То факт, сам вже 10 років юзаю виключно нокії. Як я скучаю за своєю першою 3210 Потім був 3510і - 6230 - 6300, на днях став 5800. Жоден з телефонів не служив мені менше 2 років, я жодного разу не віддавав телефон в ремонт. Міняю телефони коли просто хочеться чогось новішого. Після мене вони переходили в інші руки і переважно працюють дотепер. Мені невідома доля лише тої найпершої 3210 бо коли перейшла до третього господаря, сліди загубилися Скільки і як прослужить той китаєць, наразі прогнозувати важко. Але кожен вибирає собі сам те шо йому більше до душі. Комусь телевізор і дві сімки, а комусь надійність і зручність.
Добре, я ще вдома подивлюся на якусь старішу за 3310, також маю. А ось тут маю 6610, то точно на ній пише фінляндія і пам'ятаю на коробці писало. Оце була нокіа. А ці мадярсько-циганські до одного місця. Хіба може мені не повезло, знайомому не повезло. Буває
з свого досвіду сказати ще не можу але на форумах про це дуже навіть позитивні відгуки. І по ходу тоді ще поставлю запитання. Які девайси я маю купити щоб користуватися домашнім інтернетом на тлефоні через вай фай?
Якщо інтернет заходить в дім через мережевий кабель, то достатньо купити маршрутизатор з вай-фай (біля 50 у.о.), налаштувати і вуаля - вай-фай вдома і не тільки в тебе, але і, за твого бажання, в сусідів на 3 поверхи вниз-вверх (залежить правда від перекриття будинку). Якщо інтернет заходить через адсл-модем, потрібно замінити адсл-модем на адсл-модем з вай-фай. Якщо інтернет йде з мобільного модему, тут вже гірша ситуація. Напиши що в тебе є і я допоможу.
теж юзав все життя нокії... після Е50 пересів на соніерік і щасливий, як слоН е50 чотири рази глюкнула з повним стиранням щойно назбираної бази номерів, не бекапилась (була БІЛИМ телефоном) словом мене цей невдалий апарат дуже розчарував... хоча я його любив. тепер соніерік. s500i третій рік. один з перших приїхав. на сьогодні весь тримається на супер клеї (падає часто) я вмію його збирати (там купа дріботи може розлетітись при зустрічі з бетоном. але в зборці простий і інтуїтивний) ПРОСТО КЛАСС!!! Рок'н'Рол може підтвердити шикарність даного телефону... раніше тел. більше трьох місяців в мене не служив. надоїдав. міняв... цей -- не хочу ))) тобто нове щось хочу, але не бачу сенсу )
Тоді варіант вай-фай маршрутизатор. Це грозно звучить, а направду це простий світч (хаб), який додатково має вай-фай точку доступу і трошки хоче конфігурацій. Нічого складного, хто продає, той і конфігурує його. Запитай у своїх інтернет-провайдерів, чи вони таке мають у продажі і чи можуть поставити вже відконфігурованим? По ідеї, це нічого додаткового не має коштувати. Звісно, якщо провайдер нормальний.
щось тобі не повезло з ним. У мене вже другий такий (перший добрі працівники АЗС ОККО в Чопі собі взяли покористуватись, поки я термінал перешивав, а мені про це забули сказати). Настільки мені цей телефон припав до душі, що потім купив ще один е50 мітал блек і потепер мені чемно служить. З бекапом взагалі ніколи проблем не було.
Спробуй тут http://tehnomarket.in.ua/article_info.php?articles_id=12 , є інструкція налаштування та нові карти України, станом на 21.07.2010