Чи є потреба у включенні повороту, якщо головна дорога по руху автомобіля повертає, до прикладу, наліво, а другорядна йде далі прямо (ми їдемо далі по головній)?
Перед началом движения, перестроением, поворотом (разворотом) и остановкой водитель обязан подавать сигналы световыми указателями поворота соответствующего направления, а если они отсутствуют или неисправны - рукой. При выполнении маневра не должны создаваться опасность для движения, а также помехи другим участникам дорожного движения. Сигналу левого поворота (разворота) соответствует вытянутая в сторону левая рука либо правая, вытянутая в сторону и согнутая в локте под прямым углом вверх. Сигналу правого поворота соответствует вытянутая в сторону правая рука либо левая, вытянутая в сторону и согнутая в локте под прямым углом вверх. Сигнал торможения подается поднятой вверх левой или правой рукой. Давно хотел задать этот вопрос! А наши форумчане включают поворот перед тем как обогнать велосипедиста?
При зміні напрямку руху (навіть коли ви рухаєтесь головною) необхідно вмикати відповідний сигнал повороту(в даному випадку лівий). А якщо вам потрібно "звернути" (хоча дорога йде прямо) на другорядну то вмикаємо правий поворот сигналізуючи намір з"їхати з головної дороги.
Прошу навести конкретний пункт ПДР, де сказано, що, якщо Ти їдеш головною дорогою, а вона крутиться (наприклад) серпантином навколо гори - то вправо, то вліво - то при кожному вигині дороги водій мусить вмикати поворот. Хлопці, ви хоч самі себе читаєте?
Ось тому я і запитав. Коли немає другорядних доріг по прямій, то мабуть не треба включати поворотники. А коли є, то мабуть треба, якщо головна повертає, а другорядна йде прямо. Але де це записано у ПДР - це питання.
Ну це ж "естественно".) І так само виїздз другорядної на головну(коли другорядна йде прямо до головної, а головна звертає), хоть і в"їжджається наприклад на праву смугу, то включається лівий поворот.
Ні! Не треба нічого вмикати! Бо ви ж їдете головною! Хоч би вона на вузол зав"язалася, трясця її матері! Давайте не придумувати своїх правил, а читати діючі. Для того й стоять знаки, які показують, як іде головна, а куди відходять другорядні. І, якщо ви рухаєтеся по головній, то нічого вмикати не треба. Вмикається поворот тільки якщо з"їжджаєш з головної. Не істєствєнно, не істєствєнно! Нема такого в ПДР!
Як нема, як є?))) Мова ж іде за з"їзд з головної, яка повертає- на другорядну, яка по прямі лінії продовжує головну.
Переклади... Щоб було наочніше, про що ми тут розводимося. З вулиці Любінської повернув на Виговського (чи як її там?). А далі - увага! Доїжджаєш до розвиделки Патона-Виговського. Виговського йде прямо (до Городоцької - Мотозавод), а Патона повертає ліворуч. Але! Якщо Ти їдеш ліворуч, то не вмикаєш повороту, бо Ти на головній, а, якщо їдеш прямо, то повинен ввімкнути правий поворот, бо Ти з"їжджаєш з головної на другорядну, хоча геометрично вона й іде прямо. Але головна дорога - не та, що пряміша!
Я мав на увазі включення поворотів, якщо їдеш по головній далі, а головна завертає кудись наліво там чи направо, а другорядна дорога йде собі прямо. І немає там полосності, до прикладу. Є думка, що не треба тоді поворотів включати, бо як на головній, то цар дороги А що каже ПДР? Так само на кільці - одні кажуть включати лівий поворот при заїзді на кільце, якщо ти будеш по кільцю крутитися, інші кажуть не включати взагалі поворотів. Ось так і літають лосі по кільцю, а ти стоїш думаєш чи він вже з кільця я можна їхати, чи він по кільцю далі. А ззаду вже сигналять інші лосі.
Так, саме так, про це і мова, рух продовжується по геометричній прямі, але фактично з"їжджаєш з головної
Ну, а якщо є загальна згода в рядах Клюбу, слава Тому, що над нами, то йдем далі... Ти знаходишся на головній дорозі, яка (чисто по приколу) закрутилася в бублик, тобто, стала кільцем. І от Ти собі їдеш тією головною, і нікуди звертати з неї не збираєшся... То на якого Чортопхая вмикати лівий поворот? :
Так і є, по головні їдеш і добре, хай вона хоть 100500 раз звертає, ти ж на головні і не потрібно поворотів, бо це одна дорога)) А на кільці потрібно включати, лівий поки по кільці кружляєш, а правий, коли з"їжджаєш з кільця на дорогу.
Договорились за одне, домовимось і за друге))) Як би там не було в правилах, але для інформативності не заважає включити поворот, щоб хтось, хто їде позаду і власне збирається з"їхати з лівої полоси на праву не врізався вам в дупу, коли ви збираєтесь виїхат з кільця на потрібну дорогу.
За кільце погоджуюся. Це слушна думка. А за поворот по головній дивимось карту, маленький приклад. Без карти не зрозумієте! Їду по Лінкольна, далі через перехрестя з вулицею Миколайчука прямо по вулиці Полтвяній (є така), дорога бере круто вліво і потім відразу круто вправо йде головна по вул. Чигиринській. Другорядна йде прямо по вул. Збоїща. То невже хтось від того постраждає, якщо я включу правий поворот, показуючи, що я хоч і по головній, але повертаю направо на Чигиринську і що я не лось. Або включу лівий поворот, показуючи, що я на вул. Збоїща, яка йде прямо. Хто їде з Чигиринської, побачивши мій правий поворот, не буде чекати, хоч він і на головній. Скільки раз там бачив, як лосі не включають поворот і летять прямо по вул. Збоїща, на другорядну! Але і ті, хто по головній їде, повертаючи, часто не включають правий поворот. А з Чигиринської в той час кожен другий підгальмовує, бо не знає, чи то зустрічний повертати буде на Чигиринську чи прямо пожене по вул. Збоїща. Невже тут не треба включати правий поворот? Так, можливо в ПДР ніде немає такого, але по ситуації?
Читай мій допис №109. І мо нарешті до вас дійде нащо вмикати лівий поворот коли їдеш по кільцю. Це єдиний пункт правил який дозволяє вам перебуваючи справа на кільці і не пускати виїзджати з кільця інші машини. Це не вимога правил, а єдине ваша обачність, що якщо недай Бог що, то ви будете праві.