Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. файна ідея, а як з машинами ? залишим біля мрео???? щоб вони охороняли поки будуть пиво пити.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. якщо попадеться дизель до 150-200 тис пробігу, в хорошому стані - бери і не думай...
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. 10-12 річний? Народ, перестаньте вірити казкам про німецьких пенсіонерів, які проїжджають 10-15 тис. в рік. Там машини класу гольф-пасат купують люди, яким потрібно добиратись на роботу з передмість або їздити по роботі багато, тому в рік легенько мін. 40-50 тис.км. виходить. Найти корадо, скірокко, гольф-кабрік чи інший ексклюзив з малим пробігом-цілком реально, але і ціна буде відповідна. І майте на увазі, шо хароший гольф трояк на фулі і невбитий в німції коштує 3.5-5 тис. Євро, а нам женуть штоц подешевше з скрученим спідометром і марафєтом, часто топлений і ДТПшний. пи.си. недавно знайомому зробили гольфік з Голандії, 97 рік, універсал, 1.8 моно з всім фулом, реальний пробіг 217 тис., так от його собівартість тут стала 12500 уе, за машину там заплатили майже 6500 у.е. пи.пи.си. ше один нюанс-майже у всіх Гольфах 3 свіжопригнаних з-за бугра протягом перших півроку експлуатації треба поміняти ВСЮ ходову, включаючи стойки, пружини і гальм. диски (в мене не один був, і всі хто собі гнав з-за бугра, мене зрозуміють). Тому або гнати самому і вибирати самому, або брати апарат, який більше року їздить по Україні, ходова перебрана, і глюки після відмотки спідометра стали помітні.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. 10-12 річний? Народ, перестаньте вірити казкам про німецьких пенсіонерів, які проїжджають 10-15 тис. в рік. Там машини класу гольф-пасат купують люди, яким потрібно добиратись на роботу з передмість або їздити по роботі багато, тому в рік легенько мін. 40-50 тис.км. виходить. Найти корадо, скірокко, гольф-кабрік чи інший ексклюзив з малим пробігом-цілком реально, але і ціна буде відповідна. І майте на увазі, шо хароший гольф трояк на фулі і невбитий в німції коштує 3.5-5 тис. Євро, а нам женуть штоц подешевше з скрученим спідометром і марафєтом, часто топлений і ДТПшний. пи.си. недавно знайомому зробили гольфік з Голандії, 97 рік, універсал, 1.8 моно з всім фулом, реальний пробіг 217 тис., так от його собівартість тут стала 12500 уе, за машину там заплатили майже 6500 у.е. пи.пи.си. ше один нюанс-майже у всіх Гольфах 3 свіжопригнаних з-за бугра протягом перших півроку експлуатації треба поміняти ВСЮ ходову, включаючи стойки, пружини і гальм. диски (в мене не один був, і всі хто собі гнав з-за бугра, мене зрозуміють). Тому або гнати самому і вибирати самому, або брати апарат, який більше року їздить по Україні, ходова перебрана, і глюки після відмотки спідометра стали помітні. Правда яка б вона не була гірка!
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Чесно кажучи в даному випадку потрібний індивідуальний підхід!Погоджуюсь що 10 річних машин з пробігом 100 тис небуває...але інколи мотор, який їздив на нормальному маслі і в нормального водія, в нормальних режимах після 300 тис буде кращий, ніж в якогось шумаХера після 50 тис.... Щодо ходової теж не погоджуюсь! Після того як пригнав свій пасат поміняв ОДИН з восьми ричагів і пильники! В Україні наїздив 30тис....хоча коли гнав був готовий до того, що треба буде за 5 тис перебрати ВСЕ! + наконечники рульової тяги і відповідно геометрія!
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Що порадите брати 10 річного гольфа, чи трохи старшого пасата?
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. то для чого тоді радити шукати машину з пробігом до 150-200тис? Треба дивитись на загальний стан машини, з якого буде зрозуміло як вона експулатувалась, а двигун діагностити: (колір/тиск масла, наявність слідів/тиску картерних газів, компресія, СО і робота двигуна, сліди кулібінства типу червоного герметика і т.д. ). Ну це вже залежить від твоїх уподобань і для чого машина потрібна. Особисто я вибираю Гольф, при чому 3дв і ГТІ. А комусь треба пасат, дизель.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. чогось останнім часом багато хто дуже агресивно і критично сприймають один одного! Шановні одноклубники, поважаю кожного з Вас тільки тому, що Ви тут є! Критикувати кожен допис один одного якось не хочеться! Я розумію що це дискусія, але якщо я не помиляюсь кожен має свою думку і в тому наша велика сила! Я обираю дизель, мені комфортно і зручно і водночас поважаю вибір тих хто їздить на Гольфах, Лупо, Поло і горбатих Запорожцях. Моя порада не є істиною в останні інстанції, але мені здавалось, що людина, яка запитала про дизель має право знати думку того, хто кожен день з тим стикається.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Я рибак і тому універсал (без варіантів), а от чи 10 річний гольф, чи пасат трохи старший от в чому питання?
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Гольф - свіжіша машина буде, хоча вибір невеликий, мало в нас універсалів. Зато Гольф 3 в кузові універсал можна навіть 98 року знайти, коли хетчі Г3 вже невипускались, і з кліматом і повним ЕП. Пасат Б3 універсал - більший, солідніший, зате старіший рік (до 94). Пасат Б4 універсал - достойна альтернатива, але ціна буде від 12 штук за б/м достойний екземпляр. На яку взагалі суму розраховуєш?
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. За достойний екземпляр я готовий від 12 ( поскрібти по сусєкам), але щоб не дуже багато від тої суми. Ще таке питання мій знайомий казав, що у пасата В5 ходова алюмінієва і нашої бруківки не витримує, я чому говорю, бо крім по вихідних на рибалку, я ще мушу їздити в робочі дні по нашому Ррідному Місті, так, що мене цікавить ще й економія.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Про пасат Б5 за 12 нема чого говорити. Шо стосується ходової-після 99го р.в. ця проблема чавстково усунута виробником, більше тобі скажуть власники Б5. За 12 можна вибирати між Г3 універс. 97-98 року в ідеалі на повному фулі, пасатом Б4 універс. і Ауді Б4 універс. (93-94 р.в.). Ше можна подивитись ауді а4 98-99 р.в., але то буде скромна комплект і не ідеальний стан. Я б радив хорошого Гольфа, ІМХО.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. дякую за пораду , але мене знайомі ( які мали гольф, потім пасат) переконують, що краще брати пасат трохи старший чим гольф, майже за ті гроші. Додано через 1 хвилину Мене правда це не переконує.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Сам стояв перед таким вибором. Між Г3 варіант і Б3 варіант. Як бачиш вибрав перший, тому що свіжіша машина у всіх відношеннях. Їх тільки з 94 пустили на конвеєр, а Б3 в 93 фінішували. Хоча це все відносно. Треба довго шукати. Якщо Б3, я б радив з мотором бензин RP, це 1.8, але якщо він живий, то він буде вічний. Навіть мій 1.4 кажуть майстри ходить 400-450тис без проблем. Але кожному своє. Дизель, то дизель.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Як не сумно мені це розповідати, але зрадив я наші любимій марці, в суботу взяв Субару Форестер 2.0 1998р. А все тому що не було прийнятних варіантів по ціні істану автомобіля, а автомобіль потрібен був терміново, в пятницю дивився два гольфа3 універсали по ціні 11200, 11600 і дивився гольф4 універсал 14500 аербеги вистрілені салон убитий. тому віддав первагу Субару, все-таки повний привід+кліренс2000мм. вчора зареєстрував і отримав номери.
Відповідь: Купив Гольф 3 перебиті номери. Дякую, а на зустріч я можу приїхати, якщо когось цікавить як все вібувалось, ну і пива поставити за пдтримку. А коли наступна зустріч?:roll: