@dragger85 нерви в коробочку бажано. Відповідай конструктивно. Слати і кричати можуть всі. Не бачив жодного поста де жаба когось конкретно ображала. Я таке зразу видаляю, він знає. Нічого поганого з його сторони я не бачив. Гірка правда яка ріже очі, яку мені теж не приємно чути. Просто висловлення своєї думки яку ти і я не можем сприйняти і все. Мир, брате ;-)
ти сцуко падаль так про свою Батьківщину відзиваєшся ? яка у мене зп і які я продукти купую і за яку ціну - це моя інтимна справа - тобі гівнюку рагулю того не зрозуміти - ти с.ка прямопропорційно попадаєш в НАШУ УКРАЇНСЬКУ ПРИКАЗКУ: 'не дай Боже з Івана пана' (нічого особистого в сторону Іванів)... нехай тебе мучить гнида, яка у мене зарплата... але вона не менша ніж була у мене в Штатах, коли я там жив, а жив я там тоді коли така сама безмозгла с.ка як ти була поставлена на посаду, якій не відповідала - янук твою мать ) якщо ще тут родичів тут маєш в Україні- то за кожне слово, яке ти тут написав - то с.ка віртуальне по шиї - бо ти гадиш в своє гнізно пі.дун.!
При чому тут одне до другого? Я з ним на ці теми не говорю бо сраюсь. Але я до того спокійно відношусь. Подивися на себе зі сторони, хто тут неадекват треба ще подумати... Коли аргументів і інтелекту бракує - переходиш на особисте... Нема в людини Батьківщини. Всеодно йому де жити, аби ноги в теплі і пузо сите. Що в цьому поганого??? Це його вибір. Демократія - це можливість вільно висловлюватися в першу чергу. В Україні демократія. А ти йому забороняєш висловлюватися і відверто ображаєш за слова бо вони просто не співпадають з твоєю думкою...
не на особисте, а на контраргументи опонента мені на нього пох... мені його шкода, якщо нема в нього ДОМУ... ( нехай собі живе пох.й де - але не срає в сторону країни, за яку я ві.пижджу будь кого за образу в сторону моєї Батьківщини !
не бачу жодного контраргумента, реально))) А я от яяк патріот своєї країни дуже скептично і негативно ставлюся до таких рішень і висерів... Не хочу щоб моя країна славилася мордобоями замість інтелекту...
до речі хороша тема з одного боку @Shaggy - з одного ми тут можемо висловлюватись - бо ти тегнув 18+ ... а з іншого - моїм опонентам паросто лишній геморой накипить при зустрічі вживу ))))))))))))) я написане сприймаю як сказане особисто в харю )
та які там аргументи, так виглядає, що чувак навіть слова такого не знає, заледве на клавіатурі набрав.. + з ним сперечатись це всё равно, что играть в шахматы с голубем. Он раскидает фигуры, нагадит на доску и улетит всем рассказывать, как он тебя уделал. і не посилайся на 18+, бо ти себе поводиш як 18- і як казав скрябін, а чого не назвати себе Срака52 ?
@Shaggy - ти зараз показуєш з ким ти за одне, тому після того, як твій дружок обісрав твою країну і ти його гладиш - не варто тобі писати про патріотизм... ще один нюанс - я теж проти насильства і ЗА те, щоб наша країна інтелектом просувалась в цивілізований світ - і оскільки в нас форум, а не офіційна сторінка Фолькса - то я ще й емоції смію тут виразити
Не можем бо правилами форуму це заборонено. А слабо висловлюватися без мата? ;-) попустись чувак... Ти просто кіпішуєш бо так хочеш, а не через то шо хтось каже. Я тобі особисто зараз багато говорю, ти ж мене сприймаєш по іншому...
Я зараз показую, що я керуюсь розумом, а не емоціями. 25 років Донбас обсирав твою країну, чо ти їх не бив?)))
вибач, але я мови Вєрки Сєрдючки не знаю, не вчив, пиши українською, російською, англійською, польською або ж врешті-решт німецькою... або на яблуках покажи, я їх теж розумію ))