А після фікса будуть проблеми з колінами на старості - низький каденс не э хорошо. То так як і з авто, малі оберти+великі навантаження=швидкий знос ЦПГ
І після бігу і після багато чого))) Я ногами швидко кручу)) То всьо таке... з колінами після всього проблеми.
Під горку повільніше, а якшо гора крутіша то стоячи. То дурниці, від сидіння в крріслі коліна в старості більше будуть боліти)
А Martini маладєц)))) А де це ви є (де Borman танцує), що це за споруда? Курча...а як вони Martini глушать...)))) тобто п"ють....:D Пи.си. мош йти на оператора, ту дупу в фіолєнтових лосінах класно сь зазняв
О курча ! А я вас бачив , за Кудрявою , в сторону Любеня. В пізнав по тому чуваку на чорному велику. Мені здавалось шо я Мартіні бачив , але подумав шо привиділось , думаю на якого б грома його так далеко понесло , а то диви, правда ! Треба тобі Мартіні шось на вел вчіпити , щоб ти більш замітний був, ну або бороду вчіпити як в Шега... А відео класне !
то ше не далеко, наступного разу стартуєм з Комарно і їдем далі на Дрогобич і Трускавець Приєднуйтеся