Зрозумів дякую за корисну інформацію в мене знайомий їздить на Ваз 2109 з газом то казав що на 120 грн. їздить 320 км
пи*дить... ну не вірю я... в мене 1.8л обєм, карб екотронік, то в мене в змішаному циклі получається 10л/100км, але я нормально їжджу, а не повзаю як пенсіонер, і на трасі також тапок жму... не знаю, як на жигуляторі може получитись грубо кажучи 7л/100км... ну невірю!
тим паче що розхід газу на жигуляторі на 1-2 літри більше ніж на бензині... п.с. в мене моножетронік 1.8 також 9-10 по місту при умові старту с пробуксовками зі світофора(на старій ходовій ггг)тепер буду акуратно катати))по трасі 7л...при 120-140..топив і 160(але коробка з 1.3 і оберти двигуна жалко при 160 десь під 4700...) п.с. я б вже дивився на 4й гольф 1.9 тдай-хоча дорожче ніж 3й зате кузов оцинкований і при умові що машина була без дтп він ще довго буде гнити(заводськ агарантыя 12років)+дизель рулить ..розхід по місту в 6літрів при бажанні можна вписуватись...власне і мрію про МК4 1.9tdi ARL 150PS +4motion -хоча такий коктель відшукати дуже тяжко проте не думаю що неможливо за кордоном)