Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? На даний час - Pioneer 9650 - поки що нічого кращого не зустрічав
Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? а я Джісом з МР3 користуюся не памятаю моделі з тих, що в районі 100-110 тих гамериканських тугриків. Задоволений повністю
Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? шьо? шьо? - я шо неправду кажу! ALPINE - це сила та висока якість звуку!:evil:
Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? Всі за вас раді. Хлопаки, та ж дайте якийсь опис апаратам - тіпа довоньний/незадоволений, меню класне/ацтойне, грає/неграє, глючить/неглючить, кращого в світіне найдеш / г рідкісне, ... етсетра. Ну...
Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? че тут описывать - все дается в сравнении. panasonic cq-8803n - аппарат отличный, - а каким ему еще быть за такие деньги ?
Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? Покишо за Pioneer DEH-50UBТ поганого неможу нічого сказати в мене він місяць по звучанню ніби нічого( на заводськи динаміках важко визначити), з усб читає дуже добре відображає назви каталогів і назви фонограм в тому числі кирилицею, сд теж нормальний читає всі формати тіки на CD-R, CD-RW(DVD нечитає) хоча деякі недоліки замітив- мала чутливість FM приймача, незручний перемикач керування(регуюєш звук, а перескакує фонограма) хоча з пульта все ок, при включенні запалювання сам вмикається на середину звуку.
Відповідь: Магнітоли - хто чим користується? Ну просто я здивувався, що в темі про автомагнітоли написано, що Alpine це магнітоли для автомобілів... Якось неочікувано, хоч і дуже інформативно
Якщо пропустити 6 касетників за перший рік користування свого авто,то першим СД був б/у Панас 555,золота серединка в модельному ряду:грав досить пристойно,але не читав мп3,майже не збивався(за що дуже великий "+"),і це напевно був єдиний апарат мейд ін джапан.Протримався в мене 1,5 року і побив всі мої рекорди в експлуатації магнітол! Слідуючим був теж Панас,але з молодшої лінійки (1303),за рік так і не почув як збивається диск,в користуванні досить практичний,меню просте,звук доволі непоганий але ,як на мене бракувало напору басів. Слідуючий Кенвуд 241:немає слів -гов..но повне;звук ніякий,меню запутане різнимим абсолютно непотрібними функціями,якими ніхто не користується .3 дні - і всьо..... Слідуюча Сонька 23:по звуку досить не погано,меню теж доволі зрозуміле,але найбільше порадував тюнер-вище на голову від конкурентів! Потім протестував декілька дешевих (до 100у.є.) магнітол типу фаренгейт,велас,премєра,оріон - звук ніякий,фонові шуми,тугодуми,для меню потрібна інструкція,якість прийому тюнера середня!Єдиний апарат можна було б виділити: Soundmax -непоганий звук,тюнер на 4+,от тільки невідомо як він пропрацював би в довшій експлуатації. Ну і після цього настала ера піонерів:2950 - простий в користуванні,починаючи з молодших серій вже використовувався мосфет,тобто по звуку (по запасу потужності) він взував все вище описане!Збой диска - нереально!Піонер 5950:теж саме + купа різних ,досить потрібних функцій/настройок. Піонер Премєр 580 (америкос) з елементарними мультиками своїм басовим напором збиває з ніг,розширений еквалайзер дозволяє настроїти звук на будь-який смак,3 лінійки(позолочені),окреме керування сабом,готовність до SATradio, на жаль в нас нереалізована. ALPINE 9883 :чистий,натуральний звук вже в базових настройках,простий але ефективний еквалайзер,3 лінійки,на жаль ще не працював з підсилювачом.Єдиний мінус - немає до них пульта на руль(а я так привик з піонерами)
А в мене challenger CH 8036 RAZOR і ним задоволений хоча купив за смішну ціну, на рахунок Хюндаїв мене відрадили бо казали що в них екрани глючать!!! Знаю ше такі патіфони як VELAS кажуть хороші ну сам я їх не використовав, але можу підігнати якшо цікавить!!!
Мав "блаупункт", мля 4 рази в ремонт по гарантії возив, потім шурнув за 300 гривень, купив б/у LG, але то дупа, правда без ремонтів Зараз Pioneer, купив акційний, хоч простий, зато 5+, тому наступний "певно" буде тоже Pioneer, ще від нікого про них поганого не чув
1.Якість; 2.Особисті музичні уподобання; 3.Фінансові можливості (принаймні зараз) = Мені подобається Alpine
Перевагу віддаю JVC,мав практику користування,недоліків не знайшов JVC-avx2.Читає все,що є на ринку, 1DIN.