Листи - кусочки щастя.. ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Sebastian del Maar, 16 січ 2014.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    [OFF]
    останній допис до чувака-троля
    Чувак, в мене 2 вищих, кілька підвищень кваліфік. Одна з них в універі 4-го рівня акредитації. Всі з відзнакою. І цього на сьогодні мені достатньо, щоб я КЛАВ на твої дописи.[/OFF]

• Подобається Подобається x 1
  2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    :english_en:

3. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Діло в тому , що все що ти сказав попередньо це твої здогадки та думки тому що ні одного конкретного факту, аргументу наведено не було .

4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Аналогічно не було наведено ні одного конкретного факту, аргументу, що воно не спрацює + закон ще в силу не вступив.. слідкуй за новинами!

5. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Суть в тому що ніхто в тебе неприйме такої заяви

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ну починається... наша песня хороша.. Добре, не приймуть і тебе до зали суду не пустять і взагалі...

7. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    На рахунок зали суду я б тебе обов’язково туди впустив , щоб послухати як ти будеш доказувати , що ти Ентоні Попкінс

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    якась нудна казка:morning1:

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну от чого б і ні??
    Пишеш заяву, заказним листом в суд. Прийняти зобов"язані.
    Казка казкою, але я не бачу того, що мені може заборонити таке зробити.

Carlsson також все вірно пише і це дійсно зі сторони законів. А також методи уникнення оплати штрафу.

10. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    • Подобається Подобається x 1
  11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Себастьян, пояснюю. В законодавстві чітко ніде не прописано що до такої заяви потрібно долучати паспорт, проте я тобі навів статті на які суд може посилатись для того щоб перевірити достовірність поданої тобою заяви або відхилити її як доказ. Ти ж сам написав: закон як дишло, крути його в різні сторони, а суд, повір, відстоюючи та працюючи в інтересах держави буде використовувати кожен ричаг для того щоб тобі відмовити. "Теорія і практика - це дві леді, які дуже рідко зустрічаються". Так дійсно, секретарка ніякого запрошення в штати відправляти не буде із-за відсутності коштів та марності такого запрошення. Але Суд покладе на тебе, як такого що приніс доказ, довести достовірність цього письмового доказу якоюсь візою, що він був на Україні, паспортом чи ін. на підставі ст 57.
    Може таку схему треба Пукачу розказати, нехай в суді предявить таку заяву від Ентоні Попкінса що це він вбив Гонгадзе, і піде вільно гуляти на волю. Ти хоть розумієш який брєд ти пишеш.

Якщо ти в свому пості про мене писав, що я краще зхаплачу штраф ніж буду бігати, то ти його прочитав не уважно, тому що штраф заплачений і знятий з бази а грошей я не потратив. Отакий трюк дійсно працює!!!!! А те що ти писав, то ****** (також зірочки (їх там 6 (це щоб ти не рахував))).

На рахунок Львова: Те що ти написав про інформаційні агенства, то яке вони відношення мають до експертів у сфері туризму??? Агенства публікують те що експерти складають. Та й не в тому справа. Мені все одно на якому місці в якомусь рейтинге моє місто, до нього приїжджають, і Львів отримує з цього дохід. Суть була в іншому. Доказ того що наше "село" далеко не село!!!

12. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Ай молодці :lol:

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
  14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Пропоную кожному залишитися при своїй думці ...

15. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Це мабуть самий кращий вихід. А ще, як тобі вдасться таке провернути - поділишся таким рішенням

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)