Засрана дросельна заслонка, хтось ліз до потенціометра дросельної, не працює ДХХ, почала лити форсунка інжектора, поламався датчик температури повітря в інжекторі, поламався ДТОР, діра під інжектором стала вже такою що палець можна просунути, порвало патрубок до черепахи і підсос такий що можна вже і без черепахи їздити, відсутній вакуум в інжекторі, і ще багато іншого. Будь що з того, що перечислено, може дати ці симптоми, а може і не одна, а декулька причин вкупі.
Дз чиста, в мене немає дпдз потенціометра, на дз в мене стоять два мікрика один зверху другий знизу, вакуум в порядку, я його взагалі відїднав, щоб питань не було по ньому.
Маса на ебу йде продзвонював, на фішку ксхх йде 12 в, а силу стуму ще не перевіряв, опір на ксхх 4.7 ом
То що ксхх неробочий , невпливає жостко на роботу мотору , фази грм провірено ? Клему з акума скидував на деякий час ? Лямбду провіряв мультиметром ?
Якщо відключити ксхх машина глохне, Якщо відключити ксхх то машина глохне, лямди в мене в природі не існує, що таке фази грм, якщо ви маєте на увазі чи вистевлено по мітках тоді так. Клему з ак скидав і розєм з ебу так само
Оригінальні чи замінники зніми глянь чи все ок. Провода, свічі, котушка, комутатор, якщо іскра є, тоді переходь до подачі палива, в тебе два бензонасоса один підвісний(колба, під заднім колесом) і в баку маленький.
Іскра є, все міняв, запалювання виставляв на стробоскопі. Під заднім колесом бензиновий фільт теж міняв, бензонасос вродіби працює добре, коли заводиш його чути на декілька секунд як він працює
Я теж думав що підсос повітря десь є, як перевірити? Пробував глушити вхід до повітряного фільтра мотор працює вроді краще
Бензонасоса в тебе 2 ще раз кажу, ще один в баку, перевір чи працює. Підсмоктування можна перевірити на димогенераторі Роман 067 77 65 331 (Городоцька)
Купи РЛАК для чистки пласмас всередині салону... я ним дізеля завожу... пшикай у підозрілі місця і дивись чи піднімаються оберти - і не тре ніякого димоходу)))