Кому цікаво - перереэстрація авто 11.04.2013

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем SUS2810, 11 кві 2013.

1. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    зараз знімаеш з обліку де тобі краще тобто в якому регіоні

• Подобається Подобається x 1
  2. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ото копнули мені самому стало цікаво,ато як продавав свої авта то давав доручення і непарився

3. andriyvitruk

тепер тоже можеш дати доручення їх ніхто не відміняв (для заспокоення покупця) або просто тех паспорт,але е люди які нехочуть тримати на собі машину чи їздити формально на чужій от тоді і переписують.
    зараз зробили цю процедуру простішою і дешевшою ніж пару років назад

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    навпаки, 3% має оплачувати продавець, так як саме продавець отримав прибуток від продажу. Зараз ці 1% та 3% не оплачуються при умові, що ти продаєш одну машину на протязі року.

дати тобі доручення

ні, знімаєш в тому МРЕВ, в якому тобі зручно

5. andriyvitruk

це 3% якщо перша реестрація

6. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    І так, эпопея завершена. Авто поставлено на облік, при цьому заплачено
    59грн експертиза+ комісія банку включно;
    529 грн постановка на облік + комісія банку включно (ціна включно з новими номерами з під пресу);
    1000 грн довідка рахунок без комісій(для тих кому цікаво, що ж то за довідка і чого така міфічна сума. довідку рахонок видаэ канторка підприэмницікойі діяльності комісійний магазин одним словом, ціна в новояворівську 1000 грн, як нам пояснили від того, що ціна ціэйі довідки не регульована законом, а просто кантора сама призначаэ йійі вартість, у Львові може бути дешевше, тому що там конкуренція висока, а в Новояворівську аж дві будки. Тому така сума. )
    30 грн працівниці за друкування заяви на постановку на облік на руки без комісій;
    але ще один нюанс, нова страхівка на авто 249 грн без комісій(ціна різниться від кубатури мотору віку і т.п.).
    По часу винесло то всьо 5 годин з обідом включно, але скорше всього, що то через то що сьогодні субота і багато народу на вихідні і прийіхали в МРЕО. ось і все.
    Доречі!!!!!! жоднойі гривні на хабар заплаченне було, рэшалы задіяні не були, все свойіми ніжками в чергах і по сходах:)

Останнє редагування: 20 кві 2013
  7. andriyvitruk

довідка рахунок:у Дрогобичі прошлого року 1200 в той самий час у Львові платив 400 в Самборі 450. ціни не регульовані яку хто хоче таку ставе

8. Aradesh

Aradesh Новачок

Opel Astra F 1.7TD Caravan
    Збираюсь найближчим часом якраз в Новояворівську переоформляти авто з генералки, яка закінчується в жовтні цього року.
    Генералка виписана на мене, та на батька.
    Натрапив на цю статтю:
    http://arbitrazh.pro/ua/news/pereregistrirovat-avto-2013.html

Вичитав там кілька цікавих речей:
    Так от.
    Чи вважається генералка правовласнюючим документом?
    І питання конктретно до SUS2810 - машина знімав сам і потім на себе ставив, чи як?

9. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Відповів в ПП

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А чи можете зорієнтувати? При продажі що має зробити продавець і скільки це коштує? Буду дуже вдячна.

11. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Одне питання: а якщо я маю генералку і по ній перереєстровую авто припустимо на дружину, то хто при цьому продавець: я чи власник машини, що записаний тех паспорті???

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ти власник, дружина покупець. Якщо в генералці стоїть одне ім"я(твоє) то на себе переоформити авто не можеш (лише у випадку присутності людини на яку зареєстроване авто - власника по тех.паспорту), якщо декілька і в дорученні написано що "кожен може діяти самостійно" то можна оформити на себе при умові присутності людини яка зазначена в довірці.

13. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Власник той, хто записаний у техпаспорті. Наявність генерального доручення не надає права власності, а лиш право розпоряджатись на власний розсуд. (ну майже власник). Податок "на збагачення" буде нараховано на ту людину, яка записана у техпаспорті.

14. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Цей податок нараховується, при умові, що від власника по тех. пастпорту продається більше однієї за рік. Тобто перше авто без оподаткування, а решта по повній касі.

15. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Підкажіть, де у Львові взяти довідку-рахунок, крім МРЕО? А також, чи зможу я сам з цією довідкою, але вже без власника, переоформити авто на себе? Чи треба власника тягнути в МРЕО?

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Його необов"язково брати, візьми у власника копію паспорта і коду

• Подобається Подобається x 1
  17. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    прийдеться брати власника, доручення скінчилось... Кажуть шо перед тим як брати той рахунок, треба провести огляд і перевірку по базах. Я думав то та контора робить, до довідку дає, а виявляється МРЕВ. ТОму туди прийдеться їхати з ним і там на місці вже брати рахунок... Ну нічого, якось прорвемось )

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)