Гарантії не даю, але продаж долара пишуть 6,84. Значить продають, коли не продавали то курсу продажі не писали.
У нас також в кожному канторі написаний курс,майже такий як у вас,але В ЖОДНОМУ канторі його не продають,хоч і кажуть що $ в них є,просто не продають...
ти не дивись в кантори там нема його по таких цінах а станом на 27 число реально можна було купити 8,50 А в Баках є повно баксів і є чітка вказівка не продавати їх!!!! А як піднімиться до 12-15 то дадуть вказівку продати і викинуть ті 5 мільярдів що позичили, а тоді як впаде бакс до 5-6 - куплять назад 5 щоб віддати. математика проста
в пятницю на біржі wm.exchanger.ru WMZ -> WMU здав по 7.54, мінус комісія на вивід получилося щось по 7.42 чистими. Просто немав часу чекати і ставити свою заявку, то був нижній курс, а верхній був шось 7.65.. сьогодні вже впало до 7.4, але то недивно так як вихідні, і на вечір постійно курс падає.
Стопроцентів... Але я собі уявляю тих людей які понабирали квартир і машин в доларові кредити. Мінти скаженіють, влада і багатії пресують людей... Пора б повстання якесь, чесне слово... Робін Гуда з гранатометом замість лука...
Та достатньо би було день - другий всім забити на державу і не виходити на роботу,не виїжджати в рейси,не їздити на авто.І держава,а за нею і ті хто при владі,понесли б колосальних затрат і швидко б зарухались для громадян щось в кращу сторону змінити.
сьогодні до пацика на роботі дзвонили з банку і повідомили що змінюють йому відсоткову ставку а якщо не влаштовує то хай сплачує повну суму вже.. він їх відшив і сказав шо буде судитися бо десь вичитав шо нац банк дозволив банкам змінювати процентні ставки тільки тим кредитам які були оформлені після 10 жовтня.. кароче пі***ц повний
правильно вичитав... така постанова дійсно є в мене колега то взнавав і консультувався з адвокатом. Правда в нього в договорі вказано шо банк не має права в односторонньому порядку піднімати відсоткову ставку. Адвокат сказав шо в даному випадку ефективніше з ними торгуватись бо тут така ситуація пікантна шо постанова то була але вона не обовязкова до виконання по не пройшла належної реєстрації деталей не знаю то Марк може краще пояснити але та постанова в суді буде не дійсна то просто рекомендація. Доречі такий самий характер носить і постанова про заборону дострокового розірвання депозитної угоди. Якшо хто хоче то я в колеги попрошу того листа якого він банку слав у відповідь на підняття відсоткової ставки там все то є.
Таке враження, що теперішій курс бакса організований кількома людьми з серйозними можливостями... Для цього ж є всі передумови: - зменшення імпорту сталі, яка приносила велику частину валюти; - після ситуації з Промінвестбанком люди забирають гроші з банків; - велика кількість валютних кредитів; + добавити сюди штучний ажіотаж і коли він дійде потрібної планки ...., то перед цим скуплений долар піде на ура! все ІМНО.