Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    Вони зараз бояться молодих пацані особливо на Пасатах.:D Я теж зробив на машину ТО без проблем правда талон дали на наступний день. Прийшов на Городоцьку о 17.30, після спроб мене проігнорувати я нагадав їм про їхній робочий графік, а також про скандал із скаргою коли проходив ТО на свій мотоцикл. Обслужили по вищому розряду, авто навіть не дивились. Спитався інспектор чи затемнені передні вікна. Сказав що перід не затемнений, ну то добре проблем не буде.

2. Skaut

Skaut Початківець

VW Passat, 96 1,8ADZ
    Підкажіть, будь ласка, при проходженні ТО який вогнегасник вимагають ДАЙці?

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    справний, і шоб була дата експлуатації не прострочена

4. Skaut

Skaut Початківець

VW Passat, 96 1,8ADZ
    Мене цікавить маса заряду - 1 чи 2 кг?
    І друге питання, якщо дата на вогнегаснику затерлась і її неможливо прочитати, хоч точно знаю що він не прострочений, термін експлуатації 5 років.

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Якщо він у тебе не сильно потертий(маю на увазі зовнішній стан), то я не думаю що дайці будуть дивитись на дату. Я думаю 1 кг вистачить.

П.С.У мене принаймі за 10 років ніколи не дивились на дату, просто показував що є в багажнику та й все.

6. Ramp86

Ramp86 Початківець

Chrysler Voyager 2.5 CRD '02
    Доброго дня,можу допомогти зробити ТО та мед довідку,кого цікавить,пишіть в пп!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)