Калькуляція будівельно-оздоблювальних робіт

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем DEMO, 9 гру 2009.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    То я вже відчув :haha: Кажуть тобі "добрий день" а ти думай де тебе на..бали.
    Давай так, я завтра з ними переговорю а там якшо буде якийсь прессінг з їхньої сторони або якісь сумнівні пропозиції або навязування незрозуміло чого то буду мусити тебе потурбувати з поясненнями і так далі.
    В будь-якому разі відпишусь про результат розмови.

• Подобається Подобається x 1
  2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    без проблем, якщо щось - звертайся, поможу. Завтра через своїх проб'ю ситуацію по ДБК-2 і ввечері тобі в приват скину

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    DEMO а в тебе є якісь папери на квартиру - типу ордер, витяг про приватну власність, ну щось таке. я не знаю які там зараз папери на квартиру спочатку видають, то напиши

4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    То новобуд який готують до здачі так шо крім інвест договору нічого немаю покищо. Власне шо вони парять шо я повинен зробити ті роботи до здачі будинку в експлуатацію і кажуть шо всі хто купував в них хату підписували договір де то було з самого початку оговорено і як додаток до договору була специфікація робіт які треба зробити власнику перед здачею, але я купував квартиру через фонд сприяння молодіжному будуванню і в мене трьохстороння угода (фонд-я-забудовник) яка відрізняється від їхньої стандартної і там того пункту нема (схоже шо просто пробімбали).

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Скоріш за все так і є, але це проблеми забудовника. а не твої. Ти простий покупець. а забудовник професіонал, котрий повинен був все передбачити (тим паче, що угоду складав він, а не ти). Ти коли заключав угоду ти розраховував на певсну суму, тепер в тебе йде удорожання на яке ти не готовий. бо тебе квартира влаштовує в такому вигляді як вказано в угоді що ти підписав, і ти ще 100років в ній нічого не збираєшся робити.... і т.д.
    Це я так тобі накидав думки, бо сам пропрацював фінансистом в будівельній компанії :)
    Але в будь-якому випадку перед розмовою вивчи уважно угоду.
    До речі яка угода, дольовка, інвест договір чи ч-з цінні папери?

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    чуть шо - кажи хай тебе в суд подають. щоь менше слухати ті теревені. якщо в договорі такого нема, то вони тебе взагалі ні до чого не зобов*яжуть, навіть через суд. грузи їх одним словом.)))))))
    кажи, що в тебе брат рейдер-професіонал. батько- голова Апеляційного суду м. Києва, мати - взагалі депутат ВРУ і т.д. з бандітами - по бандітськи)))))

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Та угоду вивчив:) мене серед ночі як то кажуть розбуди...
    Інвест договір

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Поговорив з Забудовником.
    Три рази перечитаний договір. Великі очі шо нема пункту про оздоблювальні роботи. Чесання рєпи. Ще раз перечитання договору вишукуючи пункти під які можна ті роботи підігнати. Лякання мене шо будуть мати до мене претензії якшо не зроблю то шо вони скажуть. Дивування шо не подіяло. Лякання судом. Знов подив шо не подіяло. Нормальна розмова типу ну не хош не роби тож ніхто не силує :)) Зійшлись шо я виконую роботи тільки ті які передбачені договором а саме (забеспечення вимог по пуско-налагоджувальних роботах опалення, вода, газ)
    відкладена розмова до часу коли вони будуть всіх офіційно повідомляти про здачу будинку і про обєм робіт які необхідно зробити згідно договору.

Виглядає так шо проблема вирішена.
    Щиро всім дякую за підтримку.

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    от тоді поговориш з сусідами з поверху та інших і взнай, які роботи проводили вони. В тебе буде ще більше здивування

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    це все - расказ на бабло. в реальності здача будинку проходить простіше - прес бабла на стіл високому посадовцю, що це вирішує і дуже добре, якщо якась комісія виїжджала на той об*єкт.
    Знаю, бо сусід має будівельну хвірму))))

11. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    так то воно так, але це немає до жильців ніякого відношення

12. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    як вирішилось питання ?

я коли купляв квартиру то нічого неробив. здали просто поштукатурену квартиру з проводкою і вікнами і дверями. ну і водою, каналізацією і газом. газову плиту треба було підключати обовязково. в теорії. по факту я нічого не підключав, дав пару рублів і все. в сусідньому будинку знайомі просто позичили плиту на момент приходу комісії ))
    ну ще треба було обовязково поставити батареї і котел (в мене автономне опалення передбачено).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)