Листи - кусочки щастя.. ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Sebastian del Maar, 16 січ 2014.

1. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Щось я ніфіга не поняла з цих слів....чувак, що до Ельзи, с етага мєста пападробнєє, пліз....

• Подобається Подобається x 1
  2. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    1) Заява яка подається до суду, суд повинен ідентифікувати хоча б підпис, для чого і потрібна копія паспорту. Подай будь-яку заяву до суду по справі, в якій немає твоїх паспортних даних і ніякий суд не візьме її до уваги на судовому засідання, за вийнятком, якщо ти в судовому засіданні предявиш свій паспорт особисто. (в мене вища юридична освіта, по попередній роботі в судах на протязі 7 років був щодня і я не льотчик);
    2) Схема цікава, для якої потрібен лише паспорт іноземної особи, тому пропонуємо тобі скинути нам свій паспорт і ми всі будем подавати від твого імені такі заяви у випадку необхідності.

Останнє редагування: 17 січ 2014
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не годуйте троля

4. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Volkswagen Vento 1.8 - був
    Клубна карта:
    000083
    Ага, ця тема кінцево мене переконала.

Sent from my MB865 using Tapatalk

5. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Якщо троль, то тяжко забанити?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Форуми без тролів скучні :) Головне розуміти, де троль. Тут він себе чітко ідентифікував, тож спостерігаємо і хаваєм попкорн

7. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Брєд, ребята, брєд!! Вас всіх і так обдирають до липки, а жодний з вас навіть не хоче з тим боротися. Теж мені, Євромайданівці. В європі давно колись багато хто так і робив, потім почали фоткати не лише машину, але і водія і тут вже нічого не зробиш. В україні близькі знайомі теж такими методами штрафів не платять, бо це все здирництво на приватні потреби високопоставлених. Ну але нічого, ви з думкою що тут хтось тролить бігайте і носіть їм кожний раз дань, тільки от не треба потім скаржитись, як у вас в селі всі бідно живуть!! Жодний з вас не аргументував своєї позиції, лише якісь догадки, що щось десь треба, а десь не треба. З такими підходами, успіхів вам у житті!

8. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Слухай, друже. По-перше, неплатити штрафи можна набагато простіше, і не бігаючи і не тратячи бензин та час на суди, це:
    1) Автомобіль ставиш не на себе а на дружину, маму, тата, діда, пратьотку, і нехай ГАЇ пише собі протоколи до посиніння а ДВС шле тобі листи шо силою, за допомогою міліції притягне тебе до себе. Якщо нема автомобіля, то арешт не поставлять на нього, а за 30% з заробітньої плати (це ДВС ще треба взнати чи працюєш ти, де працюєш а тим ніхто займатись за 1200 грн зарплати небуде) ніхто бігати не буде;
    2) недоводити до протоколу. це наїзди на гаїшника (з власного досвіду: вже роки 3-4 при порушеннях жодного протоколу) з відстоюванням своєї правоти. Вони краще знайдуть 10 лохів які будуть сунуть по 100 грн ніж тратити свій час на якогось дотошного воділу, який права не дає, вимагає докази і т.д. Також в багатьох є знайомі в ГАЇ до яких завжди можна звякнути і отримати "помощь друга";
    3) Якщо є протокол, то йдеш в банк, платиш штраф, йдеш знімаєш ксерокопію платіжки, вертаєшся в банк і просиш повернути гроші у звязку із помилковою оплатою. Оригінал віддаєш банку, копію везеш в ГАЇ.... Твій платіж по казначейству ніхто не перевіряє, а просто знімають з бази твій штраф.

ЗІ. Не думай шо ви всі мозги переїли... Ви бігайте по судах, пишіть всякі документи, два-три засідання, очікування рішення, потім везіть в гаї щоб зняли з бази. В кращому випадку знімлять, в гіршому коли будете продавати автомобіль виявиться що на автомобілі арешт, тому що помилково все таки направили протокол в ДВС і вона наклала арешт. Тоді їдьте в ДВС, показуйте рішення. Чекайте начальника з печаткою по кілька місяців, потім в гаї щоб побачили що нема арешту. Ось така в нас судова система. А ти хочеш якоюсь вошивою заявою це все поламати????

9. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    ЗІІ. Ти також не аргументував що не треба ксерокопії паспорта до такої завяви. Я тобі це довів з власного досвіду. Ти це проігнорував і пишеш "брєд ребята". Ти пиши заяви а ми в свому "селі" якось самі.... Доречі, наше "село" на 5 місці місць які необхідно відвідати (з цілого світу). Не розстроюйся, що в нас не все так погано як тобі здається. Успіхів!!!

• Подобається Подобається x 2
  10. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Здоров був, чоловіче з чорними фарами. Якщо погуглиш на тему документознавства, а саме про написання фізичними особами зовнішіх заяв, то зрозумієш, що будь-яка заява може підкріплюватись додатковими документами(не копіями), які мають безпосереднє відношення до суті заяви. Наголошую на слові "МОЖЕ", оскільки це не зобов'язує заявника долучати ці додаткові документи. В самій заяві ж, проте повинно бути вказано назву особи, місце іі проживаня і паспортні дані + це все повинно бути закріплено підписом особи. Для оптимальності, можна написати заяву 2 від, наприкад, батьків, що в момент здійснення правопорушення, ти - як власник транспортного засобу, яким воно було здійснено, перебував у цей час в них (в батьків). Суд не може змусити тебе, як відповідача, долучати до заяв, написаних не тобою, будь-які додатки. Суддя, проте, може не взяти до уваги ці заяви, але повинен тоді юридично обгрунтувати відмову. Виходячи з юрд. практики, скажу тобі, що їм то затрудно.. тому вони змушені прийняти до уваги ті заяви і відповідно цим ж звільнити тебе від штрафу. Звичайно ж, суд в україні є одним із найгуманніших, проте ця схема збільшує твої шанси на перемогу десь так до 70%. Ось так от...
    А відносно 5го місця міста львів - ти б тішився більше, якщо б львів був б на 1му місці, але ціни у Львові(наприклад, у центрі) були б такими високими, що ти б не зміг собі фінансово дозволити піти з друзями в кабак?

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Ще раз здоров чоловіче з чорними окулярами. Якщо поцікавишся ЦПК України і почитаєш хоча б його зміст, то зразу найдеш спростування своїх слів.
    1) Ст. 163 ЦПК - 3. Суд встановлює особи тих, хто з'явився, а також перевіряє повноваження представників.
    2) Ст. 137 ЦПК - 1. У випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.
    3) Ст. 57 ЦПК - 1. Доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. 2. Ці дані встановлюються на підставі пояснень сторін, третіх осіб, їхніх представників, допитаних як свідків, показань свідків, письмових доказів, речових доказів, зокрема звуко- і відеозаписів, висновків експертів.

Тобто ще раз тобі пояснюю. Якщо така заява буде надіслана почтою, то суддя викликає цю особу в засідання, а якщо з твоїх слів вона вже за кордоном, то може вимагати докази, тб паспорт, для встановлення особи. Суддя сам може встановити чи є це доказом, чи ні, зсилаючись на ст 57 та ін і це прямо вкаже в рішенні. А ти потім бігай з цим рішенням і "заявою" в апеляцію... Кажу тобі з власного досвіду, перевіряють вони паспорти. Якщо ще й батьки напишуть заяву про те що ти був дома, суд спитає в тебе "хто керував цим автомобілем і які в тебе є ще докази цього" (вже з урахуванням того що заява не може бути доказом)? Фото лиця в нас не обовязкове, тому повішають на тебе то всьо діло і навіть оком не моргнуть.

http://www.rbc.ua/ukr/top/society/e...fere-turizma-postavili-lvov-na-21062013172000

Ходив і мав змогу ходити в кабаки.

Приїдь і покажи як це спрацює

12. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Тема набула популярності , але рахую що її потрібно , або закрити , або навести дійсно приклади за рахунок яких можна уникнути відровідальності , тому що Спосіб який навів Себастіан рахую смішним , якщо в нашій системі була така дира , то навіть не можу уявити щоб творилось в країні , кожен що хотів то писав , і ніхто ніколи б незаплатив ні одного штрафу !! А за такий спосіб можна ще получити інше не штраф а статтю .

13. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ну от, опублікують закон у газеті, зможеш попробувати чи воно функціонує :) Тут просто більшість людей, як то вище дехто описував: краще заплатить штраф, а ніж буде бігати по судах і паритись з тією тяганиною...

Те що ти називаєш дирою - це називається трактуванням законодавства, коли один і той самий закон можна представити з вигодою як для однієї сторони так і для іншої...
    Ладно, закривайте собі тему, і живіть спокійно.. я не на тому форумі то запостив, а не тут продовжуватиму дискусію по цьому запитанню..

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А я то думаю, шо так неспокійно живеться... А то ж тема не закрита! :rofl:

15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Буду краток:
    1. Ст. 163 - до чого тут це? Це позивача і відповідача, більше на суді спочатку нікого немає. Представник - це адвокат
    2. Ст. 137 - Це "у випадках коли" ! - читай мій позапопередній пост. Суд НЕ МОЖЕ у відповідача вимагати документи третіх осіб!
    3. Ст. 57 - Правильно, згідно цієї статті, заява і є доказом третіх сторін, щодо наявності або відсутності обставин
    По суті, ти нічого нового не навів, лише загальні статті тут написав. Без жодного, на мою думку, толку.. Пальцем тикнув в законодавство.. термін такий є..

4. До чого тут надіслана поштою, до чого тут взагалі пошту ти прив"язав?? ти слово "пошта" десь в попредніх моїх постах бачив??
    "..оскаржити постанову у суді та довести..."
    5. Ти приходиш на суд і даєш 2 заяви: 1 - ша від містера Попкінса, 2 - від батьків..
    6. Суд може запросити на наступне засідання цих третіх осіб.
    7. Для цього секретарка судді відправляє запрошення MR. Popkinsy i твоїм батькам з проханням з"явитися до суду у такій-то справі на такий-то день.
    8. Якщо MR.Popkins з"являється на судове засідання - тоді згідно із наведеною тобою ст. 163 секретарка перевіряє паспорт чи це справді ця особа прийшла
    9. Тепер уяви собі, що секретарка купуючи папір для принтеру за свої гроші, бо держава ніxуя не виділяє, буде відправляти запрошення в штати.. із за якоїсь однієї цивільної справи проти даї... ФІГ ТАМ!
    10. Я радий, що можеш ходити, але питання стояло зовсім інше і взагалі, судячи із твоїх всіх відписів:
    питання одне, а ти відповідаєш зовсім інше.. так зовсім не цікаво!

P.S.: якщо ще хто сильно тішиться, що львів кудись там попав - мушу вас розчарувати тим, що кожне більш-менш велике інформаційне агентство, типу Євроньювз, Ва.Пост, NY-Таймс, Блумберг.. та навіть Альджазіра постять кожного року такі туристичні рейтинги. Тут нічого крутого немає! Взагалі! Я навіть не здивуюся за кількістю емігрантів з укр., що в ройтерсі вони це і запостили! А відносно цін - то для мене хай краще львів не стоїть на якомусь там місці у якомусь списку, проте нехай ціни будуть нормальними, а не дорожчими ніж у Відні
    Надобраніч!

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    почни із чорного хрестика зверху справа.. ;)

17. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    мАгу Абясніть пА-пАдробніє, для тех кто в танке :lol::lol::lol:. Абращайся, тов.ELZA!
    (пробачте, не втримався :lol:)

18. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ЦЕ з того розділу: Назвусь я кептен джеком і співатиму кокоджамбо ))

19. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    та хоть Гомером Сімпсоном...... *_*_*_*_*_*_*_*_* *_*_*_*_*_*_*_*_* *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* *_*_*_*_*_*_*_*_*.... ітд.
    (тут на місці цих зірочок повинна була бути ненормативна лексика в адрес автора теми, але мені "влом" порушувати правила форуму через якогось вискочку, мабуть тому, що не вважаю його своїм опонентом, з достатніми розумовими здібностями, завдяки котрим він би міг аргументувати доцільність своїх дописів. Звісно не всі його дописи я вважаю придибіл*куватими, але відсотків десь 90 так є).

дАлой тРОлей, вместе с бАрыгами

П/С/ дуже шкода, що коли я служив в ОСШРі, твоє тільце не було присутнє в області мого поля зору, одразу був би занесений до складу групи "рожденных в танке под грохот гусениц в падающем лифте.... (продовжувати не буду, )"

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    щось кількість зірочок не можу порахувати... :dntknw:

P.S.: кожний судить в міру своїх розумових можливостей + мені справді шкода, що тебе в універ не взяли.. (

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)