Мені його вже десь більше року з фігом назад привезли з америки. За 8гіговий я дав був шось 230уй. В нас вони знаааачно дорожчі. Інет там втикати ващє шикарно. Якість звуку шикарна. Фільми дивитися супер, коли десь повзаєш в маршрутках, поїздах... На музику безперервно слухаючи мені батареї хватало десь на 60 годин. Фільми дивитися десь 6-7 годин. Ігри звичайно за годину-півтори його вбивають, бо включається гіроскоп, тачскрін і т.д... (якшо серйозні ігри). ааа... всмислі без флеша??? типу флешплеєр чи шо??? Ну дивися, якшо це якісь флеш ігри, то не побачишся, варіант хіба скачати на дівайс і тоді вже шпіляти через встановлений флешплеєр. Хоча чув є опера на айпод/айфон шо підтримує флеш... Не цікавився, б мені не потрібно цього. Китайські не підтримують флеш. Китайський айфон принаймні точно ні. Та й там гортати нет ой як складно...
нема)) в жодному не бачив... має тіки той айфон шо в корпусі від блекбері. А то й шо в корпусі як айфон точно немає.
ну во маєш вайфай http://auction.lvivport.com/item984115926-iphone-clone-f003-i9-wi-fi-tv-super-cena.html А екран з розділкою 320x480 пікселів, мені здається не мав би йти квадратиками, це досить висока розділка
проблема думаю не в розділці, а в розтягнутих картинках. Там поідеї, ніхто не заморочується ішоби іконки пасували під розділку от картинки і розтягуються.
Я думаю товариш Шега просто юзає якусь саму лєву модель з низькою розділкою, великими пікселями, без вайфай і ше без багато чого. Є моделі зі значно кращим фаршем. І вони зараз дешевші ніж скажімо пів року-рік тому бо їх багато хто почав возити, такий апарат вже не є чимось дивовижним.
Ну та порився... в нього помоєму можель і68 була... хз.. Один фіг це всьо китайська хрєнь, яка не вартує сильної уваги на мою думку.
Колись собі планував китайця взяти і передумав. Побачив у знайомого, сподобався тач і що на 2 сімки. Передумав чому: 1) у більшості моделей не було джави. 2) і все-таки це телефон а не смарт 3) матеріал з якого зроблений не сподобався 4) ...це ж його китайці в підвалі робили =))) а от тут +1. у самого 5530 ХМ. Ціна не далеко втікла від 1700 і повністю виправдовує себе. Хороша гарнітура в комплекті, весь необхідний софт є і навіть більше.
Розкажи як працює телевізор, як програються відеофайли і справді, шо не так з ЖПС? І як батарея тримає?
Телевізор працює афігєнно все в кольорі. Відеофайли поки не закачував і не цікавився які формати но підозріваю шо тільки 3gp. Батарея тримає 3 дні але я ше не натішився і юзаю його часто ( тим більше їх в комлекті 2 ) ЖПС в телефоні працює на китайській програмі Sunavi Map( і тільки на ній) Для даної програми є лише один варіант карти України на якій напевно тільки Київ - бо після установки карти в мене тіко білий екран... Хоча координати мої визначає і швидкість руху показує.
Можеш поділитися де купив і за скільки, що за назва Ф-035 і чи підтримує дві сім карти одночасно (два процесори). Дякую.
На початку теми див. Fly-Ying F035 виробництво Китай. Прайс 1700 грн. Купував у Львові є в них сайт і тел якшо захочеш скину в пп. Так дві сім карти одразу на звязку і поки без глюків...
Нічого не маю проти нокій, сам маю не в першому поколінні ці чуда. Але колись ще давно нокіа то була нокіа, 6-7 років без ремонту і заміни батарей і користування день в день. А зараз моя Нокіа, яка рік тому куплена, до прикладу, була вже у ремонті три рази, добре що була ще гарантія. В знайомого 5800 так взагалі замінили, бо не ремонтувався. Зараз Нокіа виробляється на двох заводах - в Угорщині та Румунії. Не знаю який в них там контроль якості, але коли йшли чисті фіни, то це була якість. А тепер увага запитання - яка нокіа має телевізор? яка нокіа має підтримку двох сім карт? яка нокіа має при цьому всьому вай-фай? Є такі нокії? І вони коштують до 1700 грн.? Чи може самсунги такі є? Чи Соні? Шкода що в цьому китайському GPS ніяке. А то б ще про це запитав Питання до Golf2. А як на цьому апараті працює java, зокрема цікавить робота аськи. І ще цікавить чи вай-фай добре тримає зв'язок.
Нічого не маю проти, але подивись коли нокіа відкрила завод в угорщині. А в мене перші телефони нокіа були задовго до цього І писало там саме зроблено у фінляндії.
Нічо подібного) В Угорщині вони робилися. Звідти і пішли. Мій батя мав якусь нокію ше до 3310, потім купв 3310 і то було вау, бо вона тіки вийшла. І зроблені вони були шо перша шо 3310 в Угорщині саме. Коли я вже купляв собі 6230 коли вони вийшли то були фінські і угорські. Я купив угорську, а сестра за місяць по тому купила фінську. Фінська здохла за 3 місяця а моя по сей день жива, і їй вже років 5...