куплю авто но не оприділився! :(

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Miha, 19 бер 2010.

1. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Мое мнение что класс это размер и не более , а4 в следующем классе , мое пред. авто Черато было классом выше но проигрывало по качеству комфорту ,шумке а по комплектации тоже самое - смысл в этом классе ?

2. slipknot

slipknot Active Member

поддерживаю я бы тоже пассата взял тыщ за 8 в фарше 1 тыс бы осталась на иправление косяков , замену расходняка , переоформление итд... Бери проще и надежней раз не хочешь КЛЛАСОМ НИЖЕ :D ( мое мнение )

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    навіщо так кричати??)) і що ти в тому В5 знайшов??. знову тут тобі зараз все впреться в турбіну. а так - бери "Бе-штири" на 1.8 МІ.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну не скажи! Б5 від Б4 вище по всім параметрам на голову! Інтерєр екстерєр ходова... Зовсім інша машина! То Б3 з Б4 можна рівняти, но моя думка що Б5 рулить.

• Подобається Подобається x 1
  5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Що правда то правда! Відчув на власному досвіді, пересівши з В3 на В5. Насамперед це мягкість, заводська шумо- та віброізоляція, ходова також живуча.

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я от не знаю чи то так ціни впали чи то мої знайомі такі фртові
    один вчора виставляв за БМВ 7.35 2000 р.(повний фарш шкіра,вся електрика,ну все що треба) взяв за 12.5 вічно зелених..
    а двоюрідний брат позавчора приїхав на мерсюку с220 без шріри,електрика,кліма не запитав рік правда за 10.500 американських тугриків..
    я б радив ще пошукати реально класні варіанти є ...

7. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    В Франківську на базарі б 5 можна від 9500 взяти

8. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)

100%.!!!!!!! але я поміняв всі приколи (ремні, роліки, масло) і попав в 300 єнотів. а заміна цього хламу на б 5 або ауді б4 потягне наааааааааааааааабагато більше.

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Там напевно ADR двигун. Єдине слабке місце двигуна, то турбіна. Бігає 150-180 тис. В Києві на турбомоторс капіталять. колись було 100-150 зелених, давали рік гарантії...робили добре.Попробуй пошукай атмосферник...чуть слабіший, але пропадає проблема з турбіною. Машина добра. Треба ходову дивитись щоб не вбита була. Якщо тапку не будеш давити і сильно не розрегульована буде і 8-9 л по місту їсти.В обслуговуванні не дорожча фольсвагенів. Двигун якщо нормально то 500 тис. легко бігає. По комфорту ....з ауді трудно змагатися. Бачив 20 ти річні машини в яких нічо не гримить не тріщить і їде мягко.
    взагалі якщо хтось колись їздив на ауді на другу машину тяжко.....

10. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ненабагато більше! Повір!

11. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    я це все роблю дешевше на 30-40%, я маю відношення до продажу з/ч :)

12. slipknot

slipknot Active Member

писал бы уже 5-6 чего мелочиться ?:D

13. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    вибрав шкода фабія 2004 1,4 16v 101 л.с. седан комплектація елегант.
    Усилитель руля, Центральный замок, Электростеклоподъемники, Магнитола, Бортовой компьютер, Кондиционер, Подушка безопасности (Airbag), ABS, Акустика, Сигнализация, Автоматический тормозной дифференциал (ABD)

Сигнализация с автодотягом стекол, центральный замок, тонировка, литые диски шкодов.оригиналы, , електрозеркала с подогревом, регулировка руля в 2х плоскостях, микролифт сидений, Airbag, кондиционер с механическим климатом, ASR, противотуманки!В експлуат. з 2005р.Оригинальный пробег86000! Отличное состояние! в ДТП не была!!!

14. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
  15. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
  16. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Вітаю з обновкою:good:

17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    якшо не секрет, шо, почом і скільки? думаю багатьом буде цікавий досвід у пошуку, виборі і покупці авто.

18. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    9250 ціна за яку я купив,+ комплект зимових шин з дисками до вказаного вище

продавець поїхав знімати з обліку,
    так цінанеє малою але я вирішив так поступити, купити авто поновіше і дійсно в відмінному стані.

19. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Вітаю з покупкою. Хай служить дового і надійно і радує власника своєю досконалістю.
    Якщо ще не секрет, то поділися власне досвідом пошуку і вибору, де саме шукав - інет, газети, базари, чи чисто знайомі. Тільки у Львові чи по всій Україні. Тобто цікавить питання - як і де зараз людині, яка трохи розуміється в машинах, знайти хороший екземпляр за файні гроші?

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Міха, вітаю з класною покупкою
    Тільки тепер маєш внести зміни в свій форумний гараж, там ауді :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)