Естественно. Рядом есть и платное, мой кум поймал в нем щуку на 3 кг. https://maps.google.com.ua/maps?q=Л...hnear=Львов, Львовская область&gl=ua&t=h&z=15
Ту велодоріжку відкривали з помпою ще кілька місяців назад. А на ділі там щебінь просто засипаний і ніфіга не просувається той процес sent from my Galaxy SIII
Не не=))) Они делают, я сам видел. Мы еще с сыном вечером по гарячему асфальту катались. Кто сегодня на покатухи?
http://www.facebook.com/events/456833811069280/ Всемирный велосипедный день 25.05.13. Присоединяйтесь!
Дуже круто покатались з Рулєз і Гурка. У мене вийшло 32 км http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/cik4ds50kjbf4b47
Не-не-не-не! Мы чемні Мартини и Рулез класно покатались! Нужно на следующий раз придумать придумать маршрут.
покатались класно, але якось моторошно було коли повз циганський табір їхали)). єдиний недолік я тепер повільний пішохід на 2-3 тиждні. кароче на тому бездоріжжі невдало спригнув з ровера(Мартіні знає де) так що аж сьогодні на рентген їздив на топольну. але все ок тільки потягнув, але ходжу як др.хаус)))
Поздравляю с приобретением! Теперь топтать бездорожье и ездить по диким тропам еще больше народу=))))
ну насправді ж не знаєш хто там живе, чому він живе саме в лісі, і шо в нього на умі, чи не прилетить з-за дерева по голові поліном з мотивом заволодіння твоїм телефоном, ровером, грошима і тд. В березні цигани вбили родича, на рік старший від мене був хлопака. В безлюдному місці проломили череп, забрали 200 гривень, куртку і телефон. Так що це не так уже й смішно.
Мав щойно перше велоДТП. Гарно собі катнувся в Брюховичі, вертаюся назад по Городоцькій вниз. Навпроти ментовського інституту ряд припаркованих машин, я собі їду по дорозі, нікого не чіпаю, швидкість кілометрів 18, аж тут просто в мене перед носом відкриваються водійські двері припаркованого Деу Матіз. Я загальмувати не встигаю, тим більше шо під колесами слизька бруківка (саме почав накрапати дощ), валюсь спочатку в ту дверку правою стороною керма, а далі туди ж правим плечем. Ну і падаю на бруківку. З машини виходить перестрашена фарбована блонда в курсантській формі, белькоче "вибачте" і сідає назад в машину, їй вже нікуди не треба. Так ніби двері вона відкривала спеціально для того, щоб збити мене. Я встаю, забираю ровер з дороги на тротуар, масую плече, яке сильно болить. Тупа п%да при цьому тупо сидить в машині зі своєю подружкою, навіть не підійшовши і не поцікавившить, чи я цілий. Коли відчув що можу їхати далі, постукав в вікно, сказав дурі все шо про неї думаю і забрався геть. Зараз сиджу, чую, що біль в плечі посилюється, про ровер мабуть доведеться забути на пару тижнів, сильний забій. Але усвідомлюю, що ше пощастило, бо могло б закінчитись переломом ключиці, в торець дверки я вальнувся саме ключицею. Тішить, що блондинці доведеться рівняти і підфарбовувати дверку, від удару кермом вона нічо так загнулася. Бережіть себе.
Шкода, що Ти їй пробачив, а не викликав мєнтозаврів і не оформив ДТП. Обов"язково зроби знимку плеча. Ну і міг би-с полежати трохи на бруквці, а не зриватися і сідати на тротуар масувати плече. Дивись, і ровер би поремонтував. Ку... курка блондиняста! Певно і номера не записав? (((