Купівля-продаж Scirocco

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Gorm, 8 тра 2007.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Купівля-продаж Scirocco

Може тепер вже Звірко? ;)

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Зелена Звірюка !
    пропоную Оресту замутити собі такий шильдік на зеленого свірка.

3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Я не хочу нікого образити, але на цій машині, по-моєму, Ореста дружина їздить і якщо такий шальдік замутити то не так зрозуміютьт!

• Подобається Подобається x 2
  4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а ну да! я того не учьол! звіняйте.

сначить Сірий Звірюка і на його свіріньчика

Додано через 58 секунд
    або каеровешістнадцятиряднозубова сіра Звірюка

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Дивився вчора на двох сірків з "Вашого гамазину" - один тотально знищений (кузов покривило весь, продавець каже, що кузов ідеальний, але там навіть двері не закриваються і хвильки по всьому дні) об бетонний стовп, інший без доків напіврозібраний. Єдиний його плюс - майже не ржавий кузов :). Бампери та обвіс в кольорі кузова (бордоові, але покоцані трішки). Обидва карбюраторні. Ціна обидвох - 2300. Як на мене - не вартують тих грошей, але якби когось цікавило, я готовий докласти гроші до купівлі, мені пасували би декілька запчастин. Той, що без доків, якийсь мутний - власник спочатку казав, що купив в знайомого, потім казав, що машину привезли якісь хлопці яких він не знає, потім казав, що то взагалі не його машина, щось тут не так.

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Побачив в неті повідомлення про продаж сірка. Цікавився, бо продаю швагру свій гольфик і хочу придбати за 5 тис. у.о. якусь моторну бричку. Ну хотів би звичайно Golf 2 GTI 1.8, але не потрапляли на очі якісь хороші повідомлення. Також би не відмовився і від Scirocco. Їжджу я мало, тому хочу щоб тачка була виразна і особлива. Scirocco і Golf 2 GTI якраз підходять під цей опис. Якщо комусь потрапить інфа про продаж хорошої машини, то киньте в приват або аську.

http://search.autobazar.od.ua/car_19840.html

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

за 5 то можна і за зеленого звірка на весну домовитися ;). Якщо цікаво - переглянь цю гілку. Кілька фоток:

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Де можна придбати собі на весну обвіс на сірроко (приблизно зеленого кольору:grin:)? Все таки вирішив взяти собі сірка. Маю вже грошенята, тільки чекаю на одну людину щоб дала сигнал.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Запитай у хлопака, котрий тобі сигнал повинен дати, тобто у Ореста. :)

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

типу шифрування ніхто не зрозумів:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

11. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

А шо, вже є черга?!

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ця черга вже 2-й рік формується :)

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Не знаю, як щодо черги, але кілька охочих було чи то є. Двоє з форуму і один власник ВАЗ 2199, який постійно мені каже, що купить цього сірка як тільки продасть свою ВАЗ. У всякому разі я не поспішаю з продажем, хіба когось притисне купити, тоді будемо говорити :)

14. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Мене ще не притискає, але зараз я припинив пошуки, засвоюю інформацію про ці чудові екземпляри німецького автомобілебудування. Припинив пошуки, оскільки чекаю на зеленого сірка. Але є така правда, що я буду розчарований якщо він піде куди інде.

Додано через 8 хвилин
    Я перечитував форум scirocco.ru там наш форумчанин Олег.М намагався купити сірка. Але чомусь не купив зеленого сірка (цей "зелений сірко" вже став форумним брендом), Huzul щось також не зміг купити тут сірка. В чому тут справа? Ціна тримає, чи вік автівки? Правда мотор і зовнішній вигляд - просто супер!

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Не купив бо тоді не не продавався той Скіррро, та зрештою я собі поставив за мету привезти з Німеччини, що власле успішно зробив з допомогою Krilova.

16. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

Олег М., нагадай скільки приблизно то обійшлося...

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

А Huzul не зміг? Я думав, він і дотепер цікавиться, казав, що приїде дивитися...

18. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

scirocco, не ображайся, але нашо ті накладки на дверних ручках ТАЗ стайл???
    просто ти такий прихильник оригіналу і якийсь шіт на дверях :)

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Дивно, що ти не зауважив антистатичного хвостика :) - це все від попереднього власника. Просто руки не дійшли. І ще зізнаюся, що там сині габарити :oops:.

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

тицьни посилання на мому підписі там все знайдеш.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)