Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    я так розумію це без податку?

2. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    А якщо я не встиг сплатити до 1.07 податок, то що пізніше не можна буде? Не всі ж чули за такий прикол.!

3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    можна, але також можна і штраф заплатити, просто після вказаної дати будуть штормити, (пастись) .
    п.с.
    незнання закону незвільняє від відповідальності. чи як там говорять.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Файно є. Я більше 400 попав. Контакти мужика є в разі чого?

5. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    є. якщо тре - можу закинути в ПП

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    і мені в приват бутьласка контакти цього мужика

7. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    В суму 340 грн. враховано податок чи ні? Бо мені пропонує знайомий 340 + податок

8. Yur

Yur Місцевий

Їздив в МРЕВ сьогодні і там ніхто нічого не знає за той податок до 1 липня! Кажуть що то тре йти в податкову платити там, а потім той що в них то їм платити! То що два рази тепер платити чи що??? Раніше я тільки платив в МРЕВ і ніяка податкова, розясніть будь-ласка що то за податок.

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я теж читав в новинах шо то податкова попередила про той податок до 1 липня (з власників транспортних засобів), я так зрозумів що то не є траспортний збір (а якщо і є, то ДАІ не мало би чіплятись, що їм до податкової). Треба щоб якийсь податківець то роз яснив (можливо, йдеться про тих, хто законно заробляє машиною, бусом і т.д.)

10. Yur

Yur Місцевий

от і я так думаю теж! Невже всі одноклубники платять в податкову, а потім ще в МРЕВо?

11. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    За податкову нечув нічого! Був сьогодні 1 липня в МРЕУ робив татові техогляд! заплатив гроші і за 20хв забрав квитанцію і техогляд! за штраф після 1 липня також нечув нічого!

12. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    за все .

13. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    тоді, якщо можна, і мені!

14. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    і мені :))

15. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Розяснювати не буду бо це довго(і пишу з моб.тел), але скажу де можна про це почитати ЗУ "Про податок з власників транспортних засобів" там і є таблиця з тарифами, податок не в податковій платиться тут можна взнати лише рахунок (по телефону) бо він відрізняється /я платив по рахунку за місцем проживання/. Податок стосується і юр. І фіз. Осіб.

16. Yur

Yur Місцевий

Але ж мені сказали в МРЕВ що коли буду проходити ТО, тоді й оплачу податок. Їх це не стосується тобто 1.07. На мій обєм 65 грн в рік! Тоді до чого тут 1 липня? Чи вони самі не знають (мрев)?
    П.с. Питався в прийомні головного інспектора мрев.

17. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Я думаю що в мрев головне мати квитанцію про сплату, а штраф про несвоєчасну сплату вони не мають права застосовувати.

18. Yur

Yur Місцевий

от що я і хотів почути, дивився тіки що закон і знову ж таки в законі вказано що код 8703 від 1001см/куб до 1500см/куб ставка 4 грн за 100см/куб! Тобто якщо в мене 1.3 то виходить 52 грн/рік, а в мрев я вичитав що від 1001 до 1500 - 65грн! Чому виходить така різниця і з чим це повязано???

19. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Пояснення дуже просте в МРЕВ ти вичитав все правильно, а закон ти читав той який треба але не останньої редакції там були зміни. Привильно на твій обєм буде 65 грн. за рік за 2 роки 130 грн. В мене 1.6 мені виходить 16*7=112 за рік 112*2=224 це сума податку яку я сплатив.

• Подобається Подобається x 1
  20. Yur

Yur Місцевий

Сьогодні проходив ТО. На все зайняло 2 год. Проходив все сам. Короче прайс ТО
    Станція ТО - 100 грн
    Податок - 130 грн
    Ще якийсь ТО в ДАІ і тди входить талон - 136.5 грн.
    Медична довідка - 70 грн
    Послуги банку - 8 грн
    Всього разом 444.5 грн.
    Мене цікавить що то ще за ТО в ДАІ. Ну в нас не країна а колгосп якийсь: станція ТО, в ДАІ ТО. Що то за такі приколи хто знає???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)