Сорки, Т5, а не Т3... Я також йому сказала, щоби пошукав собі ліпшого каддіка бо мій трохи замалий... Але давайте ближче до круїз-контролю, бо Добрий Адмін прокинувся. Зараз він яяяяк кишне нас!!! А поясніть-но мені, якщо ваша ласка, круїз-контроль - це той, що тримає швидкість, чи той, що тримає дорогу? Бо, якщо той другий, то він в Україні взагалі зайва річ, як на мене... У нас же нема дорожньої розмітки! То якого дідька він триматиметься, якщо справа нема чіткої обмежувальної лінії??? А, якщо це той, що швидкість тримає, то не хотіла б його мати за жодні скарби. Якщо мені часом сняться автожахи, то з єдиним сценарієм: їду за кимось, наближаюся, тисну на гальмо, а авто не гальмує. Далі - піііііііііііііі. Тому я би не хотіла мати такий девайс, який обмежує мій контроль над ним, тобто, моїм хлопцем... А, якщо встановлена будь-яка електроніка, то ніхто ніколи не дасть мені гарантії, що в певний момент ця електроніка може просто заклинити. Якщо я тотально не маю рації - переконайте мене! ПЛЗ!
Всьо воно гальмує. Круїз при натиснені на гальма зразу відключається. Якщо конєшно не заснув за тим круїзом:D. А електроніка є в всіх авто.
Чула про це... Але тому й написала, що в певний момент може відмовити. Або спрацювати так, як буде вважати за потрібне. Це ж, всього лише, дурна техніка! Мені вже досить пригоди з моїм АВS-ом. Їхала з Рави і десь під Жовквою починаю засинати. В останній момент згадала, що мені ж не прямо, а вліво - по об"їзній!!! Кермо різко вліво... А воно тримає курс!!!!!!!!!!! І їде прямо. Прямо виявилося майже в фосу... В результаті - +25 сивих волосин і писк гальмів.
Круїз контроль для того, щоб нога не змучувалась і відповідно сам водій, от наприклад як я недавно намотав 3 тис км по автомбанах, нашо мені ногою тримати сталу швидкість на протязі 8 год, якщо це може робити електроніка... А гальма у більшості авто ГІДРАВЛІЧНІ ))) Ще є таке поняття як щеплення, натиснув, і вже двигун тебе не пхне ))) А з всілякими фобіями треба йти до ... кому куда ))) Як то кажуть зубів боятися в ... не давать ))) :D
:D:D:D Я бачив в неті репортаж, як якийсь водій фури в річку заїхав, бо гола панянка йому ротом трошка заваджала ))) Коли їдеш за кермом, то бажано не займатися посторонніми заняттями такими як сон чи секс і тп. А якщо хочеться то може вартує зробити зупинку :D
Якщо так боятись круїз контролю, то що тоді казати про електронну педаль газу (на транспортері швидше за все така). теоретично теж може збіситись))) , то ж не трос(але і його може заклинити). колись був фільм на ту тему
Блок керування підтримує к\к Uploaded with ImageShack.us Щоб переконатись читаєш тут http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions Далі тобі треба перемикач з функцією керування к\к - 1K0953513G9B9 - приблизно 800грн(оригінальний), потім треба адаптувати The following table applies to Control Modules with Software Version 0101 or lower. 0?xxxxx: Vehicle Type 0 = Normal 1 = Special Purpose (e.g Taxi) 0x?xxxx: Transmission 0 = Manual Transmission 1 = Automatic Transmission 0xx?xxx: Steering Wheel 0 = Steering Wheel without Multifunction 1 = 3-Spoke Steering Wheel without Multifunction 2 = 3/4-Spoke Steering Wheel with Multifunction without Cruise & Voice Control 3 = 3/4-Spoke Steering Wheel with Multifunction with Cruise & Voice Control 0xxx?xx: Additional Equipment +1 = Tiptronic (Shift Paddels) 0xxxx?x: Board Computer / Cruise Control System (CCS) 0 = w/o Board Computer and w/o Cruise Control System (CCS) 1 = with Board Computer and w/o Cruise Control System (CCS) 2 = w/o Board Computer and with Cruise Control System (CCS) 4 = with Board Computer and with Cruise Control System (CCS) 0xxxxx?: Rear Wiper 1 = Rear Wiper not installed 2 = Rear Wiper installed The following table applies to Control Modules with Software Version 0110 or higher. 0?xxxxx: Driver-Assistance-Systems 0 = Driver-Assistance-Systems not installed 0 = Message for Driver-Assistance-Systems active w/o Button 1 = Message for Driver-Assistance-Systems inactive w/o Button 2 = Message for Driver-Assistance-Systems active with Button 3 = Message for Driver-Assistance-Systems inactive with Button 0x?xxxx: Vehicle Type 0 = Normal 1 = Special Purpose with Multi-Function Control Module (Steer. Column. Contr. Mod. as Master) 2 = Special Purpose with Multi-Function Control Module (Multi-Function Contr. Mod. as Master) 0xx?xxx: Transmission 0 = Manual Transmission 1 = Automatic Transmission 0xxx?xx: Multi-Function Steering Wheel 0 = Multi-Function Steering Wheel not installed 5 = Multi-Function Steering Wheel w/o Tiptronic and w/o Push-To-Talk (PTT) installed 6 = Multi-Function Steering Wheel with Tiptronic and no Push-To-Talk (PTT) installed 7 = Multi-Function Steering Wheel w/o Tiptronic and with Push-To-Talk (PTT) installed 8 = Multi-Function Steering Wheel with Tiptronic and with Push-To-Talk (PTT) installed 0xxxx?x: Cruise Control System (CCS) and Adaptive Cruise Control (ACC) 0 = Cruise Control System (CCS) not installed 1 = Cruise Control System (CCS) with 6 Positions via separate Stalk installed 2 = Adaptive Cruise Control (ACC) with 6 Positions via separate Stalk installed 3 = Cruise Control System (CCS) with 4 Positions via Blinker Stallk installed 4 = Cruise Control System (CCS) via Multi-Function Steering Wheel installed 5 = Adaptive Cruise Control (ACC) via Multi-Function Steering Wheel installed 0xxxxx?: Rear Wiper and Board Computer 1 = Rear Wiper not installed / Board Computer via Wiper Stalk not installed 2 = Rear Wiper installed / Board Computer via Wiper Stalk not installed 3 = Rear Wiper not installed / Board Computer via Wiper Stalk verbaut 4 = Rear Wiper installed / Board Computer via Wiper Stalk installed The following applies to Control Modules using the KWP-7000 (UDS/ODX) protocol. Some 2010 and newer M.Y. vehicles use the newest style of UDS protocol modules which are Long Coded. Due to different Control Modules and Equipment in the Car the actual Coding Table is not shown here but will automatically be shown once you access the Coding Function using VCDS. Categories Main Page Fault Codes Diagnostic Procedures Control Module Maps Meta Log in Unless otherwise noted, all content on this site is- Більш детально читаєм тут http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Golf_(1K)_Steering_Wheel#Coding Тобто все можливо, тркеба лише бажання!
Далі тобі треба перемикач з функцією керування к\к - 1K0953513G9B9 - приблизно 800грн(оригінальний), потім треба адаптувати Це номер деталі ? А якщо я знайду сам деталь , хто допоможе ї змонтувати і адаптувати ?
Всім привіт. Як я зрозумів мені для бори потрібнокупити підрульовий переключатель з круїзом.а що далі? Скільки буде решта роботи коштувати і скільки часу займе?
якщо педаль електронна то по часу на супербі в мене зайняло 2 години, то перший раз, акуратненько перемикач походу в борі такий самий, я брав за 350 грн...
Фокс, вітаю, підскажи до кого у Львові краще звернутись з питанням установки круїзу на Б6. Основний момент, хто вже має практику і може якісно перепрограмувати підрульовий блок управління. Буду вдячний за інфо.
Дивимося тут, про установку http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=119315 http://vwts.ru/forum_txt/index.php/t142153.html
VIN wvwzzz3cz8z000012 Олег, прохання глянь, чи підтримує блок к/к. Якщо Ок. Буду вдячний за інфо по номеру деталі по ручці перемикачу.