Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Зелена Звірюка ! пропоную Оресту замутити собі такий шильдік на зеленого свірка.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Я не хочу нікого образити, але на цій машині, по-моєму, Ореста дружина їздить і якщо такий шальдік замутити то не так зрозуміютьт!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco а ну да! я того не учьол! звіняйте. сначить Сірий Звірюка і на його свіріньчика Додано через 58 секунд або каеровешістнадцятиряднозубова сіра Звірюка
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Дивився вчора на двох сірків з "Вашого гамазину" - один тотально знищений (кузов покривило весь, продавець каже, що кузов ідеальний, але там навіть двері не закриваються і хвильки по всьому дні) об бетонний стовп, інший без доків напіврозібраний. Єдиний його плюс - майже не ржавий кузов . Бампери та обвіс в кольорі кузова (бордоові, але покоцані трішки). Обидва карбюраторні. Ціна обидвох - 2300. Як на мене - не вартують тих грошей, але якби когось цікавило, я готовий докласти гроші до купівлі, мені пасували би декілька запчастин. Той, що без доків, якийсь мутний - власник спочатку казав, що купив в знайомого, потім казав, що машину привезли якісь хлопці яких він не знає, потім казав, що то взагалі не його машина, щось тут не так.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Побачив в неті повідомлення про продаж сірка. Цікавився, бо продаю швагру свій гольфик і хочу придбати за 5 тис. у.о. якусь моторну бричку. Ну хотів би звичайно Golf 2 GTI 1.8, але не потрапляли на очі якісь хороші повідомлення. Також би не відмовився і від Scirocco. Їжджу я мало, тому хочу щоб тачка була виразна і особлива. Scirocco і Golf 2 GTI якраз підходять під цей опис. Якщо комусь потрапить інфа про продаж хорошої машини, то киньте в приват або аську. http://search.autobazar.od.ua/car_19840.html
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco за 5 то можна і за зеленого звірка на весну домовитися . Якщо цікаво - переглянь цю гілку. Кілька фоток:
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Де можна придбати собі на весну обвіс на сірроко (приблизно зеленого кольору:grin? Все таки вирішив взяти собі сірка. Маю вже грошенята, тільки чекаю на одну людину щоб дала сигнал.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Запитай у хлопака, котрий тобі сигнал повинен дати, тобто у Ореста.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Не знаю, як щодо черги, але кілька охочих було чи то є. Двоє з форуму і один власник ВАЗ 2199, який постійно мені каже, що купить цього сірка як тільки продасть свою ВАЗ. У всякому разі я не поспішаю з продажем, хіба когось притисне купити, тоді будемо говорити
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Мене ще не притискає, але зараз я припинив пошуки, засвоюю інформацію про ці чудові екземпляри німецького автомобілебудування. Припинив пошуки, оскільки чекаю на зеленого сірка. Але є така правда, що я буду розчарований якщо він піде куди інде. Додано через 8 хвилин Я перечитував форум scirocco.ru там наш форумчанин Олег.М намагався купити сірка. Але чомусь не купив зеленого сірка (цей "зелений сірко" вже став форумним брендом), Huzul щось також не зміг купити тут сірка. В чому тут справа? Ціна тримає, чи вік автівки? Правда мотор і зовнішній вигляд - просто супер!
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Не купив бо тоді не не продавався той Скіррро, та зрештою я собі поставив за мету привезти з Німеччини, що власле успішно зробив з допомогою Krilova.
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco А Huzul не зміг? Я думав, він і дотепер цікавиться, казав, що приїде дивитися...
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco scirocco, не ображайся, але нашо ті накладки на дверних ручках ТАЗ стайл??? просто ти такий прихильник оригіналу і якийсь шіт на дверях
Відповідь: Купівля-продаж Scirocco Дивно, що ти не зауважив антистатичного хвостика - це все від попереднього власника. Просто руки не дійшли. І ще зізнаюся, що там сині габарити .