якщо ти відчуєш шо воно їде - на дорогу,але з мінімальним рухом(десь за місто подальше).Тут як не крути,але вона повинна відчути себе учасником дорожнього руху,і там існують ПРАВИЛА!Дзеркала для огляду (не для макіяжу),існує ричаг поворотів ну і (вмоєму випадку,з моєї сторони)купа матів,про які я навіть не знав! крепись!
Поїдеш швидше - влуплять зо 200-1000 баксів штрафу (залежно як і де собі газнув), поліції тут як мурашок - причому вони за звичай не стоять а їдуть з усіма машинами. Повільніше - то не вїдуть, а якщо кілька полос то просто по іншій обїдуть, якщо одна, то можуть поморгати ззаду фарами - мовляв, "вали швидше". І в них тут пунктік на обгонах - навіть якщо обгон дозволений, рідко хто з американів буде обганяти. За звичай всі машини ідуть шнурочком одна за одною. Зато цирк коли спиняють - вони ж ложками не махають як наші, а ззаду врубують мигалки і маєш стати. мене спинили в іншому штаті, причому без причини - правда то була ніч і я їхав собі фотографувати нічні краєвиди на місто з озера. Спочатку ззаду їхали, але після наших хлопців які вміють маскуватися під ліс - я побачив їх одразу і їхав "як книжка пише". Вони потягнулись так за мною кілометрів 3 а потім в них здали нерви і врубали мигалки - то був цирк. Як новорічна ялинка. Збрехали причину що я не повністю став на стопі, перевірили документи, вибачились і відпустили.
Дякую за теплі слова! Не дуже виходило раніше бо інет був з роботи, а то контролюється. Зара в принципі тоже з роботи, але тут не так з тим критично.
в моїй ситуації то є вигідно, оскільки жува я за містом, а вози-забирай не завжди виходить. кароче, мала вміє вже добре рушати, ставати, перемикатись з меншої на більшу і з більшої на меншу передачу. навчились гарно об*їжджати ями, притормажувати перед ними, пропускати бордюри по середині авта. також пройшли курс здавння заднім ходом і під*їзд авта на 1-2-3 метри. Тобто самі знайєте, що якраз невеличкий під*їзд відрізняється і то ще й дуже від нормального "рушання" і давки газу в полік до переключення на більшу передачу пі.ся. На трасу не виїду, прав вона не має..... пі.пі.ся. навчились правильно завертати в поворот, при малому радіусі.
ще один крок - розрахунок, по якій траєкторії рухається праве колесо і відповідно правий борт. малюю лінію з крейди. можна і не рівну, починав з рівненької. і щоб вона відчувала - посипаю де-не-де камінчиками. коли вона наїжджає на ту лінію - то починає відчувати по рулю і по машині, що їде саме по лінії і вже її гарненькі оченята )))) починають вдивлятись в 2-ох метрову далечінь))))))) попереду капота
якраз поки натренерую, може хтось знову організуэ квести.))))) думаю поставити ПАРКТРОНІК, задля збереження заднього бампера і кришки.))))))))) пі.сі. не знаю як на рахунок стрітрейсера, а ось на рахунок АВТОМОБІЛІСТА - виховую. На днях буду робити передню підвіску, з заміною підшипників, то хай вчиться.)))))) Першим ділом навчу пружину стягувати, щоб знала, як по ямам їздити дорого і болісно.)))))))
я так бачу ейфорія в тебе продовжується як від від фольца ,так і від першої дівахи-автомоміліста........ всьо нормально.....воно скоро кінчається.......і фольц ломається.....і вона ....не вічна..... по-темі:на днях буду брати собі(жинці)парктронік.тра - маякуй!
ніфіга. ейфорія вже закінчилась. А діваха то не перша.ги-ги ціна??? фірма??скіко тама датчиннів. можеш писати в мою тему в галереї. нормальна любов. ги-ги.
Мабуть на курсах))) Не всіж права купляли)))) ггг))) А то шо жінка чи чоловік за рульом фігня...і серед чоловіків повно рагулівїздить, які туплять... Просто хтось може навчитися, а хтось розгублений)
Во-во, в нас більшість права купили, їздити навчились дивлячись як газують інші, а початок руху на світлофорі то ще та казка рушають на "увага, а зараз буде жовтий", хоча і сам коли спішу частенько так роблю ))
вчора таку хохму почув - хвалилась мені ЛІКАР-ЛАБОРАНТ (має 2 вищі освіти + медичне училище), що отримала права і НІЧОГО НІКОМУ не платила. розказувала-розказувала і тут задає питання - А що в машини, коли здаєш на зад - задні колеса не викручуються????? Бо сьогодні бачила, як Джилі здавала в зад і колеса задні стояли рівно, а крутились тільки передні. я не зміг їй нічого сказати, оскільки мною оволодів істеричний сміх. Вона не дочекавшись відповіді - каже мені: - А може вона поломана (машина), і впринципі Джилі - то не машина:D:D і не блондинка і освіту має, і права каже,що не купувала.............