и постоянные обгоны, прижимания к тротуарам, завалы и т.п Быть в голове группы это у меня инстинктивно=)))
Мартини в полном смысле затесался=)) Теперь и нашего мера, можно занести в анналы истории. Нью-Йорк, Лондон, Вильнюс, Чикаго а теперь еще и Львов.
Мер сачканув. Приїхав на старт, роздав інтервю, показово очолив колону і через 100 метрів після старту звалив ліворуч на пл.Ринок, мовляв, ну всьо, пока, мені на роботу sent from my Galaxy SIII
Катнувся нині в розвідку у Гамаліївку. Мої враження - озеро ніяк не пристосоване для відпочинку. Круті бетонні береги, машиною не заїдеш, хіба що порибалити, хоча це, як на мене, на бетонних плитах не надто зручно. Думав об'їхати навколо озера, не вдалося, з одного боку там де нема дамби непролазні хащі і болота. Але покатався цікаво, на 46 км. Спробував знайти інші шляхи, не зміг, всі підступи до озера перекопані, так що хіба стежками sent from my Galaxy SIII
А через браму не пробував? Без вудок там ніхто не питає. Машиною через браму було минулого року 10грн + 10 грн за кожну вудку. Якщо від брами поїхати вліво (сторона від платного озерця), то там плит нема і можна зручно вмоститися і, навіть, палатку поставити. Але в нерестовий сезон дозволяють вудити лише з плит...
Ну я і заїхав через браму Без машини вхід безплатний. На машині - неможливий Тоді об"їхав майже всю дамбу і шукав альтернативний шлях, його таки не існує.
Я з роботи поїду десь о 19:30 маршрут: привокзальна-кульпарківська-в.великого-наукова потім... не знаю, можу ще кудись
О5О37875ОО набереш як будеш десь. я+- буду в тому районі. виїжджаю зараз на задній торець взлітної смуги, а звідти планую в сторону стадіону а далі незнаю
У мене 30,5 км http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/3ag4gmkot72fahhs І ще в мене ювілей, офіційний пробіг мого ровера перевалив сьогодні за 3000 км
Якби не наближення бурі, ми б певно ше поїздили лісами і парками. А так ми якраз встигли роз"їхатись по домах