Коли проходити техогляд?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 14 кві 2009.

1. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Народ Ви шо??? Самі тут боретесь за всяку корупцію і т.д а тут її породжуєте. Для чого??? Щоб пройти техогляд багато зусиль докладати не треба (звісно якщо авто в технічно справному стані, а якщо ні - то хто тут пише про таке- приведіть його до відповідного стану), треба всього навсьго виділити зі свого робочого графіку декілька годин.
    П.С І взагалі пропоную про всякі корупційні схеми не розповсюджуватися на Форумі.

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я наприклад корупції не породжую, і ніколи рішалам нічого не давав, а робив все сам. Просто мені їхати проходити потрібно 250 км в одну сторону, а тут запропонували що пройдуть ТО. Але коли почув суму, то вирішив все таки пройду сам і зекономлю трохи грошей. Хоча знаю, що проходити сам можу 1 день або навіть декілька днів, через тих "резинових - провірених електронікою". У нас навіть 1-2 роки тому, коли хтось купував машину у Луцька на автобазарі, то питались де стоїть машина на обліку(в якому МРЕО). І були випадки, що коли казали що К-Каширськ, то нехотіли купувати машину. Тому, що її можна було зняти з обліку за 1-3 дні. І я це все відчув на собі, коли ставив і знімав машини там.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    2 nazar-lviv - Як пройдеш ТО то поділись з товаришами потрібним контактом

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Обмовка, як то кажуть по Фрейду...
    Не За, а Проти корупції!
    А взагалі це проста комерція. Робочий час він не безкоштовний. В когось 1-2 дні приносить дохід як вся вартість ТО, і тратити їх велика розкіш. А нерви взагалі річ безцінна. То моя думка.

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Вчора від знайомого чув, що вже бумажні закінчились, а почнуть видавати пластикові. І ці пластикові буде отримати трохи проблематично через рішал.

6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    говорив з рішалкіним недавно каже шо зараз МРЕВ трусять по-чорному і зараз наявність мед довідки вимагають (правда її там же і купити можна :)).

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Теж таке чув буквально 2 дні назад. Ще й за неї ціну під 350 грн загнули. в лікарні вроді її зробтит коштує 100.

8. KIM30

KIM30 Новачок

ВАЗ 2105
    Чи обов"язково проходити ТО після перереєстрації авто зі зміною власника, номерних знаків? Авто непарного року випуску, тобто чергове ТО треба пройти в 2011, але машина проходила ТО в лютому 2010. І чи обов"язково робити нову "автоцивілку"?

9. KIM30

KIM30 Новачок

ВАЗ 2105
    Порадьте до кого звернутися в госпрозрахунковій лікарні за мед довідкою.
    Щоб не збирати довідки з псих... і нарко... диспансерів.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так.
    Так. Бо угода укладається між власником і страховою.
    Немаю уявлення

11. KIM30

KIM30 Новачок

ВАЗ 2105
    Дякую за відповіді.
    Насправді В угода "цивілки" укладена між страховою і мною, бо я їздив на тій машині по дорученю до перереєстрації :). В угоді просто вказаний старий номерний знак.

12. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Тут є невеличка поправочка, якщо на договорі цивілки справа вверху стоїть циферка 1, тоді так якщо 3 тоді ні. бо застрахована машина не залежно від власника чи водія. Правда така страховка дорожча. Саме з такою я і купив і тому взнавав цей пунктик.

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В мене саме такий поліс. Туди вписаний як страхувальник я - тому й кажу. Не може бути страхувальником машина
    Давай запитаєм Vexler'a - нех розкаже що до чого

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Може бути
    - ти або (і) ще хтось на цій машині
    - на цій машині будь-який водій
    - я на будь-якій машині.
    Якщо не правий - поправте.

15. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Наскільки я зрозумів, то раніше їздили по дорученню і були вписані в страховку. Оскільки машину вже переоформили, номера нові і т.п., то старий поліс вже не має ніякої юрид. сили. Потрібно оформляти наново.
    Тобто тут вже не грає ролі навіть 1 тип.

Energy, по типах автцивілок все правильно! Відповідно тобою сказаному це 3-ій ( ти або (і) ще хтось на цій машині
    ), 1-й (на цій машині будь-який водій - на законних підставах) і 2-й (я на будь-якій машині) типи.

Останнє редагування: 11 чер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  16. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Сьогодні був у МРЕВ! Повний ппц - опечатано, всі бігають, займаються паперовою волокітою. Чи вже зараз є, чи скоро буде перевірка. Техогляд пройти нереально. Зараз пропихнуть новий податковий кодекс - нова влада захотіла і за наш рахунок наповнити казну

17. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    На нових номерах (після переоформлення) автоцивілка немає ніякої юридичної сили! Це просто неправильно заповнений папірець, але ти можеш переписати його(виправити) : їдеш в те відділення де ти оформляв автоцивілку, і на новому бланку тобі вписують зміни(попередньо звірившись з номером кузова), в такому випадку залишається термін дії страховки (наприклад оформляв 1 січня), ну й звісно умови на яких вона виписана, сплата повторно не зтягується(можливо лише за бланк).
    Доречі я трішки незгоден з
    -конкретний водій на конкретній машині
    -будь-який водій на конкретному авто
    -конкретний водій на будь якому авто

18. Foma

Foma Active Member

До чого тут нові номера машини коли номер кузова залишився той самий? Якщо застраховано по типу 1 то яке меє значення який номер на машині номер кузова авто не змінився ж. Чи я щось не розумію.

19. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Постав себе на місце страховика: тобі дали 100грн а заплатити ти повинен 25тис +50тис, ти б шукав якісь невідповідності!? отак і страхувальник скаже : ми ж безкоштовно міняємо поліс в разі переоформлення авто, а людина не захотіла поміняти, тому ми нехочем платити. Тим більше що й так нерідкі випадки невиплат страховиками. (А нащо проходити ТО після переоформлення? машина та сама, а штрафи паяють.)

20. Foma

Foma Active Member

Є хтось хто працює в тих страхових? Але тільки достовірна інфа без припущень, прошу розяснити. Отже ситуація наступна. Прийшов до мене мій страховик з автоцивілки, в якого я постійно страхуюсь вже років 5 і питає чи я вже купив нове авто. Я йому кажу купив і цивілка там є якась ,я пока не страхуюсь так їзжу зі старими паперами. Він каже що вони не дійсні хіба якщо там по 1-ому пипу договору застраховано. Я дав йому подивитись, він підтвердив що по цій страховці я можу їздити до якогось там числа лютого і сказав що зайде до мене щоб знов застрахувати аж в лютому.( Оскільки він сам постійно в кінці терміну приходить до мене і нагадує мені про Автоцивілку).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)