KR мне тоже понравился, бампера не проблема, тонировку содрать не сложно итд. В твоих словах есть доля правды Ну та, він такий поприємніше виглядає ніж той "Красный Ракхал". Може будемо просити Шановного VWDRIVER-а якось на нього глянути! При при наявності часу\бажання Щоб бачити картину від першого лиця Якщо дійде до справи звичайно То ти про сірий чи червоний? За кузов цілком згідний! Власник Червоного сказав, що машину вдарив в морду, тому нема рищітки, куска серпа і тд, що аварія незначна і до ланжерону не дійшло..
Це колхозний kr, тобто якась дешева комплектація, на яку поставили новий двигун. В справжніх 16V є своя унікальна комплектація, свій кузов і своя підвіска. В цій машині цього немає. На жаль, справжніх KR в Україні лише 3 шт, можливо є ще, але якщо за останні 10 років мені зустрічалися, то беруть сумніви. Ціна кожного з них не менше 7000 доларів, усі три практично в повному стоку. А яка взагалі машина цікавить, під який проект, в якому стані? У мене є інформація про десятки сірків, думаю, зможу дпомогти підібрати.
по вигляду мені більше подобається ось ця сіра http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_scirocco_9323155.html адже це тоакож оригінальний 16V Яервоний 16ве сильно розстріляний
Олег, карти дверей, кермо і навіть шильдики говорять протилежне Це просто машина, зібрана з трьох різних, серед яких була один донор 16V. І я здогадуюсь де вони її взяли - близько 5 років тому продавалася напівжива сіра бита 16V, яку потім здали на шрот.
Коротше, дізнавався про це сіре сірокко = вона вже років з 5 продається, і кожен перед продажем билась, в результаті вона бита-перебита, і сьогодні двічі її бачив в місті = вона різнокольорова.
Навіть і незнаю, що сказати...сьогод бачив...вихлоп реве, як в жигулях ( ну не адеватний звук зовсім) та і стан не файний зовсім...
http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_scirocco_9949679.html Связался с продавцом - мужик вроде нормальный. 2й владелец, 1й - его друг, пригнал машину из Германии в 96м, но почти не ездил (а может и совсем ее оставил), пока теперешний продавец не купил год-два назад. Кузов, говорит, целый, не красил, колхозом не занимался. Как думаете, если Сирокко простоял в гараже 10-15 лет с редкими прогревами - это повод отказаться от покупки?
Ну це як джек-пот. Я би брав, насправді, якщо купити середнячок за 3500 тисячі і пробувати довести до стану оригінал, то вийде більша сума.
Якщо б я брав Scirocco для себе, вона б вже давно була в мене і судячи з реалій це була б тачка з Луганська. Маю Golf Mk1 і пройшов вже цей весь шляв від і до, тому добре розумію, що брати за 3500-4500 і робити все по ОЕМ-у буде дорозче 100%. Тут навіть не треба бути Капітаном! Якщо брати за 2000 тоді варто, можна і донора привезти і збирати пазл, але 2000 і 4000 то різні речі, та і зазор від полутрупа за 4000 і тої "канфєткі" за 5600 в тих межах, що точно перевалить. Але то мій товарищ купує, має свою голову на плечах і свої життєйські обставини. MARTINI але якщо Юрій розпочне аукцію, я "можливо" підтримаю сирбор і однополчаніна :D
Та ну, не стебитесь, какой аукцион, цена и так не слабая (не для Сирокко - для меня :D ) Хотя возможно я туплю - и речь об обратном аукционе? А мужик знает цену своей машинке кстати, на авториа предлагали 4.5 - но он ни в какую...
Гарний екземляр, правда це краще покаже загальний огляд. З фото поки видно, що ця машина була вгашена рівно по центру в стовп або дерево. Причому удар був неслабий. Це видно за пошкодженням пластмасового покриття бампера (воно досить еластичне, щоби так тріснути йго треба гнути більше ніж на 90 граусів) також решітка радіатора не рідна, з розборки, від 16V, очевидно стара не підлягала ремонту. Крім того, за словами продавця, в машині замінено радіатор, що є ще одним доказом, що удар був дуже сильним - з досвіду знаю, що при фронтальному ударі в сірка спочатку деформується бампер, потім губа, потім гнеться нижня захисна рамка, потім гнуться лонжерони і аж вже потім вже потім радіатор. Тому я би не вірив продавцю - якщо він приховує таке дтп, значить те, що машина стояла в гаражі і тільки прогрівалася - повна туфта, який сенс це робити і не їздити на машині?. Крім того рідні амортизатори служать до 250 тисяч км в середньому, він поміняв вже всі по кругу, стверджуючи про пробіг у 140 тис. Хоча останній аргумент не основний - машину могли вбивати по ямах, тоді аморти можуть жити і до 50 тис. P.S. Хто підкаже джерело, де написано, що у 1987 році комплектація GTX комплектувалася карбюратором, щось гризуть мене сумніви...
Я конечно не такой знаток всех комплектацый СКИРОККО,но когда я посмотрел фото под капотом и увидел там карб,я удивился!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я ту пластмасову полоску на бампері колись пробував зняти і вона ламалась на ура, крихка якась, а сам пластик бампера міцний.
В цій статті вказано що на GTX ставився 1,8 90 коней (EX з карбом). Стаття 1987 року. EX ставився до 1988 року. І на фотках видно паспорт з вказанням коду двигуна EX