Які машини пускають в Польщу?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем kashmir22, 8 сер 2012.

1. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    На счет этого я немогу тебе сказать!!!Тебе лутше прокосультироватся с тем кто знает!Тобиш в самом косульстве или возле него постояно крутятся люди которые предлогают свою помощь в заполнении анкет!!!

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Головне, щоби Ти в першу в"їхав у країну, яка видала візу. Бо, якщо візу видала Польща, а Ти вирішиш поїхати до Італії через Угорщину, то навіть під самим Римом зупинять карабінери і будеш мати проблем надовго. Так було з групою українців, яких зупинили під Мюнхеном.
    Якщо встигнеш, то їдь хоч на Качматку через Париж, але спочатку обов"язково в державу, яка видала візу.

Раджу: при отриманні візи питатися в консуляті, чи можеш Ти поїхати на цю візу, наприклад, до Варшави і про інші ньюанси (які цікавлять) також. Наприклад, що маєш друга в Остраві і він давно вже запрошує приїхати до нього на вихідні... Так будеш мати відповіді, які Тебе цікавлять.
    Але чомусь у мене складається щоразу твердше переконання, що тема гнила, і нікуди автор так насправді не збирається їхати. А жаль... Бо народ підходить до справи відповідально і наступного разу, коли комусь справді буде треба, люди можуть вже не дуже хотіти повторюватися. А з відшуканням подібних тем у нас є як є.

ПиСи. То ж треба! Тема, що називається, в руку!
    http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/8/6970428/

Останнє редагування: 8 сер 2012
  3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а хіба в тебе за покупками віза некрайова, шенген в таких випадкаїх недають, отже далі Польщі тобі зась

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не зовсім так. Навіть польська крайова дозволяє на нетривалий період виїжджати до інших держав ЄС. Звичайно, не на працю там чи довгий побут. Але, знову-таки, краще питати про все в консуляті.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Можна...... карабінерам скажеш що заблудив.........

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Ага педаль ГАЗА заклинила и машина сама доехала туда где эту машину остановили! :D:D:D:D:D:D

7. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Шенген на шопінг вже десь рік дають :) ти в якій криївці сидів :)

8. kashmir22

kashmir22 Початківець

GOLF 2, 1989р, hyundai matrix 1.6 2006
    тобто можна буде їхати куда хочу?

єдине що лобове треба міняти бо є скол невеликий

9. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Упущений нюанс. Машина має бути оформлена на тебе, доручення неканає!!! Або мусить бути тимчасовий техпаспорт.
    Віза на закупи - шенгенська - з нею можна їздити по всіх країнах учассниках шенгенської угоди, зокрема і Італії.

10. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Зазвичай пан Грушевський все вирішує прямо на місці :)

11. kashmir22

kashmir22 Початківець

всім дякую, відкриваю візу скоро і попробую)

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А яка купюра може вирішити шоб вїхати на польських номерах в україну якщо співвласниця дружина і її рядом небуде???

13. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    На скільки я знаю, ніяка. Хіба звертатись до "перегонщиків". І то, це якщо потім машину на шрот. Офіційно, щоб їздити - тільки з співвласником в машині.

14. kashmir22

kashmir22 Початківець

хто підкаже якісь шроти в польщі? і чи там реально дешево?
    думаю їхати в Краків - є там щось?

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Найкращі шроти на трасі, або недалеко від траси. Але аж ніяк не у великих містах. Знаю, що є два шроти дорогою на Люблін, а на Краків щось не пам"ятаю. Може, хтось частіше туди їздить, то підкаже.

16. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Реально дешево. З нашими цінами не зрівняти. Їх багато. Навіть коло Перемишля є з чого вибирати. Якийсь конкретний поки не пораджу - залежно, що треба. Але в будь-якому випадку, ціни на порядок нижчі за наші.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)