я брав з 180300 (110000км по німцям, 80000км по нашій батьківщині).... але вірю я шось мало в ту цифру, хоча власнив клявся, шо там ніхто не відмотував....
Я щось не дуже вірю... Zh@riK, а в тебе на приборці так і писало 180 300 ? Бо в мене там 5 цифр. Коли я купувала свого, то на ньому було 70 000 і власник казав, що той лічильник вже по другому колу, тобто 170 000.
це він думає що по другому у мене 460 000 і я точно знаю що в Україні його не скручували, незнаю як в німеччині
трохи оффтопа у мене виходить машина бігала 56 км в день, щодня протягом 23 років. думаю цифра реальна
Та й добре що не брав scirocco, за звичай люди котрі так шарахаються від моделі до моделі не розуміють цю машину і роблять на ній тюніх, або швиденько продають...
Несклалось з нею НЕ ПУТАЙСЯ, БУДУ ШУКАТИ ПОКИ НЕ ЗНАЙДУ ШОСЬ ВАРТЕ УВАГИ 1. це не про мене 2. ну нема нормальних сірок зараз, от з Орестом за його зелений говорив Кому важко можу спростити. Цікавлять гольфи в комплектації GTI з 8 або 16 клапанным мотором, або сірки не перебиті з усіх сторін нашими рейсерами. 1 з вище перечислених машин шукати можна довго і нудно тому що попадеться перше в хорошому стані на тому і зупинюсь, оскільки подобаються всі.