:D:D:D:D а я думала, же він тіко про мої труси вкурсі...а виявляється ще і про твоє вісілє...Хто володіє інформацією, той багато знає))))
На таку дистанцію я би приєднався, якщо буду мати в цей день (коли ви будете збиратися їхати) вільний час.
Неа таку дистанцію я не стягну точно - здохну як таракан... Я , коли Мартіні крутив педалі, їздив в Любінь по сметану до вареників, шо кому.... Але ви молодці , особливо ваші велосипедистки.( Добре шо Мартіні зазняв , які будуть ноги і не тільки , після пробігу . Заохочення як - неяк! Якось мені навіть перед ними соромно , але маю відмазку , шо немаю велика.... короче Вареники сила - а спорт могила , ну може навпаки.... П.С. Здається в сторону трускавця є непоганий приватний зоопарк.
Ну аж такі моцні ноги від самого ровера не будуть)) А тут дупа файна дуже)) Шоб ноги були моцні треба присідати)
Та шо ви ся розумієте . Шоб мати таку ..опу треба їсти вареники. А взагалі ці люди з цього клубу чи ні.?Я тут не давній , мало кого знаю....
-Дєвушка, у вас наверное хорошие зубки... - А почему? -Потому, чтоб наесть такую попку, надо иметь хорошие зубки!!! і то теж....Бачу ти ся добре розумієш в спорті і жіночих принадах)))):D
Шега в салатовій футболці і на салатовому лісапеті впізнати одразу, навіть якби він і бороду збрив Ну що тут скажеш, таваріщі, молодці адназначьна!!!Курчє, коли я си куплю роверка
Молодці, класна вело-прогулянка! Якщо не проти новачків - пишіть наступного разу про планову поїздку (не дуже складного маршруту), спробуємо з дружиною приєднатися до вас...