Купівля-продаж авто. Юридичне оформлення

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 27 бер 2007.

1. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    Відповідь: Купівля-продаж авто. Юридичне оформлення

аууу...
    що ніхто нічого незнає, чи впадло розказати.
    народ напишіть щось по темі

2. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

народ щоб зняти авто з обліку це можна в любий день? чи є оприділені дні, якщо є то які це дні у Чернівцях.?
    бо чесно кажучи хочеться переоформити а це мене винесе,300-350 у.о.
    а таких грошей відразу шкода віддавати, але і здалось б переоформити.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Залежить від року, зняття/постановка точно більше 400 баків винесе.
    Мені за Сітроен С4 2005р/в 1.6 заспівали поставити на облік 700 у.е. (3470 грн), це ОФІЦІЙНО!
    Як працює МРЕВ в Чернівцях незнаю, взнаєш телефон в неті, звониш і питаєш.

4. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

Знайома з МРЕВ розповідала, якщо машина зареєстрована в іншій області необхідно якусь довідку робити з експертом, і якимось чином відіслати в ту область... що це за довідка? З номерами кузова і т.д.?

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Знімаєш з обліку в іншій області, ставиш на облік в своїй. Тобі дають тичасовий ТП, потім саме МРЕВ робить запит, отримує підтвердження, і тоді дає тобі постійний ТП (триває 2-6 міс). Ніяких довідок нікому ти не зобов*язаний відправляти.

• Подобається Подобається x 1
  6. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

А як тоді зняти з обліку в іншій області, не гнавши туди машину? Франківське МРЕВ не може ж зняти з обліку Ріненьского наприклад?! Службовці самі цим займаються, запитами і т.д.?

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

взагалі без машини неможна знімати з обліку проте ми живемо в Україні тому у нас все можна

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ніяк.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Останні дві машини, які я реєстрував на себе знаходилися на відстані 30 та 120 км від місця зняття та постановки на облік :)

10. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401

Зняти з обліку в іншій області, не гнавши туди машину можна.

Для цього потрібно прийти в МРЕВ,наприклад у Львові, взяти довідку що машина не находу... (домовитись з дядінькою)

Далі знімаем номера і з тою довідкою їдем в МРЕВ тої області де вона оформлена - знімаем з обліку.

11. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander

А сертифікат про експертизу ти що забув??? Без нього тобі ніхто не зніме з обліку. Експертиза повинна бути зроблена там де авто, якщо не неходу, то експерт приїзджає додому і робить експертизу дома. Звичайно за окрему плату.

12. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401

Я і мав на увазі сертифікат про експертизу - довідка...

Просто можна домовитись про це навідь якщо машина находу,приїхати на ній в наш МРЕВ і поговорити з ким треба ;-)

13. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander

Ну тоді ок. Та взагалі то все можна - кожному всунув в кишеню по паро соток і все ок.

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Ситуація:
    Машина в іншій області, господар згоден зняти її з обліку. Інший товарш згоден мені її перегнати до Львова.
    Питання:
    Які потрібно документи оформити, щоб товариш перегнав машину до Львова, а я її поставив на облік на себе.?

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

так як я розумію то той шо знімає з обліку пише доручення на товариша а товариш тут ставить машину на тебе.

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

+1, на товариша генералка (товаришу мусиш довіряти), машина знімається з обліку, тут товариш пише ДКП (він-продавець, ти покупець) і машину ставлять на тебе на облік. Отримуєш тимчасовий ТП, їздиш до півроку часу, приходить підтвердження і отримуєш постійний.
    Пи.си. прослідкуй, шоб при знятті з обліку продавець проплатив податок на потужність за один рік, і квитанцію тобі передав, вона тобі пригодииться потім при проходженні ТО.

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Це ти про що? Як пригодиться? Він зобовязаний її оплачувати?

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Він може відмовитись, але прийнято, що при зняття/постановці на облік за 1 рік платить податок продавець (так як він знімає з обліку за свої гроші), а за другий покупець (коли ставить на облік). Тому треба брати ту квитанцію (в МРЕВ копію лишати, так можна), шоб не платити другий раз при постановці на облік і при проходженні ТО. В МРЕВ будуть казати при ТО ше раз платити, але маючи квитанції ти їх просто пред*явиш, призначення і вид платежу-"податок на потужність", тому платити ше раз ти не зобов*язаний. Я так робив, і все гут.

• Подобається Подобається x 1
  19. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005

Вчора поставив на облік свою Бору 2005р 1,6 бензин 3100грн, 20грн якомусь там пацику шо бігав з документами і все. В суму 3100грн увійшла плата експерту вроді 250грн за добру оцінку! Сьогодні заплатив 32грн в касі мрео за талон тех.огляду, але талон недали немає вільних, але за окрему плату може бути зразу, я відмовився сказав почекаю, квитанції про оплату податків вожу з собою. З номерами взагалі прікол просять 100 зелених або чекай невідомо скількі, мені повезло знайомий віддав мені свої старі номера. А так вродіби все, а видали тимчасовий техпаспорт на 3 міс. так як машина з іншої області.

20. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

В якому МРЕО і чому так дорого?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)