Куплю старого грата в кузові універсал

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем MARTINI, 12 жов 2013.

1. rvm

rvm Місцевий

vw В5
  2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не знаю... Я би казала брати те, що підвернеться під руку. Нове авто, звичайно, MARTINI брати не буде, а кожне старе буде потребувати капіталовкладення. Порівнювати витрату пального для фіри, якою будуть гній возити і металобрухт, на мій погляд, нерозумно. Чи він візьме універсала, чи щось із причепою - вийде на одне! Вантажене авто візьме більше, ніж порожнє. А причепу до свого червоного мустанга не вчіпить - хоч би як ви його не намовляли. Тому, MARTINI, відпружся і шукай. Що підвернеться і залоскоче - бери! І буде Тобі щастя!

3. rvm

rvm Місцевий

vw В5
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    дорого, не канає

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не бачу потреби дивитися на споживання пального. Раз на тиждень скочити в епіцентр це не їздити на моря, думаю це зайвий параметр.

6. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    дивитися на розхід варто, треба що затрати на пальне були меншими ніж витрати на доставку працівниками епіцентру. як на мепе можна дивитися т3 вв. правда в бюджет не вписується. але потім ще продати можна нормально

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    аргументую свої слова:

1. В епіцентрі доставка складається з амортизації вантажного авто+витрати пального вантажного авто у два боки+зарплати водія+прибутку магазину+податків. Тому в приципі вона не може бути дешевшою навіть за відро з діркою.
    2. Якщо взяти на один рік 2 автомобілі вартість 2000 доларів, один їстиме 10 а інший 15 літрів, то можна підрахувати, що перший за рік з описаними потребами виїздить бензину на 5000 грн, другий на 7500. Тепер рахуємо вартість обидвох проектів без амортизації і запчастин:

1й 2000х8,1+5000=21000 грн
    2й 2000х8,1+7500=23500 грн

Отже загальна різниця у вартості проекту складає близько 10%, іншими словами, через різницю вартості кілометра доставки в 10 копійок (читай 2500 грн на всьому пробігу проекту) є шанси втратити близько 10 000 грн при подальшому продажі машини. Тому тут набагато фінансово важливішим є фактор моделі машини ніж її споживання, модель, що не дешевіє, буде на майже 7500 грн окупнішою ніж рідкісна але економна.

Економія пального в нашому випадку окупиться, якщо згадану машину мати не менше 10 років і постійно на ній їздити.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Орест правий, витрата пального не дуже важливий параметр в даній ситуації. Ну, звісно, в рамках здорового глузду

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)