Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а ти іди і по ходу він сам тубе знайде, просто засвітитися шо хоч проходити ТО))
    і радив би проходити ТО десь на районах, а не в головному, там старі люди і ціни старі, теоретично...))

2. Vandri

Vandri Початківець

.....
    та вот мені "рушало" кажуть шо потрібно мати тимчасове реістраційне бо машина тернопільська((... це так? чи пробувати без реістрації?....ну і скільки приблизно коштує тимчасове реістраційне?? приблизно??

ну а приблизно скільки через рішалу мене винесе ТО???..
    а десь на районах це де???...бо я більше нігде незнаю...(проживаю в районі Топольна)

сорі якшо шо... перший раз проходжу... нулячий я ше!!))

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    я сам такий)) мається наувазі: Золочів, Перемишляни, Шегині, Городок, і.тд і т.п.

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Тимчасовий на папері дешевий, а насправді фактично те саме що поставити машину на облік, принаймі так було в прошлому році, хоча я недумаю що щось зробили для людей. Моя тобі порада їдь туди де стоїть авто на обліку, рішала є скрізь.

5. LEZHAN

LEZHAN Початківець

VW Passat B4
    паперових талонів вже нема, точніше навязують пластик, сьогодні зробив ТО(Львів, Данила Апостола), П_д_рази зняли 900грн(з прискоренням),пассат 1.8. В шоці.......Чув вже скутери оформляють по повній і права і номера на них треба, скоро вже за велосипеди візьмуться...

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    і на каляски нехай ще зроблять ТО,а за скутер казали коло 3000гр.повний піндєц.:ireful1::ireful1::ireful1::hang1:

7. KIM30

KIM30 Новачок

ВАЗ 2105
    Теж сьогодні був В Львівському МРЕО по тій же причині ТО. Такої обдираловки ще не було. в лютому робив ТО, то обійшлося 450 грн, а сьогодні 800-850 , і то за старого жигуля. Жах!

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    в березні на свою черату ТО зробив за 300 грн через рішалкіна
    робили ТО в останній день перед початком урагану в МРЕВ.

9. Vandri

Vandri Початківець

.....
    в мене питаня в мене закінчився тех огляд 15.01.10 (на звороті наклейки пише),зараз збираю мед довідку і буду рішати через рішалу, але поки немаю мені потрібно дуже зїздити по одній справі... підскажіть які шанси шо вони мене зупинять і подивляться на зворотню стороно наклейки ТО, чи вони мають на це право, як можна викрутитися, і який штраф,

10. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Мають повне право! Штраф складає 425грн(мінімальний). В даній ситуаціїї заплати всі збори(транспортний, за ТО) ідь куди тобі потрібно, в разі зупинки і виписки штрафу в поясненні напиши що "авто було поломане тому немав можливості пройти ТО. Всі виплати зробив і інспекторам квитанції предоставив(№ квитанціїї такий)." І потім одразу пишеш опротестування постанови. Щлях складний, але як варіант підходить.

11. Vandri

Vandri Початківець

.....
    дякую за інфо!!!

але я роблю все через рішалу і цих чеків, талонів небуду мати((...

просто в мене яколь не було ше таких випадків де вони дивилися на зворотню сторону наклейки... так бачуть тільки "2010" дивляться на талон ТО і все!!

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо скажеш йому що тобі треба то будеш. В кассу філки йдуть полюбе

13. Vandri

Vandri Початківець

.....
    ясно спасибі!!!

і ше одне талон дісний до того числа де пише взаді наклейки "дата проведеня чергового ТО ..."??

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    • Подобається Подобається x 1
  15. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
  16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Отож рішив собі з батьком пройти ТО без всяких рішал і прочєй фігні. Виявилося все просто і без проблем...
    О 9й ранку в середу до нарколога 46грн в касу + 17 за лекцію(за неї принципово не платив, бо вже "слухав" її коли робив довідки до того) = 46грн.
    Потім зразу до психіатра, довідка відразу = 36грн.
    Після обіду знов до нарколога забрати довідку і відразу вниз у підвал в тому ж приміщенні на мед.огляд, там купа вказівників всить(на 700річчя народу більше). Порядка 30хв на медогляд пішло, ніяких аналізів здавати не треба = 75грн.
    Отже, довідка обійшлася =154грн.

В перерву між психіатром і обідом коли треба було довідку нарколога забрати - поїхали отримувати акт про ТО на сервіс. Спочатку заїхали на вул.Козельницьку, там похарили за то шо повторювач поворота не мигав і підсвітка номера. Поїхали поміняли лампочки. Повернулися, прийшов якийсь інший начальник і каже То не випишу бо "в вас лижа тюнінгована, 30% фар перекриває". Як він це поміряв незнаю, ну ми вирішили не морочитися далі там і поїхали на БОШ-сервіс біля ювелірного заводу (вул.Підстригача). Там затратили від сили 20хв. Вони зразу сказали шо зовнішній станїх не цікавить. Загнали машину на ту "трясучку" і "роліки". Покрутили, потрусили. Все чудово, тіки ручнік тримає на 20%. Але акто про ТО виписали, просто сказали зробити задля власної безпеки.
    Сервіс = 100грн.

І сьогодні десь об 11й приїхали в ДАЇ на городоцьку. Заповнили всі квитанції, оплатили в ощадкасі.
    талон ТО(пластик) = 80грн
    послуги ТО = 56грн
    податок на 2 роки (на 1,8 мотор) = 252грн.
    Разом у ДАІ = 388грн.
    Постояли в черзі троха більше години (зазвичай всі швидко, а заліз якийсь дивний мужик і сидів там до патєрі пульса). Попали ми. Туди треба ксерокопію страховки, паспорта, квитанцій про оплату, техпаспорта. Капітан прийняв всі документи і за 5хв вийшов на огляд машини. Звірив тіки номер кузова, і перевірив наявність аптечки і вогнегасника. Сказав почекайте 15хв, і за 15хв виніс нам талон ТО до 2012р. Дивно, бо всім видають талон на настуупний день з 3ї до 6ї години.

Отже все разом вийшло 642грн і 2 по половині загружених дні.

П.С. Доречі перевірка ТО і видача талонів на городоцькій, бо я спочатку поперся в МРЕВ. В МРЕВі То проходить тіки Личаківський район. На городоцькій - всі решта.

• Подобається Подобається x 1
  17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ну, Шег, млдц, шо пройшов сам.
    ок самому проходити, якшо є вільний час.
    зараз, мабуть, легше ТО проходити, бо основний бум припадає на літні місяці.

в мене, напр, небуло часу - тому мені було ДЕШЕВШЕ заплатити і взяти ТО, ніж їздити то все самому робити. + я і не міг їздити, бо машина після переоформлення без ТО була :)) (про те шо я міг квитанції дайцю тикати, якшо шось, то я вкурсі)

ПиСи. а, ти ше не додав до суми втирати на лампочки + затрачений бензин + амортизація авта :). думаю, якшо то підсумувати -то десь 700грн получилось би :)

Останнє редагування: 17 вер 2010
  18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

В мене ТО ше в травні просрочений був. ДАЙці тричі хотіли вже штрафувати, причому 3 рази коли зупиняли самі лізли в машину на пасажирське сидіння. Але в жодному з разів я їм ТО не пред"явив.

ну лампочки 12грн подтратили)
    Бензин звісно також... Ну яле якшо навіть брати рішал то кудсь треба їздити до них і від них)))
    Та й я не рахую скіки проїздив, і чи дешевше набагато вийшло. Я просто з принципу хотів пройти сам, перевірити наскіки це важко і геморойно як всі пишуть. Насправді нічого особливо важкого. Без всяких взяток і т.д. ДАЙці на городоцькій впринципі за 50-100коли їм пропонують зв"язуватися не хочуть, адже їм місце дорожче.

19. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Шег, ну що за поняття ''прострочений талон ТО''? В жодному законі, чи підзаконному акті немає такого поняття - це міф вигаданий ДАІ для ''збивання каси'' і я вже про це писав (повторюсь - згідно КУпАП: ''забороняється експлуатувати а/м без талона ТО, з талоном ТО, який не належить даному т/з, або з НЕДІЙСНИМ талоном ТО.'' в свою чергу термін дії талона визначається Постановою #606 КМУ п.23: ''. . . до 15.12. . .'') . Виписати штраф за це даєць не має права - це незаконно і за це передбаченна відповідальність.

За те що пройшов сам - маладца. Я поки зробив довідку біля 100грн. і у жовні тож буду робити ТО.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Чувак, сорі, але я тоже знаю шо пишу. В мене в талоні за 2010 рік чітко і ясно написано "дата наступного ТО: травень 2010р". Шо я тут доказувати можу??? От я і з"їжжав шоб не показувати талон ДАЙцям.
    В нових талонах тепер пише коли точна дата ТО наступного.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)