Курс долара

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем BaNdeRa, 9 жов 2008.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    ги-ги в нас саме дешевше получаєься!

2. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Саме головне...,у вас його купити можна???:nea:

Якщо так, то думаю прямо зараз багато хто виїде в Броди!

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    мова йшла шо долар росте по відношеню іноземних валют а не гривні

де ти здаєш по 7,5?

4. Yur

Yur Місцевий

Гарантії не даю, але продаж долара пишуть 6,84. Значить продають, коли не продавали то курсу продажі не писали.

5. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    У нас також в кожному канторі написаний курс,майже такий як у вас,але В ЖОДНОМУ канторі його не продають,хоч і кажуть що $ в них є,просто не продають...

6. Yur

Yur Місцевий

Може і так, я не питав. Бо і так не маю за що купляти...

7. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ти не дивись в кантори там нема його по таких цінах а станом на 27 число реально можна було купити 8,50 А в Баках є повно баксів і є чітка вказівка не продавати їх!!!! А як піднімиться до 12-15 то дадуть вказівку продати і викинуть ті 5 мільярдів що позичили, а тоді як впаде бакс до 5-6 - куплять назад 5 щоб віддати. математика проста

• Подобається Подобається x 1
  8. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    в пятницю на біржі wm.exchanger.ru WMZ -> WMU здав по 7.54, мінус комісія на вивід получилося щось по 7.42 чистими. Просто немав часу чекати і ставити свою заявку, то був нижній курс, а верхній був шось 7.65..
    сьогодні вже впало до 7.4, але то недивно так як вихідні, і на вечір постійно курс падає.

9. Yur

Yur Місцевий

А я й не дивлюсь в кантори, це в Приватбанку був такий курс, сьогодні же 7,55

10. G60

G60 Active Member

BMW 5
    То є "штучний дефіцит"

11. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Стопроцентів... Але я собі уявляю тих людей які понабирали квартир і машин в доларові кредити. Мінти скаженіють, влада і багатії пресують людей...

Пора б повстання якесь, чесне слово... Робін Гуда з гранатометом замість лука...

12. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Та достатньо би було день - другий всім забити на державу і не виходити на роботу,не виїжджати в рейси,не їздити на авто.І держава,а за нею і ті хто при владі,понесли б колосальних затрат і швидко б зарухались для громадян щось в кращу сторону змінити.

13. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    сьогодні до пацика на роботі дзвонили з банку і повідомили що змінюють йому відсоткову ставку а якщо не влаштовує то хай сплачує повну суму вже..
    він їх відшив і сказав шо буде судитися бо десь вичитав шо нац банк дозволив банкам змінювати процентні ставки тільки тим кредитам які були оформлені після 10 жовтня..
    кароче пі***ц повний

14. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    правильно вичитав... така постанова дійсно є в мене колега то взнавав і консультувався з адвокатом. Правда в нього в договорі вказано шо банк не має права в односторонньому порядку піднімати відсоткову ставку. Адвокат сказав шо в даному випадку ефективніше з ними торгуватись бо тут така ситуація пікантна шо постанова то була але вона не обовязкова до виконання по не пройшла належної реєстрації деталей не знаю то Марк може краще пояснити але та постанова в суді буде не дійсна то просто рекомендація. Доречі такий самий характер носить і постанова про заборону дострокового розірвання депозитної угоди. Якшо хто хоче то я в колеги попрошу того листа якого він банку слав у відповідь на підняття відсоткової ставки там все то є.

15. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Сьогодні купляв за 7.25

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    В Італії класна криза)) Там долар дорожчий за євро)) ото ж нажитися можна))

17. G60

G60 Active Member

BMW 5
    А ти звідки знаєш??? Це точна інформація,чи просто хтось так сказав??? Мені важливо!

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    це не можливо

19. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Таке враження, що теперішій курс бакса організований кількома людьми з серйозними можливостями...
    Для цього ж є всі передумови:
    - зменшення імпорту сталі, яка приносила велику частину валюти;
    - після ситуації з Промінвестбанком люди забирають гроші з банків;
    - велика кількість валютних кредитів;
    + добавити сюди штучний ажіотаж
    і коли він дійде потрібної планки ...., то перед цим скуплений долар піде на ура!
    все ІМНО.

20. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    кому тре долар?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)