Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ні мля 1945 . Три місяці назад на такий двинун щоб ніяких справок і талон до дому треба було віддати 600. Тепер тре довідку обовязково, ну і за талон трошки дорожче бо пластик.

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Давай порахуємо:
    150 - ТО на СТО,
    125 - мед. довідка,
    25 - завірена ксерокопія доручення,
    25 - фотки,
    350 - податок за два роки,
    100 - рішалі,
    100 - талон ТО.
    Ітого - 875, це невраховуючи мілких оплат(типу за кров, за кал:) і т.д.) + бензин, та час.

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    йопсєль мопсєль:sorry:

4. Foma

Foma Active Member

Та ладно, в лютому колега робив на 1,4 давав 450 грн копію цивілки копію техпаспорта і через 3 дні отримав з доставкою паперовий талон і квитанцію на 2 роки. Мені пропонували 600. Зараз я маю дати на 300 більше (копію паспорта копію техпаспорта копію цивілки 2 фотки) маю отримати пластиков талон мед довідку і квитанцію податку на 2 роки.

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    які саме фотки, можна зробити під мревом?

6. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    2 фотки - як де, теж чув, що інші здавали по 2-і фотки, але особисто на минулому тижні здавав 2-а рази документи, - і не потрібно було жодних фоток

7. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    125 - мед. довідка

питання хлопці де дістати цю довідку ?

по темі робив через рішалу талон ТО тормознули і талон виявився фальшивим як би не друг в Міліції загребли б

тому будьте обережні з паперовими талонами ТО якщо їх вам дають, пластикові надійніші

8. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    ніхто не знає, як відрізнити фальшивий талон ТО? Чи ДПІ-шники просто по базі пробивають?

9. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    в мене дружина, при здаванні на права, "офіційно" проходила медогляд :), психолога - біля ЛьвівВодоканалу, нарколога - на бічній вул.Городоцької, паралельній вул.Менцинського, а решта на вул.Чорновола, де Еколан...

10. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    sash2307 щиро вдячний за інформацію

sash2307 - я після цього інциденту ходив із другом який виручив до його друга який працює в ДАІ він і поясний мені що у мого талону ряд відмінностей
    1. він склеєний з двох частин
    2. галограма на цифрах року ТО відсутня
    3. неіснуюча печатка працівника Мрев

11. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Для Rock - доречі отримувала саму довідку вона на Чорновола, тому думаю що там на місці можна з ними і домовитись... Просто тоді їх дуже шманали, показово загребли стареньку бабулю, яка приймала аналізи по сечі :), тому всіх заставляли здавати всі аналізи

12. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    ясно :)
    дякую

13. Foma

Foma Active Member

Хто там за фотки питав. Фотки по ходу потрібні для мед довідки.Я так розумію її дають з вклеяною фоткою на руки.Коли отримаю тоді точніше скажу, атоякось не вникав ще. Фотки 3*4

Останнє редагування: 26 чер 2010
  14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Ну і шо тепер робити, коли зупинять даішники, якшо талон буду мати в вівторок а їздити треба, а на талоні пише дата настуного ТО 27 червня.
    З цього всього випливає питання як "послати" даішника так шоб він відчепився від мене?!(якщо звичайно зупинить мене на протязі цих двох днів)

15. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    щоб на душі було спокійніше - вози із собою квитанцію, про сплату податку на транспортний засіб (оригінал мав залишитися в тебе), хоча вони ще б не мали чіплятись...:)

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я наприклад зараз їзджу як той партизан, ТО потрібно було пройти в квітні, а талонів зараз немає (мається на увазі Волинська регистрація по прописці, і вже цілий червень місяць їх немає), і зараз просто піпець. З гайцем говорив, а йому все по..уй, немає і все. Каже до кінця червня можеш їздити, а далі ......... На всяк випадок податок заплатив, і квитанцію маю, а що з того буде "хєр" його знає.

17. Vandri

Vandri Початківець

.....
    народ поможіть скать шо як робити і скільки коштує тех огляд, бо закінчився він в мене ше 16.01.2010, а машина приписана в тернополі а я Львівський

18. Vandri

Vandri Початківець

.....
    мотор 1.3
    1990р

а ше як знайти в мрео "рішалу"?

і ти ніяких проблем не буде шо вона з тернопільськими номерами?

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    якщо через рішалу то не повинно, якщо самому то має бути якийсь тимчасовий талон на взяття на облік чи якось так. А ще краще почекай, завтра скажу як воно буде, буду робити.

20. Vandri

Vandri Початківець

.....
    та я вот завтра вже хочу туда піти..

може ше хтось підскаже як знайти рішалу? і як у мому випадку зробити так шоб дешевше вийшло?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)