Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    напишіть мені будь ласка адреси СТО для отримання сертифікату проходження ТО....

2. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Автосервіс Skoda - "IUP", якщо їхати по Шевченка знизу , то перед поворотом на вул. Левандівську є вулиця наліво, забув як називається, в кінці її той сервіс.

Сервіс на якому я робив - В кінці зеленої, трохи далі за кінцевою тролейбуса "11" і за автосалоном Skoda є поворот на ліво,(ще перед обїздною) там спеціалізований сервіс для ТО.

3. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    пройшли на BOSCH-Автосервіс, який на вул Ак. Підстригача, 6 , за 80грн;)

4. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    а яка з цим ситуація? хто як цю справу оформляє:?
    Хтось отримував усі довідки? Чи в медиків або дайців є прайс?

5. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Темі ап!

1. Хтось може порадити людину яка допоможе з ТО?? бо машина в гаражі і не знаю коли виїде.. дата виїзду переноситься через якусь дурницю. Порядність гарантую.

2. Машина зараз знята з реєстрації. Мені треба спочатку пройти ТО чи можна поставити на реєстрацію і тоді зробити ТО???

6. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    сим недавно пройшов ТО ы без тих станцый просто приїхав в мрев і все за все проплатив 400грн,без податку,немав грошей тоді але зробили вот зараз на днях податок іду проплачувати,а вот ті станції то здирство грошей,в МРЕВ вони і без того зроблять

7. dunkan

dunkan Active Member

ну це залежить чи в тебе є там зараз ТО на цей рік,якщо є то просто сплачуєш податок на свою фамілію,і все а якщо взагалі немає ТО то тре буде проходити разом з реєстрацією,бо коли я переоформлював десь три тижні тому то просто проплатив в касу 16грн податку за цей рік,тобто за 2 місяці,мав талон що був пройдений в Хмельницьку,за годину переоформили а на наступний день зробив ТО за 15хв але без податку 400грн+податок думаю все 700-750грн

• Подобається Подобається x 1
  8. dunkan

dunkan Active Member

також тре мати квитанції усі бо коли переоформля пасата то хотіли впаяти один рік лишній податку але мав квитанцію і все обійшлося,отож багато чинників є,якщо ти немаєш квитанції від старого власника тоді можуть добавити,хоч можна сказати а навіщо в них компи а для того щоб ліпше було рахувати а не фіксувати))))))))

9. Franko

Franko Active Member

ТО є на 2009 рік. А податок заплатив коли знімав машину з реєстрації. Тобто я зрозумів що можна ставити машину на реєстрацію і тоді походити ТО, правильно?
    Питання в тому щоб пройти ТО не виїжаючи з гаражу:girl_angel:.

10. dunkan

dunkan Active Member

якщо чесно то не вкурсі,нечув щоб таке робили,просто на дану машину дивляться експерти а потім усе вона мені була непотрібна,думаю так як ти хочеш можна зробити но то дороговато буде думаю тобі дешевше буде її пригнати навіть на буксирі ніж так проходити

11. dunkan

dunkan Active Member

тобі всерівно одна дорога в МРЕВ а там рішайл багато там і зорєнтуєшся чи можливо,но думаю що з нашою державою усе можливо

12. Franko

Franko Active Member

знаю раніше то коштувало 5 сотень з всім... а це моє перше ТО.

13. dunkan

dunkan Active Member

так ти прав зараз воно так і коштує також 500$-4000грн, я в цю суму вписався поставити на облык мены винесло 3000грн без ТО

Останнє редагування: 4 гру 2009
  14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Спершу реєстрація, потім ТО.

15. xander kejg

xander kejg Новачок

Volkswagen Golf IV
    якщо зареєстрував машину в липні 2009,але після реєстрсції не пройшов ТО, залишився талон попереднього власника,який до 2010. Який вихід з ситуації?

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Вже 2010 проходь ТО бо гайці мають право забрати твою автівку на штаф майданчик(чи лишити тебе водійського посвідчення), адже талон виписаний на попередні номера(попереднього власника), а в тебе зараз нові, відповідно старий талон вважають як підробку документів. Звісно все залежить від того хто тебе зупинив: людина чи гаїшник, якщо другий то будеш мати проблеми, тому заїдь в мрео і дізнайся чи розпочато ТО 2010 якщо так то терміново проходь, якщо ні то принаймі оплати державне мито(податок з автотранспорту), та вози квитанціїї з собою, платити всерівно потрібно буде, а так хоч буде що сказати гайцям типу: "чекаю першого числа травня(наприклад), щоб пройти в першу чергу ТО, той талон що висить до цієї автівки(покажи номер кузова), ось є квитанціїї про сплату(принаймі при "просроченні" ТО вони допомагають).
    Пройди як найшвидше ТО!!!

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я їздив 1,5 року на старому талоні(переобладнання з В2 на В4, але номера залишались), а в минулому році пройшов без проблем, хоча думав що буде повна ..опа. Але талон дали, і в цьому році в квітні потрібно проходити.
    А хто знає коли починається і доки ?

18. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Нема різниці які номера, там вказаний номер кузова, нічого вони не мають права зробити. Я сам там катаюся, правда цього року вже мушу робити бо до 2010 в мене.

19. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Аналогічно і в мене було, пробували мені "підрозказати" і про підробку і про вилучення, але при згадуванні мною про номер кузова вказаного в талоні дали задню і побажали щасливої дороги!!!!!!!

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я писав вище: все залежить від того хто тебе зупинив людина чи гаїшник. Взагалі мають повне право виписати штраф, а за другим разом вилучити посвідчення. Доречі в новому талоні(пластиковому) невказаний номер кузова, лише державний номер, та марка авто.
    Влітку думаю переоформити на себе авто, запитував у гайців, то вони казали що потрібно буде і талон міняти бо будуть проблеми.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)