самий наглий (наглий не те слово!!!) то маршрутчики деколи хочеться витянути із-за руля і надавати добре щоб памятали що везуть когось і ще хтось на дорозі е !!!! ВЕЛИКЕ ІМ ФЕ
Можливо я повторю ще раз думку, яку всі і так знають, але ми з вами замі винні у тому що робиться на дорогах. Скільки разів я був свідком того що витворяють маршрутчики і таксисти. Скільки разів мав ще свідків у машині. Скільки разів мав відеозапис на реєстраторі тих усіх ділов. І що? Все як було так і залишилося на тому самому місці, відеозаписи на карті пам'яті, а маршрутчики на дорозі. Якщо я чи хтось інший написали хоч по одній кляузі на тих лихачів, то їздити стало б зразу краще. Але чому так є? А так є тому що ми не довіряємо нашим бравим гайцям і плюс до того, ніхто з нас не хоче бути стукачем. Тому таке і твориться на дорогах. П.С. Знаю за кордоном це нормальна практика накатати на когось кляузу, за різного роду порушення. І там порядок, бо усі розуміють і поважають закони.
на рахунок ксенону, то в Росіі вже давно заборонили встановлювати ксенон самовільно , дозволяеться рух т/з тільки із заводським ксеноном. заводська лінза так не сліпить як встановлена лампочка.
Ми знову повернулися до того, про що вже говорили в одній із таких-ось тем. За кордоном це нормально - вказати на чиєсь порушення. Чому? Та тому що покараний водій буде їздити набагато уважніше, нехай навіть з тієї простої причини, щоби його ще раз хтось не "здав". Але це в державах, де ВСІ рівні перед законом. А в нас як виходить? Я закладу маршрутчика, потім таксист закладе мене і т.д. І так ми всі тут, внизу між собою перегриземося (бо маршрутчики так їздять зовсім не через те, що всі вони - хами), а коли ми будемо битися під черговим порушеним нами знаком, нас нагло на всіх парах обжене чорний "кубік" з номерами ВР, ще й обкурить дорожньою пилюкою. От, в чому головна справа. А все тому, що ми в черговий раз вибрали собі нових панів. І їх стає щоразу більше й більше, а кожен з них має родину... А жерти хочеться кожному члену їхньої родини... І не запліснявілі й запавутинені цукерки "Кара-Кум" фірми "Рошен" по 68 грн. (як я пару днів тому купила в Інтермаркеті) У цьому вся справа! А ми й далі - на всіх язИках все мовчить!
так от починати треба з малого - з себе. почни закладати порушників(не тільки пдр) і все на трошки але зрушиться
А от уяви собі, що Чортопхай настільки злогризуча, що не буде бідного маршрутчика закладати (вона ліпше сама перетягне йому по плечах монтіровкою), і не дасть, щоб Ти її тут спокусав на гріх - вона поставить собі відеореєстратор і почекає, коли її підріже той, що на номерах ВР. І тоді буде вимагати від ДАЙ виконання своїх службових обов"язків...
я давно дураків за кермом вчу,звичайно що номера ВР мені і неназдогнати але з таким одним потлувились і тепер як на дорозі бачу чемний ,ненагліє і навіть пропускає їнших, а таксисти львова і маршрудчики окрема розмова і неодного зупиняв,може і неправильно,але я невитримую як ті придурки їздять ,деколи приходиться трусити
Шукав-шукав на форумі тему про БИДЛО-ксенон і не знайшов. Це вже ошизіти можна ! Кожна третя машина ! Сьогодні їхав за мною бус, або Дукато, або Боксер, і це просто ППЦ ! На трасі Золочів - Львів (в районі кільцевої до ж.д. переїзду). Реальний даун ! Їхав бампер-в-бампер і видно торчав від свого раг-світла фар. Я з'їхав на узбіччя, і пропустив дебіла. Хто знає, в нас колись заборонять це бидлівство ? З кожним роком цих даунів більшає в геометричній прогресії. Чи то вже той ксенон подешевів ?
Писав раніше і зараз напишу. Поки не буде мотивації, доти будуть тупі порушення! Якщо штраф за порушення коливався більше 1 000 грн, дибілів би поменшало! Ви зі мною не погоджуєтеся?
Хіба 485 грн то не мотивація(зупинка в неположеному місці)? Просто ніхто тим не хоче займатися, ні гайци, ні самі громадяни.
як для кого краще б гайці навіть при штрафах 100грн штрафували у всіх випадках порушень. 1000грн з малою ймовірністю - оце погана мотивація. крім того це провокує до збільшення рівня корупції
нуну, тоді маємо що бачимо. Навіть мене особисто 100 грн не спинить, я йому навіть в труси засуну 100 грн щоб відїб...., а вот за 1000 я б задумався
Кіндер, в більшості порушують ті, хто штрафи не платить (сам мент, або має свата, брата, кума там) і йому пофіг який той штраф, хоч 5 тис грн. він буде порушувати а платити не буде Все вирішиться в телефонному режимі.
Або для кого ті 485грн це як для нас 48,5 - вроді і гроші а з іншої сторони копійки. Я погоджуюсь з твердженням що якби вони (ДАЙ) потрулювали вулиці (дороги) не в кущах об"їджаючи територію то багато кого б "хлопали" за перевищення, за проїзд на заборонений сигнал і т.д. Для перевірки фар(засліплення) потрібно обладнання якого вних немає, тільки стаціонарне на СТО (вночі вони не працюють), а штрафувати всіх підряд за синюватий колір світла - ну вибачте 90% тих хто на галогенах шукають літаки в небі і лише в 10% фари світять на дорогу. А ксенон дійсно став трішки дорожчим за гарні галогенки (250грн за самий китайський бі-ксенон). Полчинати треба з себе! і своїм прикладом показувати іншим як потрібно їздити за правилами. Була ситуація: їхав в тянучці в правому ряду, зліва преться в правий на лансері10 без поворотника, я не пускаю, перед ним їде водій який чемно ввімкнув поворотник і чекає хто його пропустить, я "моргнув" йому - він спокійно перелаштувався і подякував. Цей на лансері не витримав - відкрив вікно - і почав сваритися мов "чому я хамлю" я відповів "правила вчив? поворотники працююють? вмикай і буде тобі щастя", він заткнувся ввімкнув поворотник я його пропустив він подякував (мабуть скрізь зуби) і спокійно роз"їхались. Думаю принаймі в той день він інколи користувався сигнальними вогнями.
я теж так вчу , особливо люблю коли він нало проривається і йому це неполучається бо я його блокую до останнього,потім крізь зуди точинається розмова ,і коли виконано дії описані ПДР усі спокійно і чемно принаймі в цей час розїжжаються