРД порушують ті хто впевнені про безкарність для них хоть в 100 разів збільш, їх ітак не штрафуватимуть. - починайте з себе, та не дивіться на інших..... в тому то й біда, що чужі недоліки за верству бачити, а про свої забуваєте..... Чи може не так?, Що ніхто ніколи ПДР не порушував..... Хватіт вже писати про те що інші учасники дорожнього руху рагулі. Не згідні, з порушенням іншого учасника, побачили порушення, мінімум, що вчиніть, то по можливості зробіть зауваження, а максимум - пишіть маляви в РОВД (ДАІ) в прокуратуру, в Європейський суд...... а тут (Чмоли - Стрийська) я вже майже рік, щодня катаюсь і жодного разу так не повертав, хоча ПДР в інших випадках порушував (рідко), бо так траплялось. жодного разу не клеїв, навіть мав скандал з дружиною, що не хочу клеїти. :D Хоча ідею підтримую. Порушення ПДР - це відсутність Інспекторів ДПС (дійсно службовців даної структури), але нажаль їх місце займають мІнти, мусАрА, собаки, хабарники, корочче інтелектуально відсталі, які не користуються повагою людей, водіїв, в яких допомоги не допросишся. В них мета, як вРобінгуда, тільки навпаки :D:D:D. треба починати з себе! Для прикладу. Кілька місяців тому, їхав в авто, зупинився на світлофорі, курив в машині і недопалок викинув за вікно, мені 2-3 рази посигналили, хоча я не зрозумів спочатку чи це мені. На слідуючому перехресті той чувак, що сигналив порівнявся зі мною. Я відчинив вікно і питаюсь, мол, чого сигналиш, а він мені - зауваження!!! Так не можна робити. Я вибачився за свій вчинок, і тепер аби що там було, такого не хочу повторювати, бо тоді відчув себе в його очах бидлом. П/С/ І накінець, хотілось би звернути увагу на пішоходів, котрі ходять як попало і де попало. Постійно коли бачу пішохода-порушника, то зупиняюсь коло нього, показую де перехід чи світлофор, і запитую чи життя йому дороге. А два рази вже зупиняв авто посеред дороги і за руку відводив на тротуар та показував де перехід (на Підвальній, ззаді церкви Анни) і ніхто з водіїв, навіть не сигналив, а потім не обганяв. Взагалі, тим пішоходам-порушникам треба щити з написами "Я переходжу дорогу як окупант", "Я переходжу дорогу як РАГУЛЬ" і до спини цвяхами сімдесятками прибивати. Будьмо уважні на дорогах! Прощаймо гріхи (порушення ПДР) іншим, бо ми не судді, щоб судити за гріхи та вчинки. По можливості робімо зауваження, де би спровадити на путь правильніший.
попробував, не пройшов. а тому що багато питань для наркоманів. для прикладу, коли трамвай стоїть на зупинці і проводить висадку/посадку пасажирів по ПДД україни рух заборонено, а по даній зсилці - можна проїжати, но поволі-поволі... маразм... так само можна сказати, що проїзд на червоне на ну дуже малій швидкості - то не порушення