G60, peGas, це точно... в знайомого батьки в Італіїї) Він пару днів назад десь купив у Львові чималу суму доларів, зганяв в Італію, обміняв там на єврики, вернувся і поміняв тут на гривники)) заробив на цьому приблизно 35% від суми яку міняв))
я дальше в то не вірю, курси між країнами сильно відрізнятися не можуть ось докази, я не знаю італійську но тут не ятжко розібратися Euro foreign exchange reference rates as of 01/12/2008 US dollar 1.2608 це співідношення до євро http://www.bancaditalia.it/;internal&action=_setlanguage.action?LANGUAGE=en
Та я сам не вірю... Але каже шо так зробив... Не факт шо він їх там легально міняв, може теж є якісь перекупщики... 30тисяч декларація, 1000 в лапу і їдем далі)) Нічо не кажу... сам не вірю шо долар дорожче за євро там... але каже шо десь міняв так...
Мені здається шо той бакс напару з євром зросте десь 15 $ 18Є, відповідно а потім як впаде.... гловне коли буде пік росту бакса чи євро скинути їх на гривні.
Ця вся ситуація зараз дуже нагадує 90-сті. По всьому нету ціни на бакс різні,не знаю як у вас у Львові,але в нас зранку був 9,5,поїхав мій знайомий міняти - нема налічки,поїхав у Вол.Волинський - теж саме,поїхав на границю там і поміняв по 9,5,вертається назад - у Вол.В. вже 7,8 ! Знаю що у Польші,Італії(говорив з знайомими) все більш-меньш стабільно,а от такого розколбасу як в нас - то напевно нема в жодній країні!
Дивився сьогодні Юлька виступала по телевізору, казала, що це все махінації Нацбанку, секретаріату президента, банку Надра, ті інших банків, а Ющенко це все прикриває. То їй навіть звук були виключили.
А нафіга їм $? В них батько Лукашенко є! Вони не вступали в СОТ. споживають продукцію що виготовляють самі. Експорту в них мало, імпорту теж. $ на них майже не вплива.
Думаю долар таки в найближчі дні впаде. Сьогодні в Кредобанку під кінець дня не захотіли приймати ні євро ні долари від народу. мол готівка закінчилася в мінял курс 6.5-9.1 я продав бакси по 8.8 , незнаю чи вірно зробив, але можна ж раз ризикнути в тому житті )
Долар обовязково впаде, правда після того як кактус з Тестем , кумом і Закарпутцем зароблять кілька мільярдів баксів на імпортерах і кредиторах. Максимум піднімуть до 15 грн