Купівля-продаж авто. Юридичне оформлення

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 27 бер 2007.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    При знятті машини з реєстрації в іншій області і на тимчасових номерах скільки можна їздити?
    Маю авто по дорученню, техпаспорт в мене, але розшитий і з печаткою про зняття з обліку. Доручення дійсне. Хочу на днях піти оформити машину на дружину, але вже місяць пройшов з часу зняття машини з обліку. Читав що по ідеї можна 2 місяці ще кататись, а вже після акту куплі-продажу тільки 10 днів щоб стати на облік.

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На скільки я пам"ятаю, то після купівля ти маєш на протязі 10 днів поставити машину на облік.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На скільки я пам"ятаю, то після купівлі ти маєш на протязі 10 днів поставити машину на облік.

• Подобається Подобається x 1
  4. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    після акту куплі-продажу тільки 10 днів щоб стати на облік.

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Саме так, в довідці-рахунку зправа вверху є витяг, де вказано, що авто потрібно ставити на облік протягом 10-ти днів з моменту видачі такої довідки..АЛЕ, в обліковій карті авто ставлять печатку, на якій прописують тимчасові номера, і там є речення, що вони діють 90 днів з моменту видачі карти, підпис начальника та дата. Так от, я так їздив з 01 грудня 2009 року по 28 лютого. Приїжджаю до МРЕВ, а там колєга мліє - ти ж мав поставити авто на облік максмимум 11.12.09.!!!!При тому що до лютого 2010р. мене багато раз зупиняли інспєктора ГІБДД, НІХТО з них не сказав, що в мене "щось не так з документами".Так от, даю колєзі 500грн, щоб він пішов до Кльопи (колишнього начальника МРЕВ) та той подовжив мені транзити ще на 3 місяці. Пан Кльопа подовжив мені транзити до 29.07.10р.!!!! при чому поставивши підпис, дату,печатку на КАРТЦІ ОБЛІКУ. І знову я їздив до середини літа на червоних номерах. І от коли знову закінчився термін тимчасових номерів я хотів зробити таку ж саму процедуру, АЛЕ: Кльопу вже зняли, а новий начальник тепер проводить політику - робіть все по правилах, але платіть ще й хабарі (Зустрів біля МРЕВ АКНОДа, той сміхом заливався, що я знову хочу провернути таку процедуру:D). Хоча все одно, за 100$ могли знову продовжити транзити, але побоялись, бо авто куплялось в Києві (інша область) і відповіли, що якби авто було куплене в Львівській області - немає проблем, їздив би далі до кінця 2010 року :D

Останнє редагування: 15 сер 2010
  6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    поділюсь свіжими враженнями і цифрами зняття/постановки на облік авто.
    все зробили за пів дня з рішалкіним. отже, по порядку
    1) 850грн - заключення експерта по зняттю та постановці на облік + оцінка вартості авто (там частина офіційної суми, частина на лапу, шоб авто "дешевше" було);
    2) 370грн -плата в касу всяких податків, в тому числі і дорожній на попереднього власника;
    3) 100грн - на лапу експерту з угону;
    4) 1150грн - якась модна довідка про купівлю/продаж;
    5) 50грн - на "папір", за то шо дали номера вибрати;
    6) 1300 грн - офіційно в касу (дорожній податок, і тд ітп);
    7) 100 грн - ше якась перевірка знову (хз, на якись угон вроді);
    8) 100грн - шоб видали пластиковий техпаспорт одразу, а не тимчасовий;
    9) 450грн - за мої оскаржені штрафи, шоб витерли з бази (я так бачу, шо краще на лапу давати гайцу зразу... :sad:((();
    ітого 4470грн зняття/постановка авта з 1,6л в районі :bomb::bad:
    ще +50грн дав власнику, за то шо його маже пів дня тримав.

завтра ше ТО тре пройти, орієнтовно 700грн за все + фотки.
    ше + страховку треба.
    вот такі то зараз діла :))):wacko1:

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    щойно привезли ТО. додаткової суми не просили.
    так шо получилось за все (мед. довідка + сертифікат ТО + ТО + шоб зробили) 700грн + дорожній податок

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Це просто повний піз...єц що ці уроди роблять з Держави і з людей,це ще аукниться сто пудово :ireful1::hang1::russian_ru:

9. Ihor126

Ihor126 Новачок

B-3
    Опишіть, будь лаcка, покроково як виглядає цей "процес купівлі продажу" тепер.
    В інтернеті різного начитався, а таки не зрозумів до кінця.
    При купівлі авто треба оформляти якусь "рахунок-довідку"? Що воно таке і де то роблять.
    Чи можна купити-оформити авто ("не відходячи від каси") в самому МРЕВ, чи то треба спочатку укладати якусь угоду у нотаріуса?

10. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Можна.
    Там є 3 чи 4 фірми, які надають послуги в оформленні довідки-рахунок.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)