Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    відповідь на своє запитання можеш взнати, згадавши назву країни і хто при владі

2. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    в мене те саме
    це послуги ДАІшників, туди маєш весь гамуз папірців здавати(все вище перечислене)
    цікаво від чого ця сума залежить?від авто? від СТО?
    туди ти привозиш всі "папірці", за це ти заплатив
    Коли заходив щоби взяти список необхідних папірців, то бачив що і ДАІшники ще дивились під капот у одної ВАЗ 2106, виходить вони не довіюрять СТО, але туди направляють. В Стрию визначені 2 СТО куди направляють дайці і все.
    Yur
    опиши як на СТО?сильно домахуються, що дивляться, чи можна їх переконати тільки словами?

• Подобається Подобається x 1
  3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    справа не в довірі до СТО, а вперевірці чи щось з номером кузова не нахімічено, чи мотор по об*єму такий як в доках і чи немає незареєстрованого обладнання - типу газ

4. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

впринципі згідний, але бачив які бувають експерти в МРЕВ, які неможуть знайти номер двигуна, причому що кажу від якої машини(Г2), а він шукає номер під впускним колектором:lol:

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    думаю що сума залежить від авто. Бо бачив у них роздруковану таблицю. Легкові авто з кількістю сидячих місць до 8 крім водія - 100 грн і так дальше. (ну це що я бачив і думаю це для всіх сто так)
    На рахунок перевірки то було так: приїхав на територію, сказав головний виїхати на похилу естакаду, але так як в мене низька посадка, а той підйом високий то механік дав добро не виїзджати а залишитись на місці. Провірка ручника, всі світлові показчики, повороти, аварійка, стопи, задній хід (горить не горить), навіть питався чи прикурювич працює, а в мене його нема з заводу, то ше перепитався чи нема з заводу. Аптечка, вогнегасник, тонування скла (описав в темі про тонування). Просив відкрити капот щось позаглядав ніби нічого, все ок. Покрутив рулем, сказав що має люфт, я йому сказав, що знаю. Ну от і вроді все. Зайняло приблизно 15 хв.

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці таке питання! Я хочу переоформити машину, і в цьому році треба проходити ТО. Але перед переоформленням хочу встановити газ(щоб заодно вписали в тех паспорт). Так от я читав що ТО можна проходити до кінця року при наявності квитанції про сплату податку? так це чи ні? і чи зможу я по цих квитанціях пройти ТО на нових номерах(маю наувазі після переоформлення). Питання як завжди стоїть в грошах 2500-газ, 3500- переоформлення, і головне???- на народження дитини, тому й запитую чи можливо перенести перші два пункти на осінь бо третій неперенисеш:):):). Завчасно дякую!

7. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    в мене щось ідентичне,також хочу переофрмляти і не проплачував,але мені легше він проплатив 28.03.09р

8. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

походу так, а з і сплатою податку до 1 липня - то можновладці хочуть бюджет наповнити.
    зможеш, бо ти платиш податок на обєм, номера тут не причому і тим паче машина залишається в тебе. Головне зберігати ці корешки про сплату.
    рекомендую поставити ГБО до постановки на облік, щоби вже в базу внесли зміни по машині. Хоча 3 місяці після постановки на облік треба їздити по тимчасовому техпаспорту, краще ставити ГБО раньше імхо. Щоби потім не переробляти постіний техпаспорт і попадати на лишнє бабло.

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    квитанції проплачуй не на номер чи назву авто і не на координати попереднього власника, а на своє прізвище і адресу.!!!

10. Yur

Yur Місцевий

Я теж так платив, на своє прізвище і свою адресу! А суму просто вказав і сказав що податок.

11. dima1405

dima1405 Місцевий

Хлопці ще паке питання: машина в мене зареєстрована в Києві, а ТО я буду проходити в Полтаскій області, тимчасового талону неробив, тобто мені потрібно знати номер рахунку Києвський чи він один для всіх, маю наувазі що немає різниці?

P.S. Чи неварто перейматися за ті 130грн, невеликі гроші!?!?!?:

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ТО авто проводиться по місцю реєстрації авто. так що думай - чи в Київ чи робити тимчасовий.........

• Подобається Подобається x 1
  13. dima1405

dima1405 Місцевий

Щоб зробити тимчасовий треба їхати в Київ щоб заплатити якийсь там податок(я хотів так зробити). От і виходить що треба дізнатися їхній рахунок, а сплатити можна де завгодно!

14. Yur

Yur Місцевий

а сертифікат з станції ТО дійсний 45 днів з моменту проведення. По всій Україні!

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ух,блін,я шось в це не вникав......мабуть,бо стараюсь все робити в один день і забути за проблему.

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Ромаха, якщо точно не впевнений - не пиши. Тим більше в гілці "Юридичні питання". Без образ. Пройти ТО можна в будь-якому ДАІ на території України. Знаю точно так як в квітні проходив ТО на свою службову девятку. Машина зареєстрована в Сімферополі, проте мені не мішало пройти офіційно ТО вдома, тобто в Коломиї. Єдине треба буде гайцу доплатити за пересилку документів в місце реєстрації самого авто.

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    хі-хі. почуття образи мені не знайоме)))

по цим питанням я писав не видумавши. на днях була така ж ситуація з колегою. то пішли до знайомого гайця. майор і займається чисто ТО. так він не захотів нічого робити!!!! мабуть брехав!!!
    я ще чув про різницю між службовими і приватними авто. мо на службові інші положення??
    Обіцяю!!!! на днях в ДАІ нарию інфу про порядок проходження ТО. що ніхто нікого не путав

18. dima1405

dima1405 Місцевий

Я також чув що ТО проходити по місцю реєстрації, бо хотів пройти(читай купить) в Хорькові, маю тут знайомства, то мені сказали що потрібна тимчасова реєстрація.

19. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Маєш на увазі тимчасовий талон?(який відмінили,але для того щоб пройти тех огляд машини в свому місті, якя зареєстрована в іншій області - потрібен)

В мене машина зареєстрована в Київській області,а тех огляд робив у Львові,зробивши тимчасовий талон в МРЕО у Львові,нікуди не потрібно їхати!,нічого не потрібно сплачувати в іншу область,хіба-що вони самі сплатили.(620 грн. разом,з них 15 грн. за копію довіреності завірену нотаріусом,180 грн. - хабар,решта офіційно)

Довіреність в мене до кінця 2010,не хотів зараз викидати 450 у.о. на зняття та постановку на облік,так як ще є півтора роки...

Робив то все буквально місяць тому.

20. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    В чора зробив техогляд,кому цікаво,такі розцінки:податок на 1.6-224гр. діагностика якщо своя то 95гр. якщо удайців то 120гр. талон і всяка мєлоч 136.50гр. і того 480.50гр.Мені вийшло 550 щоб не Їздити:i-m_so_happy:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)