Не знаю... Я би казала брати те, що підвернеться під руку. Нове авто, звичайно, MARTINI брати не буде, а кожне старе буде потребувати капіталовкладення. Порівнювати витрату пального для фіри, якою будуть гній возити і металобрухт, на мій погляд, нерозумно. Чи він візьме універсала, чи щось із причепою - вийде на одне! Вантажене авто візьме більше, ніж порожнє. А причепу до свого червоного мустанга не вчіпить - хоч би як ви його не намовляли. Тому, MARTINI, відпружся і шукай. Що підвернеться і залоскоче - бери! І буде Тобі щастя!
Ось подивись http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/volksvagen-passat-b2-1987r-1-8-unversal-ID7GZtL.html#3f375f7807
Не бачу потреби дивитися на споживання пального. Раз на тиждень скочити в епіцентр це не їздити на моря, думаю це зайвий параметр.
дивитися на розхід варто, треба що затрати на пальне були меншими ніж витрати на доставку працівниками епіцентру. як на мепе можна дивитися т3 вв. правда в бюджет не вписується. але потім ще продати можна нормально
аргументую свої слова: 1. В епіцентрі доставка складається з амортизації вантажного авто+витрати пального вантажного авто у два боки+зарплати водія+прибутку магазину+податків. Тому в приципі вона не може бути дешевшою навіть за відро з діркою. 2. Якщо взяти на один рік 2 автомобілі вартість 2000 доларів, один їстиме 10 а інший 15 літрів, то можна підрахувати, що перший за рік з описаними потребами виїздить бензину на 5000 грн, другий на 7500. Тепер рахуємо вартість обидвох проектів без амортизації і запчастин: 1й 2000х8,1+5000=21000 грн 2й 2000х8,1+7500=23500 грн Отже загальна різниця у вартості проекту складає близько 10%, іншими словами, через різницю вартості кілометра доставки в 10 копійок (читай 2500 грн на всьому пробігу проекту) є шанси втратити близько 10 000 грн при подальшому продажі машини. Тому тут набагато фінансово важливішим є фактор моделі машини ніж її споживання, модель, що не дешевіє, буде на майже 7500 грн окупнішою ніж рідкісна але економна. Економія пального в нашому випадку окупиться, якщо згадану машину мати не менше 10 років і постійно на ній їздити.
Орест правий, витрата пального не дуже важливий параметр в даній ситуації. Ну, звісно, в рамках здорового глузду