Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Імхо на випадки забування габариток потрібен нормальний акумулятор а не якісь пікалки чи пукалки. Я часто ввечері при паркуавнні на дорозі навмисне залишаю габаритки, щоб якийсь сліпака не вцілив. А буває, зщо і вдень лишаю. Це не повинно впливати нінащо. Навпаки акумулятор довше живе якщо йому постійно давати м'який розряд а потім заряд. Такий вже принцип його дії. Про це можна почитати в неті.
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Спробуй залишити увімкненим поворотника, якщо паркуєшся до правої бровки, то поворот лівий і навпаки. Вимкни запалення і вийди із машини. Буде горіти не 4 габарити, а тільки та сторона, що й остався увімкнений поворотник. Дуже гарана фіча від заводу.
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Я щиро здивований, бо на сірках з заводу в такому разі світить не сторона а всі (2+2) габаритки. В такому режимі не світяться тільки 2 лампочки підсвітки щитка. Різниця настільки мізерна, що на неї можна плюнути. А взагалі 2+2 це свідомме рішення конструкторів - коли світить одна сторона, водій, що наближається, бачить габарит, який треба об'їхати, а коли дві - окрім габарита бачить ще відстань до машини. Так само як і те, що припаркована саме машина а не мотоцикл, який можна об'їхати зправа.
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) У мене світить тільки та сторона, у котру я увімкнув поворотника. І все!!!! Друга сторона АБСОЛЮТНО темна.
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) В мене так само 2х2 як в scirocco але це глюк проводки а не з заводу. Крім 2-х ламп підсвітки щитка ще різниця у підсвідці номера (якщо вона конечно є)
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Номер не помічав, але от про сірка не треба! Такий "глюк проводки" я бачив у всіх машинах, яких пробував. Сімніваюся, що це "змова" кулібіних .
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) У мене не було кулібіна, але світло працює так, як описав. Тай голосовалка з сірко.ру про той-саме говорить!
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Якраз голосовалка покаже, в кого був кулібін, а в кого його не було. Покищо вона ні про що ще не говорить. Думаю, завтра-позавтра побачимо. Раджу бути витриманішим.
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Откуда вы знаете был ли кулибин у одного или второго? У Вас что, тачки в ваших руках с рождения? Как минимум сигналки вы себе ставили... или у вас заводские?
Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты) Так, здається, в більшості справді так як в тебе... Дивно, просто якась ненормальна збіжність - в мене дві однакові машини і ведуть себе разом інакше ніж сірки інших людей... Голосувалка тут