Шукаю такий девайс. Недорого. Всякого роду длінки і решту ненадійних фірм не пропонувати. Розглядаю Zyxel/Asus і тп (мова про Б/У)
хмм не знаю чим тобі dlink не вгодив нормальні модеми в мене вже тфу-тфу 2 роки з розетки не вимикається)))) вибачте за флуд немаю що запропонувати)))
Продаю ADSL модем D-LINK DSL-2500u використовувався 2 роки без проблем стан - ідеальний, як новий повний комплект разом з коробкою, сплітером, CD, шнурами... ціна 150грн Свіч D-LINK DES-1005D, 5 портів (для створення мережі) використовувався 1.5 роки без проблем стан - ідеальний, як новий повний комплект разом з коробкою, CD, шнурами... ціна 165грн Причина продажі перехід до іншого інтернет провайдера, який подає сигнал в хату через мережевий кабель, а не телефонний кабель тому для домашньої mini-мережі Куплю роутер
Продам ADSL модем D-LINK DSL2500BRU/D1 модем перероблено під "шарінг", напряму підключається до SAT тюнера. ціна-200грн. кого цікавить деталі - в ПП.
підтримую. маю досвід з таким. + підтримка сервісу dyndns.org. (в принципі це уже не новина). користувався теж і 4-портовим старшим братом DSL-2540U / D-Link теж непоганий, але від стрибка напруги згорів. Зиксель трошки зручніший як на мене: настройки ловить практично на льоту. D-Link треба було перезавантажувати. Доречі чув що й укртелекомовські модеми Каллісто прошивають в роутери прошивкою TP-Link.
Може кому треба модем, маю 2 шт. DYNAMIX UM-A з 1 Езернет портом. Опис http://doc.dynamix.ua/ADSL/UM_A1L/doc/Dynamix_UMA1_4_LAN_QS_rus.pdf