Як ми їздимо

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Чортопхай, 21 вер 2011.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Kinder, власне про це йдеться - щоби ВСІ були рівні перед законом. Тоді і 100 грн. заплатиш з чистою душею, бо знатимеш, що той на номерах ВР їх також заплатить, якщо порушить.

2. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    в европі чи навіть у польщі штпафи за деякі пдр менші ніж у нас але іх порушують менше. в нас менталітет інший. дав ..ГАЙ 100грн і поіхав а там попробуй договоритись мандат зростае зразу в рази цеж гонор офіцера ,а в наших ні гонору ні стиду. от і закономірність ,що порушують бо сходить з рук . два рази заплатив би повній ,третій не порушував би.
    нашим ДАЙ треба брати приклад у колег з кордону тоді може щось і вийде.
    а хто не порушував той і не буде,а інші задумаються, тоді і можна буде говоритипро шоферську солідарність

3. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

• Подобається Подобається x 2
  4. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    не в обиду - а что , не под страхом штрафа , а просто что твоя машина мешает кому-то пройти , проехать - религия не позволяет ?

а на дороге надо быть предсказуемым для других участников движения- для этого придумали поворотники ,стопы ,габариты и т.д.

5. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    однозначно,оскільки автомобіль це завжди підвищена небезпека і ти на дорозі не один,а є і інші і менш досвідчені водії

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Розкажу цю історію мабуть втретє. Перехрестя, 2га ночі, червоне мені світло, стою в другому ряді (бо наступний поворот робитиму лівий) зупиняюся, машин майже немає, зізаду обганяє одне авто без зупинки, потім одразу друге, потім третє світить мені дальнім мол чо я мудак в дугому ряді стою і також пролітає на червоне, я бля задумався, може то я лох, що поночах на якесь кончіне червоне реагую?

Так вот, до чого то я! Яка релігія? Яка совість?! Чоловіче, ти з другої планети?
    Тут працює єдиний принцип мотивації, який нажаль можна досягнути рушієм - бабки!

7. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    по-поводу красного в 2 часа ночи - в интернете полно роликов по этому поводу.
    а совесть заговорит сама , но иногда слишком поздно ,поскольку вернуть время и события вспять невозможно.

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Всі порушення до пори -до часу! Я намагаюся дотримуватися по максимуму ПДР (принаймі ті які знаю:)), але машину розбив саме через порушення (перевишення швидкості), тому проскакування на жовтий (мовчу про червоний), обгін через суцільну, чи розворот можуть привести до тяжких наслідків. В харкові міська адміністрація і ДАЙ взялися за перевізників людей: на водіїїв штраф на підприємство великий штраф (який вирахують з водія), злісних порушників звільняють. І це діє! Звісно маршрутки стають де попало (не на зупинках), але вмикають сигнальні вогні, звісно є мілкі порушення та саме через те що за перевізників взялися Харків визнано кращим містом по розвитку пасажироперевезень (маю на увазі "євро 2012").

9. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Хоч тема і називається як ми їздимо - але ж як ми паркуємося :shok:

10. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    за друге фото особливий ріспект виконавцям, а станнє фото я просто невпізнаю місцевості

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    це на коперніка біля головної пошти. чувак запаркувався на новозбудованій велодоріжці

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    MARTINI, роби шось! Тему знайти - ніякої можливости!

До теми. Їду нині трасою Н-13. У певному місці її перетинає дорога T-1425. Я повертаю на неї. Назустріч мені тією ж трасою Н-13 їде гімнюк на тойоті і також повертає в ту ж Т-1425. Один момент: я повертаю вправо, а він повертає вліво.
    Отож, він влітає мені просто під колеса, я ледве встигаю загальмувати (дууууже мало бракувало!), натискаю на клаксон, а той гімнюк виставляє в вікно свій середній палець і летить далі.

Мужик, однако!

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Спалити його! Тьху, він же ж мужик, однако - на кіл його! ;)

14. kym

kym Аксакал

a 100
    а по людськи можна))))) Їду по Виговського повертаю на Люблінську, з Шекспіра вилітає придурок з пальцем в носі, я йому сигналю він витягає носа з пальця і я бачу палець...))))))))

• Подобається Подобається x 3
  15. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
  16. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Слава богу что не Ненька. Я такое можно у в репу зарядить. Хотя есть видео фиксация, я бы передал его в ДАИ.

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    • Подобається Подобається x 1
  18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Третій день підряд одна і та ж ситуація на кільці на перетині об"їзної і Городоцької.
    Заїжджаю на кільце з правої смуги (bass вчив, що заїжджати можна з будь-якої, а з"їжджати тільки з крайньої правої) і їду собі до Епіцентру. Третій день підряд тримаю ногу на гальмі і таки вимушено гальмую, бо обов"язково хтось з лівого ряду повертає собі на Львів і при тому злісно мене обсигналює всіма можливими матюками.
    Перше, що зробила нині, з"їхавши з кільця, - зайшла до Епіцентру і купила нові ПДР 2013. Навіть якби не було закону bass-а, то в ПДР чітко написано: при перелаштуванні той, хто має перешкоду справа, повинен дати дорогу!

19. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Останнє редагування: 31 тра 2013
  20. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Судячи з допису Ви виїжджали на кільце з обїзної зі сторони стрийської, а той чувак їхав по кільцю вже в той час з включеним правим поворотом (тобто показував що буде зїжджати з кільця в сторону львова). Отже, в цій ситуації Ви не мали права виїжджати на кільце поки він не завершить маневр, так як були на другорядній дорозі, а він на головній, тому тут правило "правої руки" не діє і якщо все так як я написав і було, тоді він дійсно правильно Вам сигналив, бо Ви зробили аварійну ситуацію і якщо би щось то були би не праві, якщо би він довів, що ви виїхали на кільце не пропустивши його, а не рухалися по ньому поряд з ним.

Останнє редагування: 31 тра 2013

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)